-
exo ena amksi sto opoio eftiaksa mprosta ruthmizomena piatela me pio stena proodeutika elatiriα.εχω ομως ενα προβλημα ...οταν πεφτω σε λακουβα ακουγεται ενας θορυβος σαν μεταλο..μπορει να βρισκουν οι σπυρες μεταξυ τους?
-
exo ena amksi sto opoio eftiaksa mprosta ruthmizomena piatela me pio stena proodeutika elatiriα.εχω ομως ενα προβλημα ...οταν πεφτω σε λακουβα ακουγεται ενας θορυβος σαν μεταλο..μπορει να βρισκουν οι σπυρες μεταξυ τους?
-
-
Ο χρήστης kostas 78 έγραψε:
exo ena amksi sto opoio eftiaksa mprosta ruthmizomena piatela me pio stena proodeutika elatiriα.εχω ομως ενα προβλημα ...οταν πεφτω σε λακουβα ακουγεται ενας θορυβος σαν μεταλο..μπορει να βρισκουν οι σπυρες μεταξυ τους?Αν το έχεις χαμηλώσει και δεν έχεις κόψει ανάλογο μήκος από τα αμορτισέρ από την πάνω μεριά, μάλλον τερματίζουν τα αμορτισέρ και πολύ - πολύ γρήγορα θα τα πάρεις σε τεύχη.
-
το υψος το εχω αφησει οπως ητανε .δεν το πειραξα καθολου.για αυτο λεω μηπως ειναι τα ελατηρια.τι λες?
-
Ο χρήστης kostas 78 έγραψε:
το υψος το εχω αφησει οπως ητανε .δεν το πειραξα καθολου.για αυτο λεω μηπως ειναι τα ελατηρια.τι λες?Άμα δεν έχει πειράξει το ύψος γιατί να είναι τα ελατήρια ? μήπως χτυπάει κανένα Top mount ?
-
το λεω γιατι οι σπυρες απο την μια μερια ειναι πολυ κοντα μεταξυ τους (προοδευτικο) και μηπως με το βαρος ακουμπανε...μου ειπαν να βαλω σπρευ γρασσο μπας και σταματησει..λες?
-
Γεια σας!!!!Τι λαστιχο σωληνα προτεινετε να βαλω σε ελατηριο για να μην πολυχτυπαει μεταξυ του????
anartisi