-
ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΕΜΠΤΗ,Ο ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΖΗΣ, ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΕΜΠΤΗ ΟΜΩΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ ΠΛΗΡΩΣ.
ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΝΕΒΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ ΓΙΑ ΔΥΟ 'ΠΑΡΑΝΟΜΑ' ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ (ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ). ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ Ε.Δ. ΓΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΠΙΣΩ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΤΗΦΟΡΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ.
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΖΗ-ΚΑΡΑΣΣΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΓΝΩΡΙΜΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΥΘΜΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ YARIS TΩΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΩΝ ΜΕ PELTOR ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ,ΘΕΩΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΛΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΨΑΜΕ ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ.ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΑΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ,ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΩΝ,ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΒΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΠΑΖΗΣ-ΚΑΡΑΣΣΟ. ΜΟΛΙΣ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΣ ΕΙΔΕ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ. ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΗΝ Ε.Δ. !!!! ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΩΝ ?
ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΕΝΑΣ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ?
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ, ΚΥΡΙΕ ΠΑΖΗ,ΑΛΛΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ.
ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ,ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΠΑΘΗ ΤΑ ΡΑΛΛΥ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ.
ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΑΖΗ ΟΤΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ?
ΑΠΛΑ,ΘΕΩΡΗΣΕ ΟΤΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ 'ΤΟΥ ΒΑΛΟΥΜΕ ΧΕΡΙ' ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ 'ΚΟΛΑΣΗ' ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ (ΠΡΟΣΦΙΛΗΣ ΤΟΥ ΤΑΚΤΙΚΗ), ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΒΙΑΣ !!!
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΒΑΛΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙ' ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ.
ΑΥΤΑ.'EL-EM'
-
ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΕΜΠΤΗ,Ο ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΖΗΣ, ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΕΜΠΤΗ ΟΜΩΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ ΠΛΗΡΩΣ.
ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΝΕΒΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ ΓΙΑ ΔΥΟ 'ΠΑΡΑΝΟΜΑ' ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ (ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ). ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ Ε.Δ. ΓΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΠΙΣΩ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΤΗΦΟΡΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ.
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΖΗ-ΚΑΡΑΣΣΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΓΝΩΡΙΜΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΥΘΜΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ YARIS TΩΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΩΝ ΜΕ PELTOR ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ,ΘΕΩΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΛΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΨΑΜΕ ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ.ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΑΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ,ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΩΝ,ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΒΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΠΑΖΗΣ-ΚΑΡΑΣΣΟ. ΜΟΛΙΣ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΣ ΕΙΔΕ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ. ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΗΝ Ε.Δ. !!!! ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΩΝ ?
ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΕΝΑΣ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ?
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ, ΚΥΡΙΕ ΠΑΖΗ,ΑΛΛΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ.
ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ,ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΠΑΘΗ ΤΑ ΡΑΛΛΥ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ.
ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΑΖΗ ΟΤΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ?
ΑΠΛΑ,ΘΕΩΡΗΣΕ ΟΤΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ 'ΤΟΥ ΒΑΛΟΥΜΕ ΧΕΡΙ' ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ 'ΚΟΛΑΣΗ' ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ (ΠΡΟΣΦΙΛΗΣ ΤΟΥ ΤΑΚΤΙΚΗ), ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΒΙΑΣ !!!
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΒΑΛΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙ' ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ.
ΑΥΤΑ.'EL-EM'
-
ΑΥΤΑ.'EL-EM'
-
Λωρη μου, σαν παληος που εισαι θαπρεπε να ξερεις οτι ρισκαρεις το κεφαλι σου οταν κανεις αναγνωρισεις την ιδια μερα που κανει κι ο Γιωργος, ειτε αναποδα πας,ειτε απο την καλη!
Ασ σοβαρευτουμε τωρα. Επειδη εμεις εχουμε το χουι να πηγαινουμε στις αναγνωρισεις σαν κοττες (δεν θα μαθω να οδηγω στις δοκιμες) εχουμε νοιωσει επανειλημμενα την ανασα του γιαρις του στο πισω μας καθισμα, στις πορτες, στο καπω μας (απο τις πετρες που πετουσε), Παντου! Μαλιστα τα εχω κι εγω γραψει εδω μεσα παληοτερα και τα εχω πει, για να παρω την απαντηση 'τι να κανουμε, δεν ακουει'...
