-
ποιά; τα 300€;
-
Με την τσιγκουνιά, δεν γάμησε κανείς!
Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Πάει πολύ. ~300€ maxG2,S4 Mini,S4,N5 ή iPhone4s white με αυτην την σειρα...
εγω θα της αγοραζα ενα Xiaomi Mi2A ή RedMI και τα αλλα θα τα ετρωγα παστελια...
-
Tα S4 πάνω από το Nexus;
Και το κυριότερο, το 4S τελευταίο; -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Tα S4 πάνω από το Nexus;
Και το κυριότερο, το 4S τελευταίο;ναι γιατι το s4 για γυναικα ειναι ανωτερο μια και βγαινει το καπακι,αλλαζεις μπαταρια και γενικα εχει καλυτερη φωτογραφικη να βγαζουν καλα μπουτιselfie.
το 4s ειναι τελευταιο γιατι ειναι οικτρα μικρο...ομως ακομα εχει περαση μια και ειναι ομορφο,πιστευω δε ειναι ιδανικο αν καποιος εχει πχ iPad.
-
Παιδιά δε παίζουν αυτά που λέτε 'για γυναίκα' κ τέτοια, selfie δλδ κλπ. Για κοινή χρήση μιλάμε (fb, browsing, email, κάμερα), ό,τι κάνουμε κι εμείς πάνω κάτω ως επί το πλείστον. Τα iphone 5* ξεφεύγουν από vfm και budget γενικότερα. Να είναι πιο γρήγορο από το 3gs αλλά όχι και πιο αργό απ'το 4s
Στα χαρακτηριστικά βλέπω ότι το G2 υπερτερεί σε σημεία έναντι του S4.
http://www.phonearena.com/news/Google-N ... on_id48906 -
Lumia 925...
-
Κινητό μέχρι 200€ απο επιδότηση, όχι Samsung.
Για πείτε... -
Lumia 620...
Τι ζητάς απ' την συσκευή? -
Για την μητέρα μου το θελω...
Τωρα εχει ενα LG ούτε_καν_ξερω_ποιο, μάλλον entry level μοντέλο, ενός χρόνου, android.
Το οποίο δεν τη εχει βολέψει.Ήθελε το iPhone 4s αλλα η voda μας έδωσε επιδότηση 199.90€ και θέλουν άλλα 157€ (λολ) για να μας το δώσουν.
Τωρα δυο πράγματα ή μαλλον τρία μπορούν να γίνουν.
- παίρνουμε μια συσκευή με αυτη την επιδότηση -έλα ντε όμως ποια;
- παω κοτσόβολο και εξαργυρώνω την επιδότηση σαν μετρητο, αγοράζοντας μια οθόνη και έναν ssd.
- κανω έτοιμα φορητότητας στην cosmote και παίζω το παιχνιδάκι τους για να μου δώσουν μεγαλύτερη επιδότηση.
3β) αν δεν μου δώσουν η cosmote με παρόμοιο πρόγραμμα μου δίνει 400€ επιδότηση.
-
Δεν κοιτάς να εξαργυρώσεις την επιδότηση η να την κάνεις κάτι άλλο και να τσιμπήσεις ό,τι θες απο κανά skroutz?
Εκτός αν έχει να προτείνει κάτι καλύτερο κάποιος πιο έμπειρος... -
Μονο απο Κοτσόβολο μπορω να την εξαργυρώνω... πφφφ
-
LG Optimus L9 II
Motorola Moto G
edit:
την κουρτινα 3
Ετσι για να χτυπησεις και κανα iphone.
Μιρκα, ποσο θαρρος πηρες μετα απο αυτην την καταπληκτικη μου ιδεα στον thano?
Τι αντανακλαστικα πρεπει να χει καποιος για να προτεινει κατο καλυτερο;
-
Αυτο ξαναπεστο Θανο!!!
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Tα S4 πάνω από το Nexus;
Και το κυριότερο, το 4S τελευταίο;ναι γιατι το s4 για γυναικα ειναι ανωτερο μια και βγαινει το καπακι,αλλαζεις μπαταρια και γενικα εχει καλυτερη φωτογραφικη να βγαζουν καλα μπουτιselfie.
το 4s ειναι τελευταιο γιατι ειναι οικτρα μικρο...ομως ακομα εχει περαση μια και ειναι ομορφο,πιστευω δε ειναι ιδανικο αν καποιος εχει πχ iPad.
Γυναίκα να ανοίγει καπάκι και ν' αλλάζει μπαταρία;
Μόνον την μακαρίτισσα την Μαρί Κιουρί θα μπορούσα να φανταστώ σ' αυτή τη θέση, αυτή η γυναίκα που περιγράφεις, δεν υπάρχει, και δει εν ελλάδι...
Το 4S έχει μια χαρά φωτογραφική, σιγά τώρα και επιπλέον, είναι αρκετά μικρό για να χωράει στο τσαντάκι που θα πάρει το μέσο φίνο γκομενάκι για να βγει ΠΣΚ το βράδυ έξω...Εγώ όπως είπα, θα έβαζα το 4S πρώτο (και με διαφορά) σ' αυτά τα χρήματα, όταν μιλάμε για γκομενάκι... Και όχι μόνον εδώ που το σκέφτομαι... Και για άντρες καλό είναι, αλλά δυστυχώς δεν δείχνει αρκετά ακριβό, οπότε εκεί πρέπει να πάμε σε 5S φοβάμαι.
-
Τελικα διάλεξα την κουρτίνα 3... Για να δουμε...
-
Tι να δουμε..Ακου...
Οπου να ναι θα πεσει τηλεφωνο απο τη Voda οτι μπλαμπλαμπλα σας αυξανουμε το ποσο της επιδοτησης στα 300 ευρω.
-Θελω το iphone
-Βεβαιως.Ειναι επιπλεον 350 ευρω για αγορα σκετης συσκευης (5c) ή αν θελετε με 18μηνη δεσνευση στο red 1 με επιπλεον 250 ευρω.
- οκ το γυριζω σε καρτα για να μην με κλεβει ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΠΟΥΣΤΗΣ με τα συμβολαια του κωλου.
-corsair?
(Thano με τα λεφτα που θα γλιτωσετε με μια καρτουλα μπορει να σκρουτζοαγορασει ΟΠΟΙΟ κινητο θελει. )
-
Ειναι ήδη στο red 2.
Και φυσικα γνωρίζω οτι αν βάλει κάρτα θα βγει κερδισμένη, αλλα άντε τωρα να αλλάξεις μυαλά σε γυναίκα... -
off topic αλλα ο g(spot)8777 μου εδωσε ιδεα!! Να παω voda και να τους πω οτι θελω να παω στη hol...
Θα με παρουν απο οτε και θα ζητησω μια καλυτερη προσφορα για οτε τβ!!!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Tα S4 πάνω από το Nexus;
Γυναίκα να ανοίγει καπάκι και ν' αλλάζει μπαταρία;
Μόνον την μακαρίτισσα την Μαρί Κιουρί θα μπορούσα να φανταστώ σ' αυτή τη θέση, αυτή η γυναίκα που περιγράφεις, δεν υπάρχει, και δει εν ελλάδι...
Το 4S έχει μια χαρά φωτογραφική, σιγά τώρα και επιπλέον, είναι αρκετά μικρό για να χωράει στο τσαντάκι που θα πάρει το μέσο φίνο γκομενάκι για να βγει ΠΣΚ το βράδυ έξω...Εγώ όπως είπα, θα έβαζα το 4S πρώτο (και με διαφορά) σ' αυτά τα χρήματα, όταν μιλάμε για γκομενάκι... Και όχι μόνον εδώ που το σκέφτομαι... Και για άντρες καλό είναι, αλλά δυστυχώς δεν δείχνει αρκετά ακριβό, οπότε εκεί πρέπει να πάμε σε 5S φοβάμαι.
πασο.
σε τι τιμη το 4s?
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]