-
Ζητουνται 2 λαστιχα ΥΟΚΟΗΑΜΑ Α048 σε διασταση 175/50/13 καινουρια 'η ελαφρος μεταχειρισμενα....σε λογικη τιμη....!!!Επικοινωνια...με πμ...!!!
-
Ζητουνται 2 λαστιχα ΥΟΚΟΗΑΜΑ Α048 σε διασταση 175/50/13 καινουρια 'η ελαφρος μεταχειρισμενα....σε λογικη τιμη....!!!Επικοινωνια...με πμ...!!!
-
-
Παμε ενα πανω....
-
Πανω λεμε....!!!
-
Παμε αλλο ενα πανω...2 ΚΟΜΜΑΤΙΑ....ΟΧΙ 4αδα
-
εγω φοραω Α048 αλλα ρωτησα σε ενα μαγαζι και μου ειπαν οτι δεν βγαινουν ποια Α048 και σκεφτομαι να παρω toyo r888.δεν ψαχνεις καλυτερα toyo ειναι πιο ευκολο να βρεις Α048 λιγο δυσκολο πιστευω
-
toyo r888...σε διασταση...175/50/13......δεν υπαρχουν...!!!!
-
δεν ξερω αν υπαρχουν απλα σου λεω οτι ρωτησα και μου ειπαν οτι τα Α048 εχουν σταματησει να βγαινουν
-
λαθος, τα 048 συνεχιζουν να παραγονται, εμεις φεραμε 12 απο αγγλια πριν λιγο καιρο, και ειναι κατασκευης αρχες του 2010
σορρυ για το οφφ τοπικ
-
ειπα οτι δεν ξερω απλα ετσι μου εχουν πει..μηπως εχουν σταματησει να τα φερνουν τα λαστιχαδικα?
-
Ο χρήστης georgelam έγραψε:
ειπα οτι δεν ξερω απλα ετσι μου εχουν πει..μηπως εχουν σταματησει να τα φερνουν τα λαστιχαδικα?ενδεχομενως
συγνωμη και παλι
Ζητουνται λαστιχα ΥΟΚΟΗΑΜΑ Α048