Εγω δε θα μιλησω ουτε για καλαμια ουτε για 'μαγκιες'. Θα του πω μονο:
'Γιωργο, εχεις δειξει ποσο γρηγορος εισαι και ποση πειρα εχεις πια. Δεν χρειαζεσαι το 'τσιτα' περασμα για να καταλαβεις τον δρομο.Εφτασε λοιπον η ωρα να σεβαστεις τους συναδελφους σου, τους εκδρομεις και τους κατοικους των περιοχων απ οπου περνας και πιο πολυ τους αγωνες, το σπορ που υπηρετεις κι εχει την αναγκη της διαφημισης κι οχι της απαξιωσης. Χαιρε. Χρηστος'
Αυτα... -
To φαγατε το παληκαρι επειδη δεν μπορειτε να κανετε εσεις τετοια .......
...http://www.youtube.com/watch?v=WAkECdFU4_s
........ ζουλιαριδες
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
To φαγατε το παληκαρι επειδη δεν μπορειτε να κανετε εσεις τετοια ..........http://www.youtube.com/watch?v=WAkECdFU4_s
........ ζουλιαριδες
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΠΟΡΟΥΜΕ !!!!
ΛΙΓΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ???ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Όσο οι λέσχες δεν αστυνομεύουν της ειδικές, αυτά θα συμβαίνουν.
Μα σίγουρα ζητώ πολλά με βάση τα τεκταινόμενα, στο σπορ μας. Ας ελπίσουμε ότι οι ‘καινούργιοι’ θα ξεχάσουν το παρελθόν τους.
Antonis-team. -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
........ ζουλιαριδες
'EL-EM'
Kαλα δεν χρειαζεται να κανετε κωλοτουμπες για να ικανοποιησετε τις ορεξεις (των θεατων εννοωντας) , στο ελπα παρακολουθωντας απ'το site βεβαια , αισθανθηκα αυτη την σπανια εθνικη ικανοποιηση μ'αυτα που κανατε (ολη η ομαδα) και πιστευω κι ο πιο δυσπιστος του χωρου , να πηρε την σωστη εικονα για το τι μπορει να κανει ο Αρης (παντα με ομαδικη αρμονια) στην αγαπημενη του μορφη ταπητα .........
Ευγε Λου Μου μου
υ.γ. μπορω να πω οτι την βρησκω με τις περιγραφες σου απ'τους αγωνες , και ειδικα με τις λεπτομερειες (οπως και για τα καλα παιδακια ).
υ.γ2 δεν αλλαζεις και τον τιτλο του θεματος ..... σε λιγο θα τον κανεις να παει και σε κανενα μπικ μπραδερ να γινει πιο διασημος και σε αλλα κολπα
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
........ ζουλιαριδες
'EL-EM'
Kαλα δεν χρειαζεται να κανετε κωλοτουμπες για να ικανοποιησετε τις ορεξεις (των θεατων εννοωντας) , στο ελπα παρακολουθωντας απ'το site βεβαια , αισθανθηκα αυτη την σπανια εθνικη ικανοποιηση μ'αυτα που κανατε (ολη η ομαδα) και πιστευω κι ο πιο δυσπιστος του χωρου , να πηρε την σωστη εικονα για το τι μπορει να κανει ο Αρης (παντα με ομαδικη αρμονια) στην αγαπημενη του μορφη ταπητα .........
Ευγε Λου Μου μου
υ.γ. μπορω να πω οτι την βρησκω με τις περιγραφες σου απ'τους αγωνες , και ειδικα με τις λεπτομερειες (οπως και για τα καλα παιδακια ).
υ.γ2 δεν αλλαζεις και τον τιτλο του θεματος ..... σε λιγο θα τον κανεις να παει και σε κανενα μπικ μπραδερ να γινει πιο διασημος και σε αλλα κολπα
NAΣΑΙ ΚΑΛΑ ΓΕΡΟΝΤΗ ΜΟΥ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ωρες ωρες κανεις λες και σου φαγανε το μπιφτεκι. Αμαν πια.
Αν ετρεχες με yugo δηλαδη τι θα εκανες καθηστικη διαμαρτυρια εξω απο το Συνταγμα.
Μεγαλοι ανθρωποι ειστε ολοι σας μην κανετε σαν 15χρονα.Συγχαρητηρια για το Πρωτθλημα χωρις ιχνος ειρωνιας.
Γιωργος
-
Ο χρήστης reddragon έγραψε:
Ωρες ωρες κανεις λες και σου φαγανε το μπιφτεκι. Αμαν πια.
