-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ενημερωνω οτι η προσφορα ισχυει μεχρι τελος φεβρουαριου.αν καποιος θελησει, μπορει να γραψει εδω ή να στειλει ενα πμ σε μενα η στον drdino...
Εγώ από όσο βλέπω μπορώ να το παραγγείλω από Γαλλία. Αν το πάρω από Αγγλία η κάρτα μου χρεώνει προμήθεια. Μπορεί κάποιο καλό παιδί να ελέγξει αν θα έχω την έκπτωση ή όχι αν το πάρω από το γαλλικό μαγαζί;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
ενημερωνω οτι η προσφορα ισχυει μεχρι τελος φεβρουαριου.
αν καποιος θελησει, μπορει να γραψει εδω ή να στειλει ενα πμ σε μενα η στον drdino...
Εγώ από όσο βλέπω μπορώ να το παραγγείλω από Γαλλία. Αν το πάρω από Αγγλία η κάρτα μου χρεώνει προμήθεια. Μπορεί κάποιο καλό παιδί να ελέγξει αν θα έχω την έκπτωση ή όχι αν το πάρω από το γαλλικό μαγαζί;
δεν νομιζω να εχεις προβλημα. δοκιμασε το. και στην τελικη στειλε mail...
-
34,99 λίρες παραδομένο στην πόρτα μου?
-
Delivery price indicated is for UK addresses only (varies for outside UK)
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
popol@ros 2 ΟΚ
drdino 2 ΟΚ
dog80 3 ΟΚ
proffeseur 2 ΟΚ
nik_marin 1
aris07 1 ΟΚ
alfa (subaru) 1 ΟΚ
teddy 1 ΟΚ
mirage 1
vassat (subaru) 3 ΟΚ 2 τεμαχια τελικα.
onyx 2 OK
passat 1.8 1συνοψίζοντας
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Delivery price indicated is for UK addresses only (varies for outside UK)Ωπα.. φάγαμε κίτρινη..
4,49 λίρες τα μεταφορικά -
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Delivery price indicated is for UK addresses only (varies for outside UK)
Ωπα.. φάγαμε κίτρινη..
4,49 λίρες τα μεταφορικάαν ελεγες οτι εισια απο θεσσαλονικη , θα βαζαμε και το δικο σου μεσα στην παραγγελια...
σου στελνω Pm
-
Ολοκλήρωσα τη διαδικασία με επιτυχία. 35 λιριά παρά 2 πένες επί δύο τεμάχια.
Τα χρέωσα σε αγγλική κάρτα και σε αγγλική διεύθυνση για ασφάλεια (να φτάσει με σχετική σιγουριά) και οικονομία (δωρεάν ταχυδρομικά). Δεν το πρότεινα σε άλλους γιατί πρώτον δεν ξέρω πότε θα τα έχω στην Ελλάδα και δεύτερον δεν μπορώ να αγγαρέψω άλλον να κουβαλάει 5-10-15 τέτοια... (στο χέρι γιατί δεν θα έχει βαλίτσα).
Με το καλό να τα δεχτούμε!Το περιθώριο μέχρι τέλος του μήνα σημαίνει ότι φίλοι μας αν ενδιαφέρονται μπορούν να το πάρουν σε αυτήν την τιμή; Γιατί έχω έναν δυο υποψήφιους που δεν είχα ενημερώσει.
-
Ναι, η τιμή ισχύει.
-
Kαι εγώ την έριξα την ψήφο μου για δύο τεμάχια και όλα καλά !
-
Παίδες επείγουσα ερώτηση!
(το ξέρω ότι είναι τελευταία στιγμή...) καιΚαταρχήν έλαβα το ΠΜ και ευχαριστώ!
Πληρωμή με PayPal δέχεται ???
Αν δεν δέχεται και δέχεται μόνο πιστωτική, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου κάποιος Αθηναίος, ώστε να μου παραγγείλει το 1 κομμάτι μου, και να του το πληρώσω ?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την ανταπόκριση!
-
dog 80
-
O.K. το παρήγγειλα
-
-
Τελικά επειδή διαπίστωσα ότι Paypal δεν παίζει (μόνο πιστωτικές), υπάρχει κανείς να με εξυπηρετήσει ή απλά να το ξεχάσω ??
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Ο χρήστης passat1.8t έγραψε:
Τελικά επειδή διαπίστωσα ότι Paypal δεν παίζει (μόνο πιστωτικές), υπάρχει κανείς να με εξυπηρετήσει ή απλά να το ξεχάσω ??Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Tους έχω στείλει μειλ να μου πουν αν έχεις φύγει η δικιά μου και αν όχι να βάλω ένα κομμάτι ακόμη μέσα αλλά δεν έχω λάβει απάντηση. Μόλις μου πουν θα σε ενημερώσω.
Αν έχει φύγει η δικιά μου παραγγελία μπορώ να σου παραγγείλω ένα κομμάτι με χρέωση των ταχυδρομικών (δεν θυμάμαι ακριβώς τώρα αλλά 6-7 ευρώ είναι) και μου δίνεις τα χρήματα χέρι με χέρι.
Ας δούμε τι θα μου πουν και κανονίζουμε.
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Τελικά επειδή διαπίστωσα ότι Paypal δεν παίζει (μόνο πιστωτικές), υπάρχει κανείς να με εξυπηρετήσει ή απλά να το ξεχάσω ??
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Tους έχω στείλει μειλ να μου πουν αν έχεις φύγει η δικιά μου και αν όχι να βάλω ένα κομμάτι ακόμη μέσα αλλά δεν έχω λάβει απάντηση. Μόλις μου πουν θα σε ενημερώσω.
Αν έχει φύγει η δικιά μου παραγγελία μπορώ να σου παραγγείλω ένα κομμάτι με χρέωση των ταχυδρομικών (δεν θυμάμαι ακριβώς τώρα αλλά 6-7 ευρώ είναι) και μου δίνεις τα χρήματα χέρι με χέρι.
Ας δούμε τι θα μου πουν και κανονίζουμε.
OK περιμένω ενημέρωση σου.
Σε ευχαριστώ πολύ!!
-
Δυστυχώς έχει φύγει. Μου ζήτησαν και συγγνώμη που έφυγε γρήγορα!
Να ρίξω άλλη μια παραγγελία για ένα κομμάτι; Οτι θέλεις να κάνω μου λες.
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Δυστυχώς έχει φύγει. Μου ζήτησαν και συγγνώμη που έφυγε γρήγορα!Να ρίξω άλλη μια παραγγελία για ένα κομμάτι; Οτι θέλεις να κάνω μου λες.
Ρίχτη!!! πλερώνω...
Αθήνα είσαι έτσι ?? για το ασμπέτε και την συναλλαγή!
Και φυσικά σε ευχαριστώ για την εξυπηρέτηση.
-
Η παραγγελιά έγινε !
Μολις φτάσει Αθήνα θα σε ενημερώσω να δώσουμε κάποιο ραντεβού να στο δώσω.
GROUP BUY - CG LOCK