-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.. ΕΧΩ ΕΝΑ ML 350 ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ.. ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ ΝΑVI ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΥ(ΓΤ ΣΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΙΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΟΝΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ)
ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ -
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.. ΕΧΩ ΕΝΑ ML 350 ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ.. ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ ΝΑVI ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΥ(ΓΤ ΣΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΙΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΟΝΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ)
ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ -
ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ -
Όπως σου είπα και αλλού όχι!
Η αμερικάνικη τηλεματική δεν είναι συμβατή ούτε ως προς τον συντονισμό στους ευρωπαϊκούς ραδιοφωνικούς σταθμούς (το βήμα αλλάζει, μιας και στο αμερικάνικο πάει αυστηρά 88.0 -> 88.2 -> 88.4 και όχι 88.1 -> 88.2 -> 88.3 etc) ούτε και μπορεί να διαβάσει τους χάρτες της Ευρώπης!Το μανίκι θα ήταν να έχει και προεγκατασταση τηλεφώνου κτλ εκεί γίνεται ακόμα πιο περίπλοκο!
Γνώμη μου, πουλάς το Comand και βάζεις ένα Comand NTG 2.5 !
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
... στο αμερικάνικο πάει αυστηρά 88.0 -> 88.2 -> 88.4 και όχι 88.1 -> 88.2 -> 88.3 etc)Νομίζω ότι έχεις κάνει τυπογραφικό λαθάκι, εννοείς ότι πιάνει τα 88.1>88.3>88.5.... (τα μονά)
-
Έχεις δίκιο όνυχα
NAVIGATION ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ML