-
Σε ευχαριστώ πολύ cosneo, τα διάβασα όλα. Βασικά λίγο με προβλημάτισε αυτό το ζήτημα των ανταλλακτικών. Πάντως, στην αντιπροσωπεία που πήγα, δεν έμεινα και πολύ ευχαριστημένος. Σε αντίθεση με τη skoda, όπου για το yeti μου έκανε καλή προσφορά για την απόσυρση, μου είπε επιπλέον ότι θα μου κόψει και άλλο και να βάλουμε ό,τι δώρο θέλω (φυσικά στα όρια της λογικής). Στη mitsubishi, έκοψε τα 2100 της απόσυρσης και δε μου είπε τίποτα άλλο. Πολύ ψυχρή η όλη κατάσταση.
Θα πάω όταν μπορέσω και στα Γιάννενα και στη Θεσσαλονίκη να δω αν θα βρω κάποια διαφορά.
Πέρα από τις εντυπώσεις των κατόχων, θα ήθελα να ρωτήσω για την εμπειρία που είχαν από την αντιπροσωπεία και σε περίπτωση που ρώτησαν σε περισσότερες αντιπροσωπείας, αν βρήκαν διαφορές στην τελική τιμή ή κάποια καλύτερη προσφορά.Cosneo, εύχομαι να συνεχίσεις να ευχαριστιέσαι το qashqai σου!
-
Ευχαριστώ!
-
ostvarivanje , Δες την σελιδα της MItsybishi , δες το δυκτιο πωλησεων και παρε τους με την σειρα για προσφορες, εγω ξερω οτι το ASX εχει και 1400ε εκπτωση εκτος απο την αποσυρση. Παντως καντα και ενα test ride , μην κοιτας μονο εμφανηση. ΤΟ Yeti ti τιμη σου ειπε γιατι σαν πολλα μου φενοντε τα 3000ε - .
-
Αυτό δεν το ηξερα ότι έχει έκπτωση το asx. Σε αυτό προσανατολίζομαι και εγώ, να ρωτήσω και αλλού εννοώ. Δεν είναι ότι μου αρέσει μόνο η εμφάνιση. Είναι και το diesel και τα αρκετά μικρότερα τέλη κυκλοφορίας. Θα το κοιτάξω και για test drive. Οσο για το yeti, ειμαι εξω και γραφω απο το κινητό και έχω μαζί μου το χαρτί της προσφοράς. Έκδοση ambition, τιμή καταλόγου 26490 + 580 μεταλλικό χρώμα 27070 - 3300 απόσυρση 23770 και 850 για τέλη κυκλοφορίας καο διαφορά αλλά έξοδα. Μου είπε ότι θα μου κάνει μια επιπλέον έκπτωση και όλα μαζί θα βγουν στα 24300 μαζί με κάτι δώρα, αισθητήρες παρκαρίσματος και ο,τι άλλο μπορεί να γίνει.
Ενώ για το asx, δεν έκανε ούτε ευρώ έκπτωση με τελική τιμή στα 25780 με την απόσυρση. Και αυτά ισχύουν για τρία χρώματα, για τα άλλα χρώματα είναι ανοιχτός ο χρονος παράδοσης και η τιμή και ότι αυτα τα χρώματα πήραν αύξηση 800 ευρώ! Υπάρχει τέτοια πιθανότητα; -
Πρωτη φορα το ακουω.Παντως το Υετι πετρελαιο βγαινει τωρα και σε 1.6λτ και οχι μονο 2λτ.
-
Τι ακούς πρώτη φορά; Για το χρώμα; Το 1.5 yeti, είναι τετρακίνητο;
-
Ο χρήστης mag/fmx έγραψε:
Παντως το Υετι πετρελαιο βγαινει τωρα και σε 1.6λτ και οχι μονο 2λτ.Αναφέρεσαι στο 1,6 TDi GreenLine που είναι 2κίνητο και πιο χαμηλό. 155mm η απόσταση από το έδαφος σε σχέση με τα άλλα που είναι 180mm.
