-
Γειά σας.
Εδώ και αρκετό καιρό ( 5μηνο) έχει παρουσιαστεί ένα πρόβλημα με έντονο τρέμουλο και σβήσιμο του κινητήρα σε πάρα πολλά νέα POLO 1,2 tsi. Μόλις ζεσταθεί αρκετά, μέσα στην κίνηση,κάνει ένα έντονο τρέμουλο και σβήνει ο κινητήρας. Στα 4700 km μου το έχει κάνει περίπου 10 φορές.
Στη VW μας έχουν πεί ότι περιμένουν αναβάθμιση λειτουργικού του εγκεφάλου.
Έχουμε μαζευτεί πολλοί οι δυσαρεστημένοι.
Φαίνεται ότι οι Γερμανοί είναι μόνο λόγια περί συνέπειας και ποιότητας.
Αν π.χ την ώρα που οδηγεί η κόρη μου σε έντονη ανηφόρα και της το παρουσιάσει,
τι γίνεται, κάνει το σταυρό της; -
Γειά σας.
Εδώ και αρκετό καιρό ( 5μηνο) έχει παρουσιαστεί ένα πρόβλημα με έντονο τρέμουλο και σβήσιμο του κινητήρα σε πάρα πολλά νέα POLO 1,2 tsi. Μόλις ζεσταθεί αρκετά, μέσα στην κίνηση,κάνει ένα έντονο τρέμουλο και σβήνει ο κινητήρας. Στα 4700 km μου το έχει κάνει περίπου 10 φορές.
Γειά σας.
Ο χρήστης Λεωνίδας έγραψε:
Γειά σας.
τι γίνεται, κάνει το σταυρό της;Κάπου γράφτηκε εδώ ότι το έφτιαχναν με αλλαγή φίλτρου βενζίνης από 4-barο σε 6-barο, δεν παίζει αυτό?
Εγώ θα έλεγα να κάνετε μια οργανωμένη κίνηση διαμαρτυρίας.
-
η δικαιολογια περι αναβαθμησης του λογισμικου ειναι απατη αφου το μοντελο δεν εχει κλεισει χρονο στην ελλαδα τι αναβαθμηση να κανεις στο καινουριο και γιατι δεν το εβγαλε ετσι εξαρχης; και αυτο το περιμενουμε το ακουω εδω και 6 μηνες......μαλλον κατι αλλο παιζει και προς το παρον ψαχνονται και στη γερμανια
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
η δικαιολογια περι αναβαθμησης του λογισμικου ειναι απατη αφου το μοντελο δεν εχει κλεισει χρονο στην ελλαδα τι αναβαθμηση να κανεις στο καινουριο και γιατι δεν το εβγαλε ετσι εξαρχης; και αυτο το περιμενουμε το ακουω εδω και 6 μηνες......μαλλον κατι αλλο παιζει και προς το παρον ψαχνονται και στη γερμανιατις αναβαθμισεις δηλαδη τις βγαζουν για πλακα? και δεν ειναι η πρωτη φορα που εχει βγει αναβαθμιση σε καινουριο μοντελο αμεσα, τουλαχιστον σε vw που ξερω
-
Δυστυχώς το πρόβλημα είναι γνωστό και δυστυχώς η Kosmocar τους πελάτες φαίνεται ότι τους έχει γραμμένους. Η αλλαγή του φίλτρου βενζίνης δεν έδωσε λύση, και απ ότι ακούγεται είναι θέμα update αν και όσο περνάει ο καιρός δεν είμαι σίγουρος γι αυτό. Η μόνη λύση μου φαίνεται μαζική καταγγελία στους άχρηστους που κοροιδεύουν τον κόσμο τόσο καιρό. Εντωμεταξύ στα ξένα φορά δε γράφεται τίποτα, λες και μόνο στην Ελλάδα υπάρχει το πρόβλημα, γι αυτό και απ ότι φαίνεται μας έχουν γραμμένους. Έχω 7500 χλμ και μου έσβησε 4 φορές, απ ότι φαίνεται δεν υπάρχει μια σταθερή συχνότητα που σβήνει.Πάντως να είσαι σίγουρος ότι εν κινήσει δεν σβήνει, μόνο στο ρελαντί. Αναμένουμε λύση σύντομα ελπίζω.
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Δυστυχώς το πρόβλημα είναι γνωστό και δυστυχώς η Kosmocar τους πελάτες φαίνεται ότι τους έχει γραμμένους. Η αλλαγή του φίλτρου βενζίνης δεν έδωσε λύση, και απ ότι ακούγεται είναι θέμα update αν και όσο περνάει ο καιρός δεν είμαι σίγουρος γι αυτό. Η μόνη λύση μου φαίνεται μαζική καταγγελία στους άχρηστους που κοροιδεύουν τον κόσμο τόσο καιρό. Εντωμεταξύ στα ξένα φορά δε γράφεται τίποτα, λες και μόνο στην Ελλάδα υπάρχει το πρόβλημα, γι αυτό και απ ότι φαίνεται μας έχουν γραμμένους. Έχω 7500 χλμ και μου έσβησε 4 φορές, απ ότι φαίνεται δεν υπάρχει μια σταθερή συχνότητα που σβήνει.Πάντως να είσαι σίγουρος ότι εν κινήσει δεν σβήνει, μόνο στο ρελαντί. Αναμένουμε λύση σύντομα ελπίζω.Πώς τα έχουν κάνει και αυτοί έτσι τα αμάξια πια.. Μην έχει υγρασία ο αέρας ή λίγο νέφος ή μπεί 94άρα βενζίνη αντί 95άρα θα έχει πρόβλημα η μηχανή. Θα μπαίνουν στάμπες σε λίγο 'Greek climate approved'.