Αν ετρεχες με yugo δηλαδη τι θα εκανες καθηστικη διαμαρτυρια εξω απο το Συνταγμα.
Μεγαλοι ανθρωποι ειστε ολοι σας μην κανετε σαν 15χρονα.Συγχαρητηρια για το Πρωτθλημα χωρις ιχνος ειρωνιας.
Γιωργος
ΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ,ΘΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΩ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΑΣ,ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ,ΣΕ ΚΑΝΕΙ 'ΡΟΜΠΑ' ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ,ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
«Ώρες ώρες κανείς λες και σου φάγανε το μπιφτέκι. Αμάν πια.»
Είναι μια άποψη και αυτή……….
«Μεγάλοι άνθρωποι είστε όλοι σας μην κάνετε σαν 15χρονα.»
…τελικά για να αξιώσεις τα αυτονόητα, πρέπει να είσαι μέχρι 15 χρόνων…..
Μπράβο για τα αποτελέσματα φίλε ΛΟΡΗ, αν και η ανυπαρξία ηθηνόντων, σας / μας στέρησαν αγώνες και θέαμα.
Κοντός ψαλμός αλληλούια (για το 11) ωψόμεθα..Antonis-team.
-
Αναφερομουνα σχετικα με το να ανοιχτει καινουριο τοπικ. Θεωρω υπερβολικο για το μεγεθος της συμμετοχη τους τον τροπο διαμαρτυριας..
και ας εχουν δικιο.Κυριε Ανωνη νομιζω οτι αν ολα τα πληρωματα γραφανε για τα αυτονοητα οπως λετε εναντιον λεσχων κ διοργνωσεων, αλλων πληρωματων κτλ τοτε εδω θα γινομασταν ενα ακομα μεγαλυτερο love boat...
Κ οχι δεν ειμαι fan του Παζη οσο ταπα κ αν πηγαινει..σε αγωνα κ δοκιμες.
-
Ο χρήστης reddragon έγραψε:
Αναφερομουνα σχετικα με το να ανοιχτει καινουριο τοπικ. Θεωρω υπερβολικο για το μεγεθος της συμμετοχη τους τον τροπο διαμαρτυριας..
και ας εχουν δικιο.Κυριε Ανωνη νομιζω οτι αν ολα τα πληρωματα γραφανε για τα αυτονοητα οπως λετε εναντιον λεσχων κ διοργνωσεων, αλλων πληρωματων κτλ τοτε εδω θα γινομασταν ενα ακομα μεγαλυτερο love boat...
Κ οχι δεν ειμαι fan του Παζη οσο ταπα κ αν πηγαινει..σε αγωνα κ δοκιμες.
Καλέ μου φίλε, είναι και αυτή μια άποψη από εσένα. Και διαφωνώντας με εσένα, δεν θα πάψω ποτέ να φωνάζω, για να έχεις απρόσκοπτα το δικαίωμα να την γράφεις.
Και μην ξαναγράψεις για εμένα την λέξη «κύριε», όχι γιατί δεν είμαι, μα γιατί θέλω εδώ μέσα να με αισθάνεσαι σαν δικό σου άνθρωπο, όπως εγώ για εσένα άλλωστε.
Μα πρέπει η ζωή να σε έχει διδάξει ότι το «αυτονόητο», είναι ακατάληπτο για ορισμένους, και σίγουρα η νουθεσία μας ΜΠΟΡΕΙ να τους επαναφέρει στην τάξη.
Love boat……πολύ καλό!!!!!.....ορισμένες φορές μακάρι να ήταν έτσι!.
Εγώ «είμαι fan του Παζη!» όταν πηγαίνει σε αγώνες. Είναι ‘χερας’ το παιδί, δεν φοβάται να πηγαίνει μεταξύ ‘φθοράς και αφθαρσίας’, δεν ‘περνάει’ αδιάφορα. Μα στα δοκιμαστικά δεν σκέπτεται με το κεφάλι που στηρίζετε στον Άτλαντα, μα με το άλλο που στηρίζεται στην λεκάνη!!!!!........ίσως πρέπει να του βάλουμε παγάκια στο σπασουαρ του………θα είναι καλυτέρα για όλους, και περισσότερο για αυτόν.
