-
Καλυσπέρα σε όλους,
Αν και διαβάζω το forum πολύ καιρό και παρακολουθώ τισ εξελίξεις μέσα από αυτό είναι η πρώτη φορά που ποστάρω!Μπαίνω κατευθείαν στο ζητούμενο
Εχω ένα ΤΤ-R 225Q και εδώ και 4-5 μήνες αντιμετώπιζα ενα θέμα υπερθέρμανσης όπου στιγμιαία μετά απο γρήγορη διαδρομή μου ανέβαζε θερμοκρασία!Τον τελευταίο καιρό το φαινόμενο γινόταν όλο και πιο συχνά.Την προηγούμενη βδομάδα λοιπόν το αμάξι μπήκε συνεγείο όπου και διαπιστώθηκε ρηγμα στο καπάκι!Αφού βρήκαμε λοιπον τα ανταλλακτικά και θέλωντας να αλλάξω και μπιέλες εφόσον θα γινόταν επέμβαση στα σωθικά ζήτησα στο περίπου ένα κοστολόγιο και βλέπωντας το ψιλοέπαθα καθώς είδα σαν χρέωση εργασίας 1500 Ε ... Επειδή δεν έχω προβεί στο παρελθόν σε καμμία παρόμοια ενέργεια θέλω να ρωτήσω αν το παραπάνω ποσό είναι λογικό και απλά εγω παραξενεύτηκα η μιλαμε για χοντρό πιάσιμο κ****...?Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
-
Καλυσπέρα σε όλους,
Αν και διαβάζω το forum πολύ καιρό και παρακολουθώ τισ εξελίξεις μέσα από αυτό είναι η πρώτη φορά που ποστάρω!Μπαίνω κατευθείαν στο ζητούμενο
Εχω ένα ΤΤ-R 225Q και εδώ και 4-5 μήνες αντιμετώπιζα ενα θέμα υπερθέρμανσης όπου στιγμιαία μετά απο γρήγορη διαδρομή μου ανέβαζε θερμοκρασία!Τον τελευταίο καιρό το φαινόμενο γινόταν όλο και πιο συχνά.Την προηγούμενη βδομάδα λοιπόν το αμάξι μπήκε συνεγείο όπου και διαπιστώθηκε ρηγμα στο καπάκι!Αφού βρήκαμε λοιπον τα ανταλλακτικά και θέλωντας να αλλάξω και μπιέλες εφόσον θα γινόταν επέμβαση στα σωθικά ζήτησα στο περίπου ένα κοστολόγιο και βλέπωντας το ψιλοέπαθα καθώς είδα σαν χρέωση εργασίας 1500 Ε ... Επειδή δεν έχω προβεί στο παρελθόν σε καμμία παρόμοια ενέργεια θέλω να ρωτήσω αν το παραπάνω ποσό είναι λογικό και απλά εγω παραξενεύτηκα η μιλαμε για χοντρό πιάσιμο κ****...?Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
-
Καλυσπέρα σε όλους,
-
Για να σου αλλάξει μπιέλες θα πρέπει να τα λύσει όλα...
Από την άλλη δεν είναι το ποσό, είναι ότι είναι δουλειές που θέλεις να γίνουν σωστά για να μην αποκτήσεις προβλήματα που δεν είχες και που σίγουρα δεν θέλεις.
Το να αλλάξεις καπάκι είναι αρκετά πιο ήπιο πράγμα από τα να αλλάξεις σωθικά... -
Ναι σωστά το καταλαβαίνω επειδή το αμάξι πάει μάλλον και για 'γαργάλημα' μετά το στρώσιμο και επειδή η δουλειά όντως πρέπει να γίνει σωστά για να μην έχουμε άλλα τρεξίματα, οτι η τιμή θα ήταν κάπως τσιμπημένη...Άλλα και πάλι μου φαίνονται πολλά..Γι' αυτό ρώτησα μήπως οντως μόνο εμένα μου φαίνεται και η ταρίφα είναι σε αυτά τα λεφτά..ή όντως είναι υπερκοστολογημένο...Θα βοηθούσε η άποψη κάποιου που έχει μια εμπειρία παραπάνω σε αυτά τα θέματα νομιζω...μιας και εμένα είναι η 'πρώτη' μου φορά....
-
Εφόσον αλλάξεις και μέταλλα εσωτερικά, θέλεις πολύ προσεκτικό στρώσιμο μετά, περισσότερο από ό,τι έκανες όταν ήταν καινούριο. Keep it in mind...
-
Aν μιλάς για εξουσιοδοτημένο συνεργείο το οποίο θα αλλάξει καπάκι μεν αλλά και θα του πας εσύ τα άφτερμαρκετ πράγματα για να τα βάλεις πάνω τότε τα 1500 δεν μου ακούγονται πολλά. Οι τιμές στις αντιπροσωπείες είναι εντελώς εκτός πραγματικότητας. Σου ζητάνε δηλαδή το μηνιάτικο του αρχιμάστορα για δουλειά 2-3 ημερών. Οπότε για δουλειά αντιπροσωπείας το ακούω λογικό.
Αν τώρα μιλάμε για ΜΗ εξουσιοδοτημένο συνεργείο τότε τα χρήματα αυτά είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. Εκτός και αν είναι κάποιος από τους γνωστούς τιουνεράδες οπότε αποκτά μια λογική το ποσό αυτό καθώς έχουν αρχίσει να ανταγωνίζονται σε τιμές τις αντιπροσωπείες ...
Έρευνα αγοράς έχεις κάνει? Πήρες μια τιμή για αρχή. Γιατί δεν ρωτάς και σε άλλα συνεργεία? Από φόρουμ ψάξε να βρεις που πάνε τα δικά τους (ίδια με τα δικά σου για να έχει και μια εμπειρία το συνεργείο) και πήγαινε από κοντά για τις ερωτήσεις.
Υ.Γ. : μου άρεσε πολύ το αυτοκίνητο σου! Να το χαίρεσαι !
-
Η αλήθεια είναι οτι έχω κάνει μια ψιλοέρευνα αγοράς και τα συγκεκριμένα μου φαίνονται πολλά, γνώμη μου είναι πως αν ήταν κοντά στα 1000e τότε κάπως θα τρωγόταν η τιμή..Βέβαια ξέχασα να αναφέρω πως μαζί με μπιέλες,καπάκι στην τιμή της εργασίας περιλαμβάνεται και αλλαγή ιμάντα και φλάντζας και ότι άλλο είναι απαραίτητο όπως μέταλλα στον κινητήρα κλπ...Το ζήτημα είναι πως τον συγκεκριμένο τον εμπιστεύομαι απόλυτα και είναι και απο τους πλέον ειδικούς(βλέπε προιστάμενος service στο μεγαλύτερο service place audi)...οπότε είμαι σε πολύ μεγάλο δίλημμα...Κάθε γνώμη η εμπειρία επι του θέματος δεκτή..
@ Professeur Σ΄ευχαριστώ και συ το ίδιο οτι και αν οδηγείς και ρε γαμώτο προς στιγμην σκέφτηκα και να το πουλήσω αλλά δεν μου πάει καθόλου...
Αλλαγή καπακιού σε audi tt