-
Καλημερα παιδια. Ενας φιλος μου εχει ενα starlet gt και θελει να βαλει επανω ενα turbo timer. Του ειπα οτι επειδη εχει συναγερμο δεν θα μπορει να κλειδωσει πριν σβησει το αμαξι αλλα αυτος θελει να το κανει. Επειδη εγω θα του το συνδεσω γιατι δεν σκαμπαζει εκεινος απο τα ηλεκτρολογικα υπαρχει καμια λυση να δουλεψει κανονικα;
Να πω οτι φοραει συναγερμο elser με τγλεειδοποιηση ο οποιος στο μανουαλ του λεει οτι συνεργαζεται με εξωτερικο turbo timer. Καμια ιδεα κανεις; -
Καλημερα παιδια. Ενας φιλος μου εχει ενα starlet gt και θελει να βαλει επανω ενα turbo timer. Του ειπα οτι επειδη εχει συναγερμο δεν θα μπορει να κλειδωσει πριν σβησει το αμαξι αλλα αυτος θελει να το κανει. Επειδη εγω θα του το συνδεσω γιατι δεν σκαμπαζει εκεινος απο τα ηλεκτρολογικα υπαρχει καμια λυση να δουλεψει κανονικα;
Να πω οτι φοραει συναγερμο elser με τγλεειδοποιηση ο οποιος στο μανουαλ του λεει οτι συνεργαζεται με εξωτερικο turbo timer. Καμια ιδεα κανεις; -
Να κλειδωσει θα μπορει,γιατι να μην μπορει?
Απλα αν κλειδωσει και ενεργοποιησει ταυτοχρονα τον συναγερμο,μπορει να χτυπησει ο συναγερμος απο τους κραδασμους της μηχανης που θα δουλευει....
Η λυση ειναι ειτε να κλειδωνει χωρις συναγερμο,ειτε να κανει τον συναγερμο λιγοτερο 'ευαισθητο'(αν γινεται)... -
Οταν τι ειχαμε συνδεσει παλιοτερα με το που εβαζε συναγερμο του εσβηνε και την μηχανη. Ο συναγερμος του κομπλαρει και την μηχανη. Εκει τι γινεται;
-
το manual του συναγερμου του εχει καποιες επιλογες που μπορουμε να ενεργοποιησουμε.
1η:μη υπερτροφοδοτουμενα αυτοκινητα(το συστημα δεν μπορει να οπλισει με τον κινητηρα σε λειτουργια)
2η:το αυτ/το εχει εξωτερικο turbo timer.το συστημα μπορει να οπλισει με τον κινητηρα σε λειτουργια και...
2α:ο αισθητηρας του κραδασμου θα παρακμπτεται για οση ωρα λειτουργει ο κινητηρας.
2β:ο αισθητηρας κραδασμου θα παρακαμπτεται για 1 λεπτο.
2γ:ο αισθητηρας του κραδασμου θα παρακαμπτεται για 3 λεπτα.
βασικα τα εχουμε δοκιμασει ολα.και οταν ενεργοποιηθει ο συναγερμος πρεπει να κοβει τον κινητηρα γιατι σταματαει την μηχανη να δουλευει.οταν ειχε εγκαταστησει τον συναγερμο ο εγκαταστατης τον ειχε ρωτησει να θελει να του ενεργοποιησει το μπλοκαρισμα του κινητηρα.οποτε αυτο υποψιαζομαι οτι ειναι.πως ομως μπορω να το παρακαμψω??
-
Κανεις;
-
Θα πρέπει να διαβάσεις το σχετικό εγχειρίδιο τοποθέτησης του συναγερμού. Καλύτερα πριν αγοράσετε το timer γιατί μπορεί να έχει κάποιες απαιτήσεις ο συναγερμός και να μην συνεργάζεται με όλα.
Αν δεν έχετε το εγχειρίδιο θα πρέπει να το βρεις από το διαδίκτυο.
Μήπως όμως θα ήταν καλύτερα να σας το τοποθετήσει κάποιος που να το έχει ξανακάνει;; Είτε αυτός που θα σας πουλήσει το timer είτε αυτός που έβαλε το συναγερμό....;; Κι ας κοστίσει και κατιτίς... Δε θα ήθελες να σου σβήσει ο κινητήρας ενώ προσπερνάς την νταλίκα σε επαρχιακό δρόμο... -
Κατι αλλο τωρα παιδια. Ο συναγερμος του εχει εξοδους στις οποιες μπορει πχ απο το τηλεκοντρολ να πατησει και να αναψουν τα φωτα. Σε μια εξοδο εχει βαλει να ανοιγει το πορτμπαγκαζ απο το χειριστηριο. Με τον ιδιο τροπο δηλαδη με εντολγ απο το χειρηστηριο υπαρχει περιπτωση να μπορει να βαλει σε λειτουργια τη μηχανη του αυτοκινητου; Να πω οτι ο συγκεκριμενος ειναι elser 4410 και δεν εχει εκκινηση μηχανης απο μονος του.
Περι turbo timer