Και αυτά ισχύουν για τρία χρώματα, για τα άλλα χρώματα είναι ανοιχτός ο χρονος παράδοσης και η τιμή και ότι αυτα τα χρώματα πήραν αύξηση 800 ευρώ! Υπάρχει τέτοια πιθανότητα;
450€ μου είχαν πει για όλα τα χρώματα εκτός του άσπρου που είναι χωρίς χρέωση. Τι ... αυξηση στα χρώματα είναι τούτη?
-
Xronia polla paidia k kali xronia na exoume!!Eimai k egw neos agorasths tou asx,k to perimenw.Aplos ithela na rwthsw an yparxei ektptwsh me ton eidiko foro taksinomishs gia to asx.piga k rwthsa sthn antiprwsopia k mou eipan oti den yparxei ektptwsh giati h ergostasiaki tou aksia einai sta 15000.ayto isxyei?exete kati allo mathei?
-
cosneo, από τη στιγμή που δεν είναι τετρακίνητο και είναι και χαμηλότερο (για το yeti μιλάω), δεν το συζητάω καν.
Όσο για τα χρώματα, κοίτα τι γίνεται.
Στην τελική τιμή που μου έδωσε (όλα μαζί 25780€), αναφερόταν στα εξής χρώματα: titanium grey [u17], polar white [w19] και amethyst black [x42], τα οποία ήταν και ετοιμοπαράδοτα. Όλα τα άλλα χρώματα (όπως έχω γράψει ήδη), ήταν ανοιχτός ο χρόνος παράδοσης και ανοιχτή η τιμή. Τα 800€ που μου είπε ότι πήραν αύξηση, δεν έχει σχέση με το μεταλλικό χρώμα, αυτό το πληρώνεις 450€ και υπάρχει αύξηση και άλλα 800€. Εντελώς κουφό μου φαίνεται. Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο.manos779, χρόνια πολλά και ό,τι επιθυμείς. Αυτοκίνητο δεν έχεις να αποσύρεις; Γιατί αν έχεις και θα αγόρασες το asx 1.8, τότε έχεις έκπτωση 2100€. Αν πήρες το 1.6 νομίζω είναι 1400€.
Μα αν έχει εργοστασιακή αξία 15000€, μέχρι τώρα φορολογούνταν ενώ πλέον όχι. -
oxi den exw kanei aposirsh.k tha parw to 1.6.efoson twra den forologounte ti mporw na glitwsw?
-
Ο χρήστης ostvarivanje έγραψε:
cosneo, από τη στιγμή που δεν είναι τετρακίνητο και είναι και χαμηλότερο (για το yeti μιλάω), δεν το συζητάω καν.
Όσο για τα χρώματα, κοίτα τι γίνεται.
Στην τελική τιμή που μου έδωσε (όλα μαζί 25780€), αναφερόταν στα εξής χρώματα: titanium grey [u17], polar white [w19] και amethyst black [x42], τα οποία ήταν και ετοιμοπαράδοτα. Όλα τα άλλα χρώματα (όπως έχω γράψει ήδη), ήταν ανοιχτός ο χρόνος παράδοσης και ανοιχτή η τιμή. Τα 800€ που μου είπε ότι πήραν αύξηση, δεν έχει σχέση με το μεταλλικό χρώμα, αυτό το πληρώνεις 450€ και υπάρχει αύξηση και άλλα 800€. Εντελώς κουφό μου φαίνεται. Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο.Σε κάποια -ετοιμοπαραδοτα- κομμάτια είχαν μια τιμή 'γνωριμίας'. Ετσι μου είχαν πει για το 1,6 που με ενδιέφερε.
Φαινεται ή η κανονική τιμή είναι με τα 800€ αυξησης ή ... έρχεται αυξηση στις τιμές και ήθελε να την κατοχυρώσει από την αρχή της παραγγελίας.
