-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Προτείνω στο επόμενο καφεδάκι η συζήτηση να είναι αποκλειστικά για γκόμ....Ντάξει, ντάξει, άντε και για κανα DSG...
άμα υπήρχαν στην παρέα φυσικά και να ήταν για αυτές αλλά δεν γνωρίζω τους της παρέας να περιτριγυρίζουν με κάμποσες απο δαύτες οπότε τι να συζητήσουμε? το φιλοσοφικό τοου θέματος? και μετά να θυμίζουν μερικοί αυτούς που δεν έχουν οδηγήσει αλλά εχουν γνώμη?
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Θα ήταν καλό αν μπορούσε να γίνει και προσπάθεια οικονομικής οδήγησης στη διαδρομή. Σε συνδυασμό με συγκεκριμένη λογική ελάχιστη μωτ φυσικά. Θα γινόταν καλός χαβαλές (ειδικά με ενδοεπικοινωνία με PMR και συνεχείς συγκρίσεις) και οι ταχύτητες θα ήταν πιο νόμιμες.
Ακόμα καλύτερα να γίνει και με χάντικαπ ώστε να γίνει και υγιής και τίμια κόντρα αλλά αυτό θέλει προετοιμασία, χρόνο και χρήμα γιατί θα πρέπει να καθοριστεί από πριν και βέβαια όλα τα αυτοκίνητα διαθέσιμα στο ίδιο μέρος.
(το χάντικαπ μπορεί να καθοριστεί με σχετικά ακριβή μέτρηση σε επαρκούς διάρκειας και ποικιλίας διαδρομή με ίδια γεμίσματα στην ίδια αντλία για όλους ταυτόχρονα ώστε όποιος καίει παραπάνω να του χαρίζεται ανάλογη ποσότητα καυσίμου. Προϋποθέτει σχετική τιμιότητα δηλαδή όχι ιδιαίτερα ενεργοβόρο τρόπο οδήγησης αλλά κανονική. Αν δηλαδή ο Α στη διαδρομή αυτή κάψει 10λτ και ο Β 11 και ο Γ 12 τότε ο Β έχει 10% χάρισμα στα λίτρα, ο Γ 20% κοκ ποσοστά ως προς τον πιο οικονομικό. Έτσι αν στο τέλος της διαδρομής πχ 343,43χλμ ο Α γεμίσει με 30λτ ο Β με 33 και ο Γ με 35 νικητής είναι ο Γ γιατί τα 35 είναι λιγότερο από το +20% του Α (μόνο 5 αντί για 6λτ που είναι το +20%). Ο Α και ο Β ισοβαθμούν αφού ο Β είναι ακριβώς στο +10% που είναι το χάντικάπ του ως προς τον Α.)αν θυμάσαι τότε στο Σούνιο είχα καταναλώσει μέχρι και την ρεζέρβα όταν τρέξαμε όλοι από Βάρκιζα μέχρι Σούνιο/ Ναό του Π. και αναγκαστικά επέστρεψα μέχρι και την βουλιαγμένη όπου βρισκόταν και η πρώτη BP, τέτοια βενζίνη έβαζα τότε, με μια στάση ενδιάμεσα να φάμε... μόνο με την κόκκινη περιοχή του δείκτη βενζίνης του S3 φίλε! έκαψα το μισό πηγαίνοντας και με το κόκκινο γύρισα Βουλιαγμένη, δηλαδή κάλυψα περισσότερη απόσταση από ότι όταν έκαψα το μισό μου τεπόζιτο τρέχοντας... άρα από οικονομία σε πολύ δυνατά αμάξια, αν θέλω, σας σκίζω!
απλά θυμήθηκα τα παλιά, κι είπα να γράψω στο θέμα αυτό πόσο μου λείπουν εκείνες οι πρώτες μεγάλες συναντήσεις....
-
Αύριο, Κυριακή, θα συναντηθούμε μερικοί συνήθεις ύποπτοι και προσκαλλούμε και τους υπόλοιπους για ένα group test drive και μάλλον ένα γλυκό ή/ και ένα αλμυρό συνοδευτικό...
για πληροφορίες καλέστε εμένα ή τον γάλλο
-
Χάνω την Α κλας , πάω να πνίξω τον πόνο μου σε καμιά S
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Χάνω την Α κλας , πάω να πνίξω τον πόνο μου σε καμιά SΔε πειραζει εσυ βγαζεις λεφτα, εμεις μιζεριαζουμε!!
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Χάνω την Α κλας , πάω να πνίξω τον πόνο μου σε καμιά S
Δε πειραζει εσυ βγαζεις λεφτα, εμεις μιζεριαζουμε!!
-
Τελικά έξι ακριβώς θα είμαι πλατεία Πεντέλης και θα σας περιμένω για μια σύντομη επαφή με την μαύρη καλλονή
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Τελικά έξι ακριβώς θα είμαι πλατεία Πεντέλης και θα σας περιμένω για μια σύντομη επαφή με την μαύρη καλλονήΛιποθυμώ
-
10-4
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Τελικά έξι ακριβώς θα είμαι πλατεία Πεντέλης και θα σας περιμένω για μια σύντομη επαφή με την μαύρη καλλονήΑνυπομονω!
-
Στιγμιότυπο από τη χθεσινή συνάντηση όπου Busso και vel αναλύουν τις διαφορές σε A3 και A Klasse:
Youtube Video -
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Στιγμιότυπο από τη χθεσινή συνάντηση όπου Busso και vel αναλύουν τις διαφορές σε A3 και A Klasse:
Youtube VideoΤο πιστεύω
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Youtube VideoΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
-
Πραγματικά αστείο! Ή μάλλον γελοίο! Με κάνετε κι επβαλα τα γέλια δυνατά ρε παιδιά μες το γραφείο!
-
το φαντάζομαι στην μικρή ηλικία τον Παπανδρέου μαι τον Μητσοτάκη ξεραθεικα .
ευχομε σαι ζωή τα αγγελούδια να πάρουν του μπαμπούλα -
Well well, no one is here... Thats OK, we are all outside now! Βρε βρε, δεν ειν' κανένας εδώ... Α, εντάξει, είμαστε όλοι εκτός!
Εξορμήσεις πάσης φύσεως πειραγμένων..!