-
Καλησπερα σας κυριοι,
ξερει κανεις να μου πει τι λαδι περνουνε στον τετραχρο κινητιρα τους η γεννητριες βενζινης;;;;
-
Καλησπερα σας κυριοι,
ξερει κανεις να μου πει τι λαδι περνουνε στον τετραχρο κινητιρα τους η γεννητριες βενζινης;;;;
-
Καλησπερα σας κυριοι,
-
Ο χρήστης lioyfka έγραψε:
....ξερει κανεις να μου πει τι λαδι παίρνουνε στον τετραχρονο κινητήρα τους οι γεννήτριες βενζίνης;;;;
(βελτιωμένη ορθογραφία από onyx!)Φυσικά αυτό που συνιστά ο κατασκευαστής τους στο εγχειρίδιο!!
Αν δεν το έχεις βοηθάει να πεις κάτι για τον κινητήρα που να βοηθάει να τον ταυτοποιήσουμε. -
δεν εχω ενχειριδιο
ο κινητιρας ειναι μονοπιστονος τετραχνονος βενζινα 15 ps
-
Απο αναζήτηση στο νετ βρήκα 1-2 εταιρείες που πουλάνε ηλεκτρογεννήτριες τετράχρονες βενζίνης απο 3 έως 13 hp και συνιστούν λάδι AVIN Servol SAE 30 ή SΑΕ 40.
..... -
και εγω εχω μια susuki με 10hp και τα πρωτα 2 χρονια εβαζα μονοτυπο sae 30 αλλα απο εκει και περα βαζω πολυτυπο sae 20w/50 και μπορω να πω οτι δουλευει πιο αθορυβα απο πριν....
γενικοτερα παντως στο βιβλιο του κατασκευαστη δεν σε περιοριζει αλλα σου λεει να επιλεξεις εσυ το λαδι με βαση την περιοχη (χωρα) χρησης της και σε συνδιασμο με την θερμοκρασια περιβαλλοντος.....ετσι κατεληξα στο 20w/50
δες καθε ποσες ωρες σου λεει να αλλαζεις τα λαδια και να κανεις σερβις
Λαδι για γεννητρια