Σε μένα ήταν η πιο παραξενη επίσκεψη σε αντιπροσωπία. Απάθεια, αδιαφορία, παραξενη 'πολιτική' με λίγες ή καθόλου εξηγήσεις κλπ. 10' λεπτά κράτησε η επίσκεψη μου ... λίγες μέρες πριν 'κλείσω' απόφαση. Λογικό να με 'διώξουν' αλλού με την τακτική/συμεπριφορά τους. -
manos, ενημερώσου από εδώ: http://www.fimes.gr/2010/12/telh-taxino ... E%B5%CF%82)
Cosneo, αυτό για την τιμή γνωριμίας δε νομίζω να ισχύει, γιατί και στη σελίδα για το τετρακίνητο diesel (όχι με την πανοραμική οροφή) το δίνει 27390€, δηλαδή όσο μου είπε και στην αντιπροσωπεία. Εκτός και αν και στους επίσημους καταλόγους, έχουν τιμή γνωριμίας.
Την ίδια εντύπωση με σένα αποκόμισα και εγώ. Σαν να το έκανε με αγγαρεία. Με τέτοια λογική, αν περιμένουν να πουλήσουν...
Σου λέω, ούτε ένα ευρώ δεν είπε παρακάτω, ούτε ανέφερε για δώρα κλπ., παρότι της είπα ότι θα πληρώσω τοις μετρητοίς.
Και οπότε, να υποθέσω, μετά πήγες στη Nissan και έκλεισες το qashqai. Μωρέ, δε θέλω να πάω σε δίλιτρο και επιπλέον είναι και πετρελαίου το asx, διαφορετικά μου αρέσει εξωτερικά περισσότερο το qashqai. -
Ο χρήστης manos779 έγραψε:
Xronia polla paidia k kali xronia na exoume!!Eimai k egw neos agorasths tou asx,k to perimenw.Aplos ithela na rwthsw an yparxei ektptwsh me ton eidiko foro taksinomishs gia to asx.piga k rwthsa sthn antiprwsopia k mou eipan oti den yparxei ektptwsh giati h ergostasiaki tou aksia einai sta 15000.ayto isxyei?exete kati allo mathei?Καλως ηλθες στο φορουμ αλλα γραφε με ελληνικους χαρακτηρες και οχι greeklish[mod]
-
Αρχικα φιλε δεν παιζει ρολο πια αν ειναι 2000cc αλλα οι ρυποι . Επσης αν σε δουν οτι σου αρεσει σε κοπανανε . Να λες οτι ειμαι αναμεσα σε 2-3 αυτοκινητα και θα δω τι με συμφερει , να σου κανουν προσφορα , να ρωτας για δωρα, μην σε βλεπουν πολυ ζεστο , αυτοι σκιζοντε και για το 1ε .Θελει παιχνιδι.Φαντασου αν ειναι ψυχροι οταν πας να αγορασεις , φαντασου πως θα ειναι αμα τους πεις επαθα ζημια μες την εγγυηση.
-
Ευχαριστώ για την απάντηση και τα σχόλιά σου.
Εντάξει, γνωρίζω ότι πλέον παίζουν ρόλο οι ρύποι. Αλλά από την άλλη, όμως, στο δίλιτρο έχεις ακριβότερη ασφάλεια. Επίσης, μπορείς να αισθάνεσαι σίγουρος ότι του χρόνου δε θα το αλλάξουν πάλι και τέλη κυκλοφορίας να εξαρτώνται από τα κυβικά; Ειδικά, αν δεν επιτύχουν φέτος τους στόχους που έχουν θέσει για τα τέλη κυκλοφορίας.
Όταν πήγα να το δω, δεν ήμουν καθόλου ενθουσιασμένος. Όχι μόνο δεν έδειχνα τον ενθουσιασμό μου, απλά πιο πολύ ήμουν ουδέτερος, γιατί μέχρι να πάω στην αντιπροσωπεία μόνο στο δρόμο του είχα δει και άποψη, εκτός από το σχήμα και από αυτά που έχω διαβάσει (reviews & previews) στο ίντερνετ, δεν το είχα περιεργαστεί. Πάντως, γενικά, ό,τι και να θέλω να αγοράσω, ποτέ δεν είμαι ενθουσιασμένος, αλλά πιο πολύ συγκεντρωμένος μήπως τυχόν και κάνω λάθος αγορά. Ο ενθουσιασμός μού έρχεται μετά, αφού το αγοράσω.
