-
Καλη χρονια σε ολους!!! Υγεια πανω απ'ολα , γιατι ειδικα με το σπορ-χομπυ που εχουμε επιλεξει το χρειαζομαστε! Ειναι τις μοδας να αναδεικνυουν κατα το τελος μιας δεκαετιας τους καλυτερους τραγουδιστες,σκηνοθετες.αθλητες κτλ? Τι θα λεγατε χαλαρα κ για πλακα να προσπαθησουμε να αναδειξουμε τον 'κυριαρχο' Ελληνα οδηγο αγωνων(και συνοδηγο γιατι οχι? ) της δεκαετιας 2000-2010 ? Τωρα θα μου πειτε οτι δεν γινεται γιατι αλλο χωμα-αλλο ασφαλτος, αλλοι τρεξαν 2 σεζον γεματες-αλοι τρεχουν ολη την δεκαετια , υπαρχουν Ελληνες που τρεχουν εξςτερικο και διαπρεπουν κτλ ... για αυτο το ξαναλεω ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ να το κανουμε , ωστε με αυτο τον τροπο να γνωρισουμε και να εκτιμησουμε καποια πραγματα για οδηγους-συνοδηγους που ειτε τα αγνοουσαμε ειτε τα ξεχασαμε!!!
-
Καλη χρονια σε ολους!!! Υγεια πανω απ'ολα , γιατι ειδικα με το σπορ-χομπυ που εχουμε επιλεξει το χρειαζομαστε! Ειναι τις μοδας να αναδεικνυουν κατα το τελος μιας δεκαετιας τους καλυτερους τραγουδιστες,σκηνοθετες.αθλητες κτλ? Τι θα λεγατε χαλαρα κ για πλακα να προσπαθησουμε να αναδειξουμε τον 'κυριαρχο' Ελληνα οδηγο αγωνων(και συνοδηγο γιατι οχι? ) της δεκαετιας 2000-2010 ? Τωρα θα μου πειτε οτι δεν γινεται γιατι αλλο χωμα-αλλο ασφαλτος, αλλοι τρεξαν 2 σεζον γεματες-αλοι τρεχουν ολη την δεκαετια , υπαρχουν Ελληνες που τρεχουν εξςτερικο και διαπρεπουν κτλ ... για αυτο το ξαναλεω ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ να το κανουμε , ωστε με αυτο τον τροπο να γνωρισουμε και να εκτιμησουμε καποια πραγματα για οδηγους-συνοδηγους που ειτε τα αγνοουσαμε ειτε τα ξεχασαμε!!!
-
-
Και θα κανω την αρχη!!! Δεν θα ειμαι καθολου αντικειμενικος ομως!!! Ψηφιζω οδηγο της δεκαετιας τον Γιωργο Χατζηρηγα, απ'του οποιου το δεξι μπακετ εχω την χαρα κ τιμη να προσφερω και εγω , καθως και του συνοδηγου του Μινωα Μιχελακη που και οι δυο ηταν οι μεντορες μου! Στους συνοδηγους θα προσθεσω και τον Λωρη Μελετοπουλο (ΕΛ-ΕΜ), που ειναι το τοπ κατα την γνωμη μου στην Ελλαδα , τον οποιο επισης ευχαριστω για τισ πολυτιμες βοηθειες που προσφερει καθε φορα που του ζητηθει!
-
ΟΔΗΓΟΣ : Κων/νος Παπαχρίστος
ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ : Νίκος Πετρόπουλος
Με εκτίμηση και με τις καλύτερες των ευχών μου
Μάρκος Κ. Καπετανάκης
Υ.Γ. : Θα προτιμούσα να έφτιαχνες την ψηφοφορία λίγο και να την εξειδικεύαμε. Νομίζω ότι έχει διαφορά στο '''που''' οδηγάει ο καθένας................
άσφαλτο - χώμα - ανάβαση - ραλλύ - πίστα - κτλ........... -
Ο χρήστης filmpa έγραψε:
ΟΔΗΓΟΣ : Κων/νος ΠαπαχρίστοςΣΥΝΟΔΗΓΟΣ : Νίκος Πετρόπουλος
Με εκτίμηση και με τις καλύτερες των ευχών μου
Μάρκος Κ. Καπετανάκης
Υ.Γ. : Θα προτιμούσα να έφτιαχνες την ψηφοφορία λίγο και να την εξειδικεύαμε. Νομίζω ότι έχει διαφορά στο '''που''' οδηγάει ο καθένας................
άσφαλτο - χώμα - ανάβαση - ραλλύ - πίστα - κτλ...........Καλη χρονια! Ηδη το εχω αναφερει οτι ειναι πολυ σχετικη η ψηφοφορια ...ποιο πολυ για να ξαναθυμιθουμε αξιολογους συνδιασμους ... αλλα αμα θελετε ψηφιστε εναν για καθε κατηγορια!!!
-
ΣΤΑ 2000+ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΓΟΥΣΕΤΗΣ
ΣΤΑ 2000 ΚΑΡΑΝΤΑΝΑΣ-ΔΙΑΜΑΝΤΗ
ΣΤΑ 1600 ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ
ΣΤΑ 1400 ΑΡΜΑ-ΑΡΜΑΚΙ -
Λοιπον... Χωμα ΑΡΗΣ ΒΩΒΟΣ(οπως λεει και ο APR ειναι ανυπαρκτοι οι αντιπαλοι του εκει)
Ασφαλτος...Λεωνιδας Κυρκος(Επειδη το 2000-2001-2002 γαζωνε ολα τα ραλλύ και με το εσκορτ χωρις σειριακο!!!)
1300 106 rallye...ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΤΖΕΜΗΣ( Ο ανθρωπος ειναι ''αλλου'' οδηγικα!πεταει!!!)
ΥΑΡΙΣ...ΠΑΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ...(ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣΣ!!!!!!!)
Ν2 ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΝΤΖΟΣ...(πολυ καλος και φανηκε και στην γλυστιασμενη ριτσωνα η αξια του αν και τωρα ο Κυριαζης τον φτανει με τις επιδοσεις του.)
STARLET...Κων/νος ΑΡΓΥΡΙΟΥ!!!!!!...(Παρα πολυ καλος και νομιζω απο τους καλυτερους ελληνες οδηγους''!)
Ε9 ...ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ ΡΕΝΟΣ...(πολυ καλο τιμονι και ενα εξωπραγματικο swift)
E10...ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ...(τι να λεμε τωρα.... )
Ε11...ΚΟΥΡΝΙΑΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ..(Ενα πολυ καλο εσκορτ και ενας αξιοπρεπης οδηγος)
Στην Ε/12 εχουμε 2...ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ και ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟΣ ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗΣ(''ΤΖΕΚΟΣ'') και οι δυο οι χαρα του θεατη χρονια τωρα,ο ενας με ατμοσφαιρα και ενα τελειο Μ3 και ο αλλος με ενα sierra RS500 που κοντραρε τον Ευθυμιου στο δευτερολεπτο!!!
ΠΙΣΤΑ...ΖΑΧΟΣ ΝΙΚΟΣ-ΔΕΓΛΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ...ΚΟΡΥΦΗ!!!
ΟPEN-ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ!!(Πανακριβο αυτοκινητο και καλο τιμονι!)
Προσωπικοτητα-θεαμα-χρονοι,ενας και μοναδικος ΤΑΚΗΣ ΣΚΑΛΤΣΑΣ!!!(ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΓΙΑΤΙ ΄΄ΧΑΝΩΜΑΣΤΕ' ')!!!
-
λαμπρος αθανασσουλας. το λενε και οι επιτυχιες του.
-
Φυσικα ο ΣΩΤΗΡΧΟΣ και με το Ν σαξο και το σουπερ 1600 και το evo.
Aνεμος παντου.Και το κυριοτερο καλο παιδι. -
Πολυ καλα παμε ... οι υπολοιποι? Για να βλεπω ψηφους ...
-
ΔΑΓΚΩΤΟ ΦΕΛΑΡΑΚΙΑ ... ΤΟ ΜΠΑΛΕΚΑΡΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΚΟΡΕΝΘΟ ΜΕ ΤΟ ΣΙΕΡΑ ......... ΝΑΟΥΜ .......
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΔΑΓΚΩΤΟ ΦΕΛΑΡΑΚΙΑ ... ΤΟ ΜΠΑΛΕΚΑΡΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΚΟΡΕΝΘΟ ΜΕ ΤΟ ΣΙΕΡΑ ......... ΝΑΟΥΜ .......Ρουστεμης δηλαδη ???
-
Τα λύσαμε όλα και ψάχνουμε τον καλύτερο οδηγώ?
για μένα δεν υπάρχει καλός και κακός όλοι καλή είναι όταν
πληρώνουν από την τσέπη τους τα περισσότερα έξοδα
για κάθε αγώνααλλά μην βλέπετε μονό τους μεγάλους (Ν4,S1600,S2000,A8,WRC,E12,A7,kit cars)
κοιτάξετε και λίγο τους μικρούς (N2,N1,E9,A5) που οι περισσότερη αν όχι όλοι ματώνουν για να κάνουν μια χρονιά -
Ο χρήστης eg έγραψε:
Τα λύσαμε όλα και ψάχνουμε τον καλύτερο οδηγώ?Οποιος διαφωνει με το θεμα,μπορει να απεχει απο τον σχολιασμο ...δεν ειναι υποχρεωτικο ...
για μένα δεν υπάρχει καλός και κακός όλοι καλή είναι όταν
πληρώνουν από την τσέπη τους τα περισσότερα έξοδα
για κάθε αγώνααλλά μην βλέπετε μονό τους μεγάλους (Ν4,S1600,S2000,A8,WRC,E12,A7,kit cars)
κοιτάξετε και λίγο τους μικρούς (N2,N1,E9,A5) που οι περισσότερη αν όχι όλοι ματώνουν για να κάνουν μια χρονιάΦετος συμμετειχα στο πρωταθλημα με αμαξι Ν2 σαν συνοδηγος οποτε πιστεψε με, καταλαβαινω και γω πολυ καλα τις δυσκολιες ...αυτο ομως ειναι θεμα για αλλο ποστ ...
Νασαι καλα ευχαριστω που συμμετειχες παντως ... -
Ο χρήστης spirosR έγραψε:
ΔΑΓΚΩΤΟ ΦΕΛΑΡΑΚΙΑ ... ΤΟ ΜΠΑΛΕΚΑΡΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΚΟΡΕΝΘΟ ΜΕ ΤΟ ΣΙΕΡΑ ......... ΝΑΟΥΜ .......
Ρουστεμης δηλαδη ???
αυτος παιρνει ευκολα το τιτλο του μεγαλυτερου μ***** της δεκαετιας
-
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ Σας θαυμαζω!
-
Οταν θα φτιαχτει ενα μικτο παραλληλο (χωμα-ασφαλτος) στο Τατοι, και φιλοτιμηθουν οι βεντετες και μη ν αντιμετωπισουν αλληλους με τα οπλα τους νομιμα, (δεν υπαινισσομαι, προυποθεση βαζω) τοτε θα ξερουμε και ποιος ειναι ο πρωτος.
Ως τοτε, θεωρω τον ποιο ΧΡΗΣΙΜΟ για τους Ελληνικους αγωνες τον Λαμπρο Αθανασουλα. -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Οταν θα φτιαχτει ενα μικτο παραλληλο (χωμα-ασφαλτος) στο Τατοι, και φιλοτιμηθουν οι βεντετες και μη ν αντιμετωπισουν αλληλους με τα οπλα τους νομιμα, (δεν υπαινισσομαι, προυποθεση βαζω) τοτε θα ξερουμε και ποιος ειναι ο πρωτος.
Ως τοτε, θεωρω τον ποιο ΧΡΗΣΙΜΟ για τους Ελληνικους αγωνες τον Λαμπρο Αθανασουλα.Δεν ειναι κακη ιδεα, αλλα ουτε ετσι θα εχουμε σαφη εικονα ... Καταρχην θα πρεπει να γινει αυτη η χρονομετηρηση με κοινα αυτοκινητα απο ολους τους αγωνιζομενους για να ειναι υπο ισους ορους η 'μαχη' ... απο την αλλη ποιος θα αποφασισει τι αμαξι θα ειναι αυτο? Προσθιοκινητο-4κινητο-πισωκινητο? Γιατι πχ οδηγος που διεπρεπε με προσθιοκινητο ,να οδηγησει κατι αλλο?
Απ'την αλλη ειναι αδικο για καποιους οδηγους που εχουν σταματησει τα τελευταια ας πουμε 4-5 χρονια να τρεχουν, αλλα εχουν γραψει πολυ καλους χρονους γενικα στην καριερα τους πχ Ευσταθιου-Χατζητσοπανης κτλ , να τους κρινει μια χρονομετρηση επειτα απο τοσο καιρο αποχης αρα και ντεφορμαρισματος , οταν την εποχη της πληρους εμπλοκης τους ηταν κορυφη ?
Και τελευταιο αλλα βασικοτερο , ειναι αδυνατο να καταφερουμε να μαζεψουμε ολους αυτους σε ενα event τετοιο .. ακομα και ενας να λειπει-πχ εσεις Κ.Χρηστο , θα ειναι unfair ...
Γιαυτο μαλλον πρεπει να αρκεστουμε σε μια υποκειμενικη γνωμη ...
Μακαρι ο Λαμπρος να βοηθηθει επιτελους απο τους αρμοδιους και να συνεχισει να μας εκπροσωπει επαξια και σε αγωνες του εξωτερικου ... -
Σπυρο μου, απλα εννοουσα οτι αντικειμενικα δεν ειναι δυνατο να προτεινουμε εναν, αφου υπεισερχονται παραγοντες αλλοι (αυτοκινητο,ειδος αγωνα), ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΥΧΗΣ ΕΡΓΟ να εχουμε κι εμεις μια εκδηλωση με ολους μεσα και χιλιαδες απ εξω. Γιορτη!
(Το χουι πεθαινει τελευταιο! )
Ας ψηφισουμε τον καλυτερο ελληνα οδηγο της 10ετιας ?