-
Εγινε και η πρώτη παράδοση.
Η τοποθέτηση είναι γελοία, να φανταστείτε άφησα τον ποπολάρο να την κάνει στο δικό μου αμάξι γιατί βαριόμουν και μετά όλα λειτουργούσαν τέλεια!
Έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής (χωρίς μαλακό πλαστικό όμως ) αν και είναι αρκετά βαρύ.
Το κάργαρα αρκετά (αν και όχι τέρμα) και βγήκα βόλτα. Εκεί που καταλαβαίνεις άμεσα διαφορά είναι στα φρεναρίσματα, δεν γλυστράς καθόλου προς τα εμπρός και δεν χρειάζεται να βάζεις τόση κόντρα πλέον με το πόδι.
Σε στροφοδιαδρομή δεν πρόλαβα να πάω, αλλά ακόμα και σε περιαστικές διαδρομές κουνιέσαι λιγότερο αριστερά δεξιά (και πάνω κάτω).Μην το σφίξετε πολύ αν κατουριέστε.
Βασικά, όπως λένε όλοι, κάνει 100% αυτό που υπόσχεται, τίποτα λιγότερο και τίποτα παραπάνω. Θέλω απλά να το χρησιμοποιήσω περισσότερο στις καθημερινές διαδρομές για να δω κατά πόσο είναι πρακτικό στη χρήση.
-
Kανείς άλλος δεν έχει παραλάβει;
Εγώ δάνεισα το δικό μου στον ποπολάρο (ο οποίος με πήρε τηλέφωνο ξαναμμένος να μου ότι χμμμ, συνουσιάζει ) και μου έχει λείψει ήδη.
-
Εγω δεν εχω παραλάβει ακόμα..
-
επιτελους σημερα μου ηρθε ειδοποίηση....
-
το σουκου πηγα εκδρομουλα και επειδη δεν αντεχα, καβατζωσα το κομματι του drdinoy.
ενα θα πω :
ελιωσα το αμαξακι μου απο Γρεβενα μεχρι καλαμπακα και πραγματικα δεν κουσταστηκα, εν αντιθεσι με αλλες φορες που πρεπει να κραταω κοντρα με το αριστερο ποδι για να κρατιεμαι...
IT WORKS
δεν ενοχλει ΚΑΘΟΛΟΥ στην εθνικη και στην καθημερινη χρηση, μπαινει πανευκολα, σφιγγει με ενα χερι πανευκολα, φευγει προς τα πισω με εναν χερι επισης πανευκολα.
ειμαι πολυ για την αγορα μου
-
Γεια σας, κατι μου λεει οτι δεν προλαβα το GB για το CG-Lock.
Να υποθεσω οτι δεν προλαβα? Bad timing ε?
Ευχαριστω.
-
προλαβες...
σου στελνω pm
-
Σε ευχαριστω πολυ για την ενημερωση.
-
εγω ως τελευταιος κ καταιδρωμενος προλαβα;
-
σου εστειλα πμ...
-
-
Oι τύποι είναι απλά καταπληκτικοί! διαβάστε τι συνέβη. Είχα κάνει αρχικά την παραγγελία για 2 τεμάχια και μετά από 5-6 μέρες μία δεύτερη για ένα κομμάτι. Το περίεργο είναι ότι έφτασε πρώτα το ένα κομμάτι. Τους ενημερώνω και τους ζητάω να μου κάποιον track number για να αναζητήσω το πρώτο. Η απάντηση ήταν ότι δεν έχουν τέτοιο αριθμό αλλά μάλλον χάθηκε το δέμα και έτσι μου έστειλαν δεύτερο το οποίο έφτασε κανονικά. Προφανώς κάποιος καλοθελητής στα ταχυδρομεία το τσίμπησε. Όπως είχε σύμβει με ένα άλλο δέμα από αμερική για το οποίο (και καλά) πέρασε δύο φορές και άφησε σημείωμα. Στο σπίτι είναι ΠΑΝΤΑ κάποιος το πρωί. Φυσικά και πέρασε...
Τα συγχαρητήρια μου λοιπόν. Επί της ουσίας η τοποθέτηση είναι πανεύκολη. Χρήση έκανα μόνο μέσα στην πόλη και όντως σε κρατάει πολύ καλά. Θα το τσεκάρω όμως για να δω ουσιαστική διαφορά και σε κανένα στροφιλίκι. Το μόνο 'αρνητικό' είναι ότι αν ΔΕΝ φοράς τη ζώνη, επειδή είναι κάπως βαρύ χτυπάει αρκετά δυνατά στην μεσαιά κολώνα. Αλλα αυτό είναι και θετικό καθώς σου θυμίζει τη ζώνη (το σπαστικό μπιπ μπιπ το έχουμε αντιμετωπίσει προ καιρού... ). Καλή αγορά πάντως.
Ο χρήστης passat1.8t έγραψε:
...OK περιμένω ενημέρωση σου.
Σε ευχαριστώ πολύ!!
Είσαι έτοιμος και εσύ λοιπόν! Μέσα στο φάκελο δεν είχε απόδειξη δυστυχώς. Δεν ξέρω αν τη χρειάζεσαι για κάποιο λόγο. Αν είναι απαραίτητη πες μου να τυπώσω το μειλ. Στείλε μου με π.μ. που κινείσαι γενικά για να δώσουμε ένα ραντεβού να στο δώσω. Ίσως κάπου στην Α.Ο. η κάπου άλλου μακριά από το κέντρο.