Η έλλειψη εμπειρίας μου φάνηκε στο ότι ξέχασα να τους ρωτήσω για δώρα. Βασικά, αυτό θα είναι (ελπίζω) το πρώτο μου καινούριο αυτοκίνητο, μέχρι τώρα είχα μεταχειρισμένα, οπότε δε γνωρίζω πώς λειτουργεί αυτή η κατάσταση. Υπέθετα ότι από μόνοι τους θα σου προσφέρουν δώρα για να σε δελεάσουν. Αλλά στην αντιπροσωπεία εκεί, δεν είδα να αγχώνονται και πολύ.
Εχτές πήρα τηλέφωνο και στα Ιωάννινα. Από τιμή, πάνω - κάτω τα ίδια μου είπε, αλλά από αναμονή στο εξάμηνο. Πάντως ο συγκεκριμένος μου ανέφερε ότι θα μου κάνει ό,τι δώρα μπορεί (παρά το ότι ήταν τηλεφωνική η επικοινωνία και δεν υπήρχε προσωπική επαφή).
Οι αντιπροσωπείες είναι ανοιχτές το Σάββατο; Στα Ιωάννινα μου είπε ότι δεν είναι. Στη Θεσσαλονίκη στο Σαρακάκη σκέφτομαι να πάω να δω τι θα μου πει και αυτός. Αλλά αν δεν είναι ανοιχτά, τότε θα κοιτάξω κάποια άλλη στιγμή να πάω. Δεν υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες εκεί να έχω κάποια καλύτερη προσφορά; Είδα ότι στη Θεσσαλονίκη έχει δύο καταστήματα. Αξίζει τον κόπο να πάω και στα δύο ή θα μου πουν το ίδιο πράγμα;
Τελικά, αυτό που αναφέρθηκε για 1300 € έκπτωση στο asx να υποθέσω ότι δεν ισχύει;
Αυτά προς το παρόν και συγγνώμη για τις πολλές μου ερωτήσεις. -
Ο χρήστης ostvarivanje έγραψε:
Οι αντιπροσωπείες είναι ανοιχτές το Σάββατο;Γενικά οι αντιπροσωπίες τα Σαββατα είναι ανοιχτές εδώ.
Αποφευγω επισκέψεις τα Σάββατα. Από τις καθημερινές ολοήμερες παρουσίες τους στα μαγαζιά, το Σάββατο ... τους βγαίνει η κούραση.
(Το λέω σοβαρά. Σε VW και Mazda που πήγα Σάββατο πρωί είχαν ένα ύφος ... 'βρήκες την μέρα να έρθεις'! ) -
Εντάξει φίλε μου, το καταλαβαίνω αυτό, αλλά μάλλον είναι δύσκολο να πάω άλλη μέρα. Αν έμενα Θεσσαλονίκη θα το απέφευγα το Σάββατο.
Στην Κοζάνη που πήγα, είχε ωράριο εργασίας (η αντιπροσωπεία) μέχρι της 21:00. Αν είναι έτσι και στη Θεσσαλονίκη (που δεν υπάρχει λόγος να μην είναι), μπορεί να πάω και κάποια άλλη μέρα μετά το μεσημέρι. -
Γεια σας και απο εμενα, εκανα και εγω μια παραγγελια του 1.6 Intence σε μαυρο και ανυπομωνω. Δεν εκανα Test drive ομως. Εχει κανεις εντυπωση απο ενεργητικη ασφαλεια? Μηπως ειναι νεκρο σε επιταχυνση?
-
Ο χρήστης kabilay έγραψε:
Γεια σας και απο εμενα, εκανα και εγω μια παραγγελια του 1.6 Intence σε μαυρο και ανυπομωνω. Δεν εκανα Test drive ομως. Εχει κανεις εντυπωση απο ενεργητικη ασφαλεια? Μηπως ειναι νεκρο σε επιταχυνση?Το αγόρασες χωρίς test drive? