-
Την καλησπερα μου στους συνφορουμιτες !
Πριν απο 10 μερες απεκτησα το daihatsu sirion το 1.0 με τα 70 αλογα ομως απο την πρωτη μερα παρατηρησα οτι τα πρωινα και γενικα οταν ειναι κρυο το αυτοκινητο δεν παιρνει καθολου ευκολα μπροστα .
Σημερα μαλιστα αφου μιζαρα 10 δευτερολεπτα δεν επερνε μπρος με τιποτα και τελικα πηρε με την δευτερη .
Στο συνεργειο μου ειπαν οτι αυτο συμβαινει για τον λογο οτι το αμαξι ειναι τρικυλινδρο .
Ειναι λογικο ρε παιδια αυτο το πραγμα ? Υπαρχει κανενας εδω με τρικυλινδρο που να εχει το ιδιο προβλημα ?
Ευχαριστω εκ των προτερων ! -
Πριν απο 10 μερες απεκτησα το daihatsu sirion το 1.0 με τα 70 αλογα ομως απο την πρωτη μερα παρατηρησα οτι τα πρωινα και γενικα οταν ειναι κρυο το αυτοκινητο δεν παιρνει καθολου ευκολα μπροστα .
Σημερα μαλιστα αφου μιζαρα 10 δευτερολεπτα δεν επερνε μπρος με τιποτα και τελικα πηρε με την δευτερη .
Στο συνεργειο μου ειπαν οτι αυτο συμβαινει για τον λογο οτι το αμαξι ειναι τρικυλινδρο .
Ειναι λογικο ρε παιδια αυτο το πραγμα ? Υπαρχει κανενας εδω με τρικυλινδρο που να εχει το ιδιο προβλημα ?
Έχω παρατηρήσει οτι τα τελευταία μοντέλα της Toyota (Auris, Yaris), κάνουν ακριβώς αυτό που περιγράφεις: θέλουν μιζάρισμα για πολλά δευτερόλεπτα ενώ καμιά φορά θέλουν και δεύτερο μιζάρισμα για να πάρουν μπρός.
Μήπως και το δικό σου έχει κινητήρα Toyota?
EDIT: Το οτι είναι τρικύλινδρο δέν έχει καμία σημασία, φτηνή δικαιολογία του συνεργείου.
-
Toyota moteuer έχει. Το ίδιο με του Aygo/C1/107.
-
Τρικύλινδρο matiz , παίρνει μπρος με την πρώτη μιζιά.
-
Αν πατησεις και λιγο γκαζι παιρνει ;
-
αρα η νταιχατσου δεν πουλαει σιριον στη βορειο ευρωπη........
-
Άλλαξε βενζινάδικο.
-
Οχι ρε σεις δεν φταιει το βεζιναδικο . Εκει βαζει ο πατερας μου τα τελευταια 20 χρονια και δεν ειχε κανενα προβλημα ...
Να σημειωσω οτι το κανει μερικες φορες και οχι παντα . Ας πουμε σημερα πηρε επι τοπου με μιση μιζια !
Θα δοκιμασω να παταω και συμπλεκτη απο δω και στο εξης να δω πως θα συμπεριφερεται . -
Ο χρήστης giannakis88 έγραψε:
Θα δοκιμασω να παταω και συμπλεκτη απο δω και στο εξης να δω πως θα συμπεριφερεται .
Αυτο ειναι καλο να το κανεις παντα ανεξαρτητα απο το 'προβλημα ' που εχεις τωρα.Ελαφρωνεις το εργο της μιζας.
-
πες στο σερβις να σου καθαρισουν το ματι θεσης στροφαλου......
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
πες στο σερβις να σου καθαρισουν το ματι θεσης στροφαλου......Σε ολοκαίνουριο αυτοκίνητο?
-
Ο χρήστης giannakis88 έγραψε:
24 χρόνια με 3 κυλίνδρους ποτέ δεν παρουσίασε τέτοιο πράγμα. Τι δικαιολογίες είναι αυτές;
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
πες στο σερβις να σου καθαρισουν το ματι θεσης στροφαλου......πλακα πλακα εχεις δικιο.
στο δικο μου τα ιδια εκανε ,ποτε επαιρνε και ποτε οχι.
τελικα το αλλαξε το ματι ο ηλεκτρολογος και λυθηκε το προβλημα. -
Σας ευχαριστω ολους οσοι ασχοληθηκατε παιδια ..
Θα δω πως θα συμπεριφερθει τις επομενες μερες και αν ειναι θα παω να κοιταξω για το ματι θεσης στροφαλου που ειπατε μερικοι ! -
Δοκίμασε να πατάς λίγο γκάζι όταν μιζάρεις. Αν πάρει πιο εύκολα μπρος μπορεί να θέλει αλλαγή μπουζί... Πότε ήταν η τελευταία φορά που τα είχες αλλάξει?
-
Καινουργιο δεν ειναι το αμαξι;
-
ναι.... Αν με γκαζι παίρνει πιο ευκολα, τα μπουζί είναι μια πιθανη αιτια
-
καλα μπρος δεν παιρνει ,πισω παιρνει;
Δεν παιρνει μπρος...