Κάνει καμιά βδομάδα-10 μέρες να έρθει. Αν το έχεις ξεπεράσει κατά πολύ το χρόνο αυτό στείλε τους ένα μειλ για το πότε το έστειλαν.
-
εγω εκανα παραγγελια 5 κομματια. επειδη αργησε το δεμα να ερθει, ετυχε και βρηκα τον ταχυδρομο κατω απο το σπιτι μου. ρε του λεω, το και το... αργησε αυτο το ρημαδι. μου λεει : θα το εχω υποψιν.
οντως την δευτερα, μου χτυπαει το κουδουνι να κατεβω. κατεβαινω και μου δεινει το δεμα. ο φακελος ομως ηταν ανοιχτος κατα το πλατος του. και βρισκοταν μεσα σε σακουλα ΤΩΝ ΕΛΤΑ. τον λεω : τι ειανι τουτο ??? μου λεει : λογικα ανοιξε κατα την μεταφορα και το κλεισανε. (με το μικρο μου το μυαλο : κατα πλατος ΟΛΟΥ του φακελου????? ας ειναι...). ανεβαινω σπιτι. αφηνω το πακετο και ολοκληρωνω μια δουλεια που ειχα. παω μετα να τον ανοιξω και εν τελει βρηκα μεσα 4 απο τα 5 κομματια ΤΟΥΡΚΟΣ. ντυνομαι και σφαιρα για τα ΕΛΤΑ. μου λεει η κοπελα οτι θα πρεπει να παω στους ταχυδρομους. σφαιρα για εκει. παω και βρισκω τον διευθυντη. του λεω τα καθεκαστα και μου λεει :
-δεν μπορω να κανω ΤΙΠΟΤΕ επειδη ο φακελος δεν ειναι συστημενος
-τι εννοειτε?
-δεν μπορουμε να ζητησουμε αποζιμιωση
-σιγουρα μου κανετε πλακα αυτη τη στιγμη (και το αιμα στο κεφαλι μου ανεβαινει)
-οχι- δηλαδη μου λετε οτι ΕΓΩ ο χαζος μεσος ανθρωπος , βρισκει ανοιχτο το φακελο του, ΜΕΣΑ σε σακουλα των ΕΛΤΑ και λειπει κατι απο μεσα. και μου λετε οτι δεν φταινε τα ΕΛΤΑ??? θα με τρελανετε???
-δυστυχως αυτη ειναι η διαδικασια - σαν μου λετε δηλαδη, οτι εχετε και τα ΤΥΧΕΡΑ ΣΑΣ. οτι δεν ειναι συστημενο μπορειτε καλιστα να το ανοιξετε και να κανετε ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ υπο το πρισμα οτι δηθεν σκιστικε κατα την μεταφορα
- (Σιωπη), μην το λετε αυτο μπροστα μου....
- αρα μπορω να σας πω και ΚΛΕΦΤΕΣ, ΝΟΜΙΜΟΥΣ,
-(σιωπη)
αρχησε να παιρνει τηλεφωνα για να μαθει μηπως ΔΗΘΕΝ επεσε πουθενα το κομματι που χαθηκε αλλα φυσικα ΠΑΠΑΡΙΑ.
γυρισα σπιτι, εστειλα mail στον αγγλο, ο οποιος ειπε οτι θα μου εστελνε ενα ακομη κομματι..... αντε να δουμε τι θα δουμε.
προσωπικα παντως , ενιωσα ΜΕΓΑΛΗ ΑΗΔΙΑ και ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΜΟ για την ΚΑΤΑΝΤΙΑ των ΕΛΤΑ.
κριμα, πραγματικα κριμα....
- δηλαδη μου λετε οτι ΕΓΩ ο χαζος μεσος ανθρωπος , βρισκει ανοιχτο το φακελο του, ΜΕΣΑ σε σακουλα των ΕΛΤΑ και λειπει κατι απο μεσα. και μου λετε οτι δεν φταινε τα ΕΛΤΑ??? θα με τρελανετε???
-
Αυτό το πράγμα ήταν πάντα απορία μου για τα ΕΛΤΑ.
Το ερώτημα είναι, ποιανού του άρεσε και έκλεψε το CGLOCK; Προφανώς και έκανε αναζήτηση στo youtube πριν θέσει την αξιοπιστία της Υπηρεσίας σε κίνδυνο.
-
Ήρθε σήμερα
Τώρα μένει να δοκιμαστεί -
μου εστειλε ο αγγλος e mail λεγοντας μου οτι μου στελνει το χαμενο κομματι σε urgent mode and registered
αρα η συνολικη καταληξη του θεματος ειανι θετικη...
-
Αρνητικο το θεμα με τα ΕΛΤΑ!
Πολυ θετικο ομως το after sales της CG-LOCK, μπραβο τους!
-
κανενας αποψη?????
ηρθε σε ολους??
-
έχει έρθει σε όλους?
-
μολις μου ηρθε η ειδοποιηση ΄΄συστημενη παρακαλω΄΄ για το εξτρα κομματι
GROUP BUY - CG LOCK