-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΠΡΟΧΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΚΟΥΣΑ ΕΝΑ ΚΡΑΚ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΚΑΤΩ. ΤΟ ΠΗΓΑ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 250 E , ΕΝΩ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 150 E. ΜΗΠΩΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΝ? ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Ο ΓΡΥΛΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΜΟΤΕΡ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΣ? ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ RENAULT MEGANE COUPE TOU 2000 ΜΟΝΤΕΛΟ
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΠΡΟΧΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΚΟΥΣΑ ΕΝΑ ΚΡΑΚ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΚΑΤΩ. ΤΟ ΠΗΓΑ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 250 E , ΕΝΩ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 150 E. ΜΗΠΩΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΝ? ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Ο ΓΡΥΛΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΜΟΤΕΡ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΣ? ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ RENAULT MEGANE COUPE TOU 2000 ΜΟΝΤΕΛΟ
-
-
Μαλλον ο ενας ειναι απο την ρενο και ο αλλος ιμιτασιον.
Γραφε με μικρα γραμματα καλυτερα και οχι με κεφαλαια γιατι ειναι σαν να φωναζεις[mod]
-
Οκ. σ ευχαριστω. Εψαξα όμως στο ιντερνετ και είδα πως οι γρυλοι έχουν περίπου στα 70 e. Οπότε θεωρώ πως εννοούσε και την αλλαγή του μοτέρ. εκτός και αν πέφτω τόσο έξω.. για μεταχειρισμενο τι λετε?
-
Ο γρύλλος πάει μαζί με το μοτέρ κομπλέ.
Χωρίς έργασία πρέπει να έχει 100-120 ο ιμιτασιόν.
Μεταχειρισμένο ένας μαντράς μου ζήτησε 200 € πέρσι τα χριστουγεννα.
Πρότιμισα την 1η λύση και τον άλλαξα μόνος μου.
Αν θες σου στέλνω πμ το τηλ του μαγαζιού που τον αγόρασα. -
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Ο γρύλλος πάει μαζί με το μοτέρ κομπλέ.
Χωρίς έργασία πρέπει να έχει 100-120 ο ιμιτασιόν.
Μεταχειρισμένο ένας μαντράς μου ζήτησε 200 € πέρσι τα χριστουγεννα.
Πρότιμισα την 1η λύση και τον άλλαξα μόνος μου.
Αν θες σου στέλνω πμ το τηλ του μαγαζιού που τον αγόρασα.Πριν 2χρονια κ'εμενα ενας μαντράς μου ζητουσε για μεταχειρισμενες ντιζες υαλοκαθαριστηρων του Ατος 40ευρω τον εναν ενω στην αντιπροσωπεια καινουριες και γνησιες 37ευρω!!!
Φυσικα τις αλλαξα στην αντιπροσωπεια και αν θυμαμαι καλα μου βγηκε στο 100σταρικο μαζι με την εργασια. -
Σας ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις. μάλλον θα το πάω σε αυτόν με τα 150 Ε για το βιάζομαι το αμάξι.
Προς Obelix: εάν μπορείς στείλε μου το τηλ στο e mail : alexandroskamp@hotmail.com // Σ ευχαριστώ
-
οι γρυλλοι πανε πακετο, μοτερ και μηχανισμος μαζι δεν πωλειται κατι ξεχωριστα. Για την Μεγκυ οπως και για το clio 99-01 τους γρυλλους τους εφτιαχνε η marelli και δυστυχως ειχαν το ελλατωμα στο πλαστικο συγρατησης του τζαμιου με αποτελεσμα να σπανε συνεχεια!η τιμη τους σε αντιπροσωπεια ειναι οντως 250 ευρω(να ειναι οι ωρες τους....) υπαρχουν ομως και τις valeo για τους οποιους εχω να σου πω οτι εχουν ενισχυση με μεταλλο στο αντιστοιχο πλαστικο κομματι που ειχαν οι marelli και εχουν πιο δυνατο μοτερακι. Η τιμη του κυμαινεται στα 100-135ευρω αναλλογως...
-
μ@λ@κι@ μου ...δες στο παρακατω λινκ:
http://www.rpc.gr/product_search.jsp?ac ... 9&extLang=
το συγκεκριμενο μαγαζι στελνει και Αθηνα σε 1 εργασιμη.
-
Σ ευχαριστώ αύριο που θα το πάω στον μάστορα θα του το πω.
ΕΠΕΙΓΟΝ ΓΡΥΛΟΣ ΠΑΡΑΘΥΡΟΥ RENAULT