-
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ,ΕΑΝ ΤΡΕΞΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ.
ΜΙΧΟΣ Η ΘΩΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ?
ΕΓΩ ΛΕΩ ΤΟ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΜΙΧΟΦΙΛΙΚΑ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ. -
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ. -
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ. -
Περιμενε λιγο να δουμε συμμετοχες!
Λογικα θα τρεξουν και οι Βωβος-Ελ Εμ με βαση την εξαγγελια του προγραμματος τους την αρχη της χρονιας! -
Τι εννοείς αν τρέξουν όπως στο Κορίνθου?
Καλό είναι να περιμένουμε να δούμε και ποιοι άλλοι θα δηλώσουν στον αγώνα.
Πάντως προβλέπεται μάχη στον πρώτο πρωταθληματικό ασφάλτινο της χρονιάς... -
Αναμεσα σε αυτους τους 2 και εγω πιστευω οτι ο ΜΙΧΟΣ θα ειναι νικητης,για ενα συμαντικο λογο..............και οχι μονο.
-
31o Rally ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ 29 και 30 Μαΐου
Μαζεμένος αγώνας, με συνολικά 187 χλμ., πάνω από τα μισά ( 97 ) είναι Πηλιορείτικες ειδικές διαδρομές, με μεγάλη ποικιλία στροφών και κλίσεων, ανηφόρες , κατηφόρες, ισάδια, το service park δίπλα από την γραμματεία (όχι όπως πέρσι ), λίγες βενζίνες, απλό φρεσκάρισμα και επανάληψη στις σημειώσεις.
Το ράλλυ Κένταυρος είναι ο μοναδικός αγώνας στην Ελλάδα, που είναι ο πλέον απαιτητικός σε... ίππους , αλλά και... δίσκους, σε... μυαλά, αλλά και σε... καρδιά.
Ολοι μπορούν να διακριθούν!!!
-
Λογικά ίδιος αγώνας με πέρσυ χωρίς την άκυρη περσινή τοποθεσία του service park...Άντε να δούμε και από συμμετοχές τι θα γίνει...
-
apo tous antrikous agones gia polla antera eidika to karevoma kai ego pisteuo oti o mixos exei to karevoma kai 8a to pari exei antera sti katifora
Γραφε με ελληνικους χαρακτηρες γιατι τα greeklish δεν επιτρεπονται στο φορουμ.[mod]
-
Ο χρήστης k.k.k. έγραψε:
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ.συμφωνω και επαφξανω καργα
-
απο συμετοχες ξερει κανεις τιποτα?
-
*Ο χρήστης *DIMITRIS.B.300.g ** έγραψε:
απο συμετοχες ξερει κανεις τιποταΔημήτρη, είναι πολύ νωρίς ακόμη. Οι συμμετοχές κλείνουν την Τετάρτη 19 Μαϊου στις 22:00, εκτός και αν πάρουν παράταση.
Πάντως στην reception του Hotel Valis όπου θα είναι η γραμματεία του αγώνα, ήδη υπάρχει αυξημένη επισκεψιμότητα από γνωστά ονόματα αγωνιζομένων για κρατήσεις δωματίων...
-
-
.......θα γινει???????????????
-
Ο χρήστης robert έγραψε:
.......θα γινει???????????????ΤΟ ΘΕΣ ΤΟ pm ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΕΣΥ!
-
για παμε......
-
Ο χρήστης robert έγραψε:
για παμε.........ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΣΟΥΝ!
-
....δεν απαντας
-
Ο χρήστης Ευφραίμογλου Μιχάλης έγραψε:
.... Οι συμμετοχές κλείνουν την Τετάρτη 19 Μαϊου στις 22:00, εκτός και αν πάρουν παράταση.καλημερα. εχουμε παραταση τελικα ή θα τις ξερουμε το βραδυ ? ευχαριστω.
-
Στους φετινούς αγώνες η παράταση, χρεώνεται στην κανονική διάρκεια του αγώνα...
Αλλά έτσι κι αλλιώς με ή χωρίς παράταση, βάσει προγράμματος οι συμμετοχές θα δημοσιευθούν την Δευτέρα 24 Μαϊου.
Μέχρι τότε υπομονή.
Βεβαίως εσείς μπορειτε από τώρα να προγραμματίζετε για τις 30 Μαϊου την επίσκεψή σας στο καταπράσινο ευωδιαστό Πήλιο και μετά στα μοναδικά (επίσης ευωδιαστά) τσιπουράδικα.
ΡΑΛΛΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ 2010.