-
εδω υπαρχουν αλλοι που ξερουν οτι εχει προβλημα και πανε και το αγοραζουν! Τι να πεις μετα?
εγω θα πηγαινα με το δικηγορο μου, θα το παρατουσα εξω απο την αντιπροσωπια, θα ζητουσα αυτοκινητο αντικαταστασης, και να με παρουν τηλ οοοοταν το φτιαξουν.
ΥΓ ειστε σιγουροι οτι οι Γερμανοι το ξερουν το προβλημα και το κοιταζουν?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εδω υπαρχουν αλλοι που ξερουν οτι εχει προβλημα και πανε και το αγοραζουν! Τι να πεις μετα?εγω θα πηγαινα με το δικηγορο μου, θα το παρατουσα εξω απο την αντιπροσωπια, θα ζητουσα αυτοκινητο αντικαταστασης, και να με παρουν τηλ οοοοταν το φτιαξουν.
Δεν μπορείς να τους αδικήσεις σε αυτό, γιατί ο άλλος μπορεί να το γουστάρει πολύ το αμάξι και να ακούει συνέχεια για το patch που έρχεται, οπότε να πει ok μωρέ, σιγά το κακό, θα έρθει το patchάκι και θα δέσει το γλυκό. Έπειτα το πρόβλημα δεν είναι και επικίνδυνο, επικίνδυνο όσο αφορά την σωματική ακεραιότητα, γιατί το μοτέρ δεν ξέρω τι ζόρι μπορεί να τραβάει, άν τραβάει, απλά είναι τραγικό.
Προς μια τέτοια κίνηση που λες θα προσανατολιζόμουνα και εγώ..
-
να επαναλαβω το ....>Ο χρήστης spiros έγραψε:
-
η αληθεια ειναι οτι οταν εχεις ακουμπησει τα λεφτουδακια σου δεν το παρατας εξω απο το συνεργειο και οποτε το φτιαξουν ακομη και αν σου εχουν δωσει αυτοκινητο για αντικατασταση.......κατι σε καιει
για μενα ουτε η ελληνικη αντιπροσωπεια φταιει αφου αυτο της δινουν να πουλησει απο γερμανια μερια και οι εδω οταν εχουν σηκωσει τα χερια στην επιλυση του θεματος δεν τους δινετε καμια βοηθεια απο τους γερμανους....
και μην μασατε οτι φταιει η βενζινη η' ο κακος μας ο καιρος και οτι μονο στην ελλαδα παρουσιαζεται η βλαβη ......μυριζομαι προβληματικους εγκεφαλους και κοστος αντικαταστασης δυσβασταχτο για τη μαμα vw αλλα περιμενοντας το update θα ληξει η εγγυηση(του πουστη 2 χρονακια ειναι) και μετα............ -
αυτόν το κινητήρα δεν φοράει και το yeti ,το octavia και κάποια άλλα?ποιά...? παρουσιάζουν προβλημα και αυτά?
εάν ναι τότε είναι μηχανικό το πρόβλημα εάν όχι τότε θαναι software ή τπτ με κανέναν αισθητήρα που υπερθερμαινεται...ε? μάλλον?
μήπως τελικά φταίει το group?
μήπως τα voudou των ιαπώνων?
το ΔΝΤ? -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
η αληθεια ειναι οτι οταν εχεις ακουμπησει τα λεφτουδακια σου δεν το παρατας εξω απο το συνεργειο και οποτε το φτιαξουν ακομη και αν σου εχουν δωσει αυτοκινητο για αντικατασταση.......κατι σε καιειπου να δεις αυτους τι καψιμο θα τους κανει οταν καθε αντι/πια θα χρειαζεται 10 αυτοκινητα αντικαταστασης...
-
edit mod
-
Έχουμε και λέμε:
Παιδικές ασθένειες σε καινούργιο μοντέλο ,συνηθησμένο δε λέω (shit happens all the time )
Πιθανότατα το πρόβλημα να είναι ηλεκτρονικής φύσεως (είτε εγκέφαλος , είτε λογισμικό εγκεφάλου),
αλλά πιστέυω ότι υπάρχει και μία πιθανότητα να ευθύνεται για το πρόβλημα η τρόμπα της βενζίνης. Ίσως να σε συγκεκριμένους ρυθμούς παροχής να κανει καποιο κόμπιαζμα και για αυτό να σβήνει .
Όπως και να έχει το θέμα για την ώρα μονο υποθέσεις μπορούν να γίνουν.
Το ότι υπάρχουν αρκετοι με το πρόβλημα μπορρεί να πιέσει αρκετά το θέμα, φτάνει να μην το αφήσουν έτσι και οι ιδιοκτήτες.Καλή δυναμη παιδια! -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
η αληθεια ειναι οτι οταν εχεις ακουμπησει τα λεφτουδακια σου δεν το παρατας εξω απο το συνεργειο και οποτε το φτιαξουν ακομη και αν σου εχουν δωσει αυτοκινητο για αντικατασταση.......κατι σε καιει
που να δεις αυτους τι καψιμο θα τους κανει οταν καθε αντι/πια θα χρειαζεται 10 αυτοκινητα αντικαταστασης...
δεν νομιζω να ιδρωσουν ιδιαιτερα,θα λενε στη λιστα αναμονης κυριε και ολα καλα......
αληθεια......στα γερμανικα πως ειναι η λεξη ανακληση;η' μηπως δεν υπαρχει; -
ZURÜCKGENOMMEN
-
οτι πεις .....και αναποδα να το εγραφες ναι θα ελεγα....
-
GRIECEKOROIDISTIKEN
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ POLO 1,2 TSi