ΑΝΤΩΝΗΣ (είπαμε σκέτο!.....) -
Ε λοιπον 'κερατά' η μας εκανες πλακα τοσον καιρο η με το by pass εμαθες κι ορθογραφια, παναθεμα σε
-
Lori ... Akou. Paranomes dokimes den kanate mono sto sygkekrimeno Rally Elpa 2010. Kanete edo kai 7 xronia . Gia thymisou to Olympiako Rally tou 2003 pou gyrizate sti Smerna ta teleytaia tessera xiliometra anapoda gia na breite tin allagi poreias gia na kanete to teleytaio steno kommati me tis fourketes... Yparzei kai binteo gia ayto k den mporeis na peis koubenta (me ta dyo focus xromatos ladi kai xromatos asimi). Se parakalo min grafeis tis diafores sou me allous odigous giati EKTHETEIS ton Ari anepanorthota.
Filika,
Fanis Xasiotis -
Ο χρήστης xasiotisfanis έγραψε:
...Fanis XasiotisΦάνη φίλε μου καλέ, καλώς όρισες, αλλά με γράψε Ελληνικά γιατί μας βγήκανε τα μάτια
Έχεις αποκτήσει κακές συνήθειες από το Facebook και είναι καιρός να τις κόψεις.Πολύ σωστά! [Mod]
-
Ο χρήστης xasiotisfanis έγραψε:
Lori ... Akou. Paranomes dokimes den kanate mono sto sygkekrimeno Rally Elpa 2010. Kanete edo kai 7 xronia . Gia thymisou to Olympiako Rally tou 2003 pou gyrizate sti Smerna ta teleytaia tessera xiliometra anapoda gia na breite tin allagi poreias gia na kanete to teleytaio steno kommati me tis fourketes... Yparzei kai binteo gia ayto k den mporeis na peis koubenta (me ta dyo focus xromatos ladi kai xromatos asimi). Se parakalo min grafeis tis diafores sou me allous odigous giati EKTHETEIS ton Ari anepanorthota.Filika,
Fanis XasiotisΑΓΑΠΗΤΕ ΦΑΝΗ,
ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΥΟ-ΤΡΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΚΡΥΨΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ.
ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ Ε Ν Α ΠΕΡΑΣΜΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ,ΟΣΟ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ. ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 7 ΧΡΟΝΙΑ, ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ. ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΤΕΤΟΙΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ,ΑΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΟΡΓΑΝΑ !!!ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ.
Η ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ (ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ κ.ΠΑΖΗ) ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΗΤΑΝ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΟΥ κ.ΠΑΖΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΒΙΑΣ.
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ,ΤΟΤΕ ΞΑΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ.
ΑΛΛΟΙΩΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΚΘΕΤΩ ΤΟΝ ΑΡΗ,ΚΑΝΤΑ ΑΛΛΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.ΑΝ ΕΞΕΘΕΣΑ ΤΟΝ ΑΡΗ,ΑΣΕ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ,ΦΙΛΑΡΑΚΟ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ.
ΕΠ' ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΛΑΔΙ FOCUS ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ ΚΥΡΙΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕ !'EL-EM'
-
Κατά την ταπεινή μου άποψη, κύριοι, το θέμα που θα έπρεπε να αναδειχθεί δεν είναι ούτε το ποιός κάνει παράνομες αναγνωρίσεις, ούτε ποιός προσέβαλε τον άλλον ζητώντας και τα ρέστα, αλλά το ποιός θέτει την σωματική ακεραιότητα των συναθλητών του και των γύρω του σε κίνδυνο με τον τρόπο που κάνει αναγνωρίσεις άλλα και το ποιός ξεσηκώνει με την οδηγική του συμπεριφορά τις τοπικές κοινωνίες εναντίον του σπορ.....
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Κατά την ταπεινή μου άποψη, κύριοι, το θέμα που θα έπρεπε να αναδειχθεί δεν είναι ούτε το ποιός κάνει παράνομες αναγνωρίσεις, ούτε ποιός προσέβαλε τον άλλον ζητώντας και τα ρέστα, αλλά το ποιός θέτει την σωματική ακεραιότητα των συναθλητών του και των γύρω του σε κίνδυνο με τον τρόπο που κάνει αναγνωρίσεις άλλα και το ποιός ξεσηκώνει με την οδηγική του συμπεριφορά τις τοπικές κοινωνίες εναντίον του σπορ.....Σπύρο, έβαλες το μαχαίρι στο κόκκαλο , εκεί που πονάει (και δεν αναφέρομαι στον κ. Πάζη)
Ειδικά το τελευταίο , η συμπεριφορά δηλαδή πρίν απο τον αγώνα , ίσως 'κοστίσει' την μεταφορά της ειδικής μας απο την Δωδώνη .......
Αποστόλης.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΖΗΣ