-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Εντάξει πολλές φορές μπαίνει κάποιο ψηφίο καταλάθος, για οθόνες αφής μιλάμε ή μπορεί αντί για κάποιο αγγλικό γράμμα να μπήκε ελληνικό πχ. Το λογικό θα ταν να σου λέει πως μπήκε λάθος κωδικός. Καλό το android αλλά μη το θεοποιούμε κιόλας παραβλέποντας τα μικρολαθάκια του.Στο δικό μου σου ξαναβγάζει την οθόνη για να περάσεις τον σωστό κωδικό ,σίγουρα πάντως δεν προσπαθεί αέναα να κάνει login οπως λέει o Τiger.Εχω πιο εξυπνο κινητό απο των αλλων;
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
για μένα φωτογράφησες το Moto G παραπάνω... με μια επιφυλαξη στα της κάμερας...
Λοιπόν, το χάζευα τώρα.....
ΟΚ, Moto G.... Έκλεισε!! -
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Αυτό εδώ τι λέει?
http://kinitomania.com/index.php?option ... 0&Itemid=0
(ΟΚ, 1 GB RAM, αλλά δε θα βάλουν πάνω παπάδες, τα βασικά, ιντερνετ, μεηλ, ειδήσεις, φωτό, άντε και κανα φατσοβιβλίο)http://www.skroutz.gr/s/3907386/LG-Opti ... rase=l9+ii
-
+1
-
+2.
To παρήγγειλα για ξαδερφο πριν μερες. Αξίζει τα λεφτά του.
-
Για το LG που πρότεινε ο Νίκος λέτε +1 και +2 ή για το Moto G?
To Μοτορόλα το μόνο που με χαλάει είναι το 'α-λα iphone & latest nexus devices' να μη βγαίνει η μπαταρία (παρότι ανοίγει η πλάτη του... λίγο ποντιακό...) και να μην παίρνει microSD (θα ήθελα να το πάρω με 8GB, κι αν ποτέ χρειαστεί κι άλλη ο πατέρας επειδή παίρνει πολλά βιντεάκια και δε σβήνει τίποτα, να μπορεί να βάλει). Κατά τ' άλλα μια χαρά και πανέμορφο για τα γούστα μου στην κατηγορία τιμής του.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Έφυγες καρφί για Moto G. Μόνο στην κάμερα υπολείπεται.snap camera και είναι οκ
-
To Μοτορόλα το μόνο που με χαλάει είναι το 'α-λα iphone & latest nexus devices' να μη βγαίνει η μπαταρία (παρότι ανοίγει η πλάτη του... λίγο ποντιακό...) και να μην παίρνει microSD
Η μπαταρία γιατί σε προβληματίζει. Όταν και άμα χρειαστεί αλλαγή, είναι εφικτή. Όσο για το χώρο: 50gb στο drive, 1tb στο flickr για φώτο (τις οποίες κάνει auto upload από το κινητό) πιστεύω σε καλύπτουν.
-
Για το LG που πρότεινε ο Νίκος λέτε +1 και +2 ή για το Moto G?Για το lg.
-
Δεν είναι βέβαια το ίδιο το Cloud με τη μνήμη στο κινητό.
Ούτε βολεύει να ανεβάζεις βιντεάκια των 200-500ΜΒ ούτε να τα κατεβάζεις για να τα δεις όποτε θες. -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Ούτε βολεύει να ανεβάζεις βιντεάκια των 200-500ΜΒ ούτε να τα κατεβάζεις για να τα δεις όποτε θες.Την εποχή που το 1gb είναι τζάμπα και σχεδόν παντού υπάρχει WiFi, το cloud είναι ότι καλύτερο. Πρόσβαση από παντού, πιο σίγουρη αποθήκευση. Τα 500mb δεν είναι τπτ. Σήμερα ανέβασα 1700 φώτο (2.5gb) χωρίς να κάνω τίποτα.
Τα βιντεακια των 500mb τα βλέπεις επίσης άνετα (όπως στο YouTube)
Φυσικά όλα τα έχεις και σε ένα hdd αλλά από ότι βλέπω σε λίγο δε θα χρειάζεται.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
To Μοτορόλα το μόνο που με χαλάει είναι το 'α-λα iphone & latest nexus devices' να μη βγαίνει η μπαταρία (παρότι ανοίγει η πλάτη του... λίγο ποντιακό...) και να μην παίρνει microSD
Η μπαταρία γιατί σε προβληματίζει. Όταν και άμα χρειαστεί αλλαγή, είναι εφικτή. Όσο για το χώρο: 50gb στο drive, 1tb στο flickr για φώτο (τις οποίες κάνει auto upload από το κινητό) πιστεύω σε καλύπτουν.
Η μπαταρία όντως δεν είναι μεγάλο πρόβλημα (απλά είναι κρίμα να ανοίγει μεν σε 1 δευτερόλεπτο η πλάτη, αλλά να μην σου δίνει τη δυνατότητα να την αλλάξεις εύκολα, όσο σπάνια κι αν θα σου χρειαστεί κάτι τέτοιο) αλλά για τη μνήμη όπως έγραψε κι ο Angel δεν έχει καμία σχέση το να πρέπει να ανεβάζεις βίντεο στο Google drive κλπ (ειδικά όταν είσαι κάπου που δεν έχεις wifi και δεν πιάνει γρήγορες ταχύτητες το 3G, ή δε θες να προπληρώνεις τεράστιους όγους δεδομένων στη συνδρομή σου) με το να τα έχεις πρόχειρα πάνω στη συσκευή - ακόμα περισσότερο όταν μιλάμε για χρήση από έναν άνθρωπο που την τεχνολογία δεν την παίζει στα δάχτυλα και κοντεύει τα 80.
-
Με το iPhone που είχε πως την πάλευε?
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Ούτε βολεύει να ανεβάζεις βιντεάκια των 200-500ΜΒ ούτε να τα κατεβάζεις για να τα δεις όποτε θες.Την εποχή που το 1gb είναι τζάμπα και σχεδόν παντού υπάρχει WiFi, το cloud είναι ότι καλύτερο. Πρόσβαση από παντού, πιο σίγουρη αποθήκευση. Τα 500mb δεν είναι τπτ. Σήμερα ανέβασα 1700 φώτο (2.5gb) χωρίς να κάνω τίποτα.
Τα βιντεακια των 500mb τα βλέπεις επίσης άνετα (όπως στο YouTube)
Φυσικά όλα τα έχεις και σε ένα hdd αλλά από ότι βλέπω σε λίγο δε θα χρειάζεται.
Εγώ πάντως το 1GB το πληρώνω. Και αν είναι κάθε φορά που θέλω να δω 500ΜΒ βίντεο να δίνω και 2.5Ε θα πέσουμε έξω.
Καλό είναι και το cloud αλλά δεν είναι το ίδιο.Και αν πάμε σε άλλες περιπτώσεις, όπως παιχνίδια, το cloud είναι άχρηστο.
Όταν μάλιστα σκέφτομαι πως όταν είχα το Ν900 είχε και 32GB εσωτερική και υποδοχή για κάρτα μνήμης κάτι σπάει μέσα μου!
-
Σαφώς το cloud δεν είναι ίδιο με μια 32gb sd, αλλά ακόμα και αυτή χωράει μόλις καμμιά 50αρια βιντεακια των 500mb. Αν υποθέσουμε πως θες και χώρο για μουσική κτλ... Δε φτάνει ούτε αυτή. Οπότε αγοράζεις έναν otg hdd.
Δε λέω πως καλά κάναν και δε βγάλαν sd στο Moto g, απλά ότι υπάρχουν και άλλοι τρόποι να κάνεις τη δουλειά σου.
-
Nidosan ωραιο το L90 εχει μεγαλη μπαταρια, παιρνει ομως κανονικη sim. Στα ιδια λεφτα παιζει και το G2 mini με επισης καλη μπαταρια και 4G αλλα με αυτες τις επιλογες δεν ξερω αν χανεται η αμεσοτητα και το smoothness Που ψαχνεις. Μηπως να κοιτουσες και σε wp (πχ nokia 625-635)?
-
Υπάρχει και το Moto G με 4g και κάρτα μνήμης, λίγο πιο ακριβό βέβαια.
edit: Τώρα που ξαναδιαβάζω τις απαιτήσεις, μια χαρά ταιριάζει και το Moto E στα μισά λεφτά
-
Και αλλο update μου εβγαλε το Ν3!
Κατεβαινει τωρα!!!!Για να δουμε!!
-
αυτο δεν ειναι κινητό....
πολυ εργαλείο είναι.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Και αλλο update μου εβγαλε το Ν3!Κατεβαινει τωρα!!!!Για να δουμε!!
δωσε θάρρος στον χωριάτη να σ' ανεβει στο κρεββάτι λένε...
Τι λεει Geo? Πήραμε θάρρος τώρα και παταμε αβέρτα κουβερτα το κουμπάκι update? Ξεθαρρέψαμε?
Περι συσκευών Android...