-
Πωλείται η BMW μου. Και για ανταλλακτικά)
Μοντέλο 1992. Κινητήρας Μ50 2500cc. Ανάρτηση Μ3 εξελιγμένη από τον Μαρακάκη. Μπλοκέ 50%. Φρένα Tarox. Καθίσματα δέρμα/ύφασμα ΜPack. XBrace. Μπαρες θόλων εμπρός και πίσω. Όργανα θερμοκρασίας και πίεσης λαδιού στην κεντρική κονσόλα.
Το αυτοκίνητο είναι σε καλή κατάσταση.
Τιμή €2.000
-
Μοντέλο 1992. Κινητήρας Μ50 2500cc. Ανάρτηση Μ3 εξελιγμένη από τον Μαρακάκη. Μπλοκέ 50%. Φρένα Tarox. Καθίσματα δέρμα/ύφασμα ΜPack. XBrace. Μπαρες θόλων εμπρός και πίσω. Όργανα θερμοκρασίας και πίεσης λαδιού στην κεντρική κονσόλα.
Τιμή €2.000
-
Τιμή €2.000
-
Χρώμα;
(Συγνώμη, δεν κατάφερα να κρατηθώ!)
Πάντως σε τέτοια τιμή ξεφτίλα, κρίμα είναι να καννιβαλιστεί. Ας το πάρει κάποιος, να καταθέσει τις πινακίδες και ας το κρατήσει για trackdays έστω...
-
coupe? θα δώσεις κομμάτια;
-
4πορτο. Οχι, το δίνω ολόκληρο.
-
Το αυτοκίνητο σύμβολο (καλά οχι αυτό, το χρώμα του πάντως) του φόρουμ...
Ας βάλουμε όλοι μαζί λεφτά να το πάρουμε!
-
Γράψε και χλμ αμαξώματος και κινητήρα.
-
Κλειδώστε την παιδιά, δεν την πουλέι τελικά ο Κουκ.
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Κλειδώστε την παιδιά, δεν την πουλέι τελικά ο Κουκ.Και τότε, τι την κάνει; την μουνέι;
Sorry sorry sorry
-
Όντως. Να είναι καλά ο Μαέστρος!
-
Up παίδες.
260.000 χλμ έχει το αυτοκίνητο. Αλλά είναι, όπως ξέρουν πολλοί, σε εξαιρετική κατάσταση.
-
Επιτέλους μαθαμε και το ποσοστό του μπλοκέ της!
Ή μήπως δεν ειναι αυτό?
-
UP
BMW E36 325 (Άδεια 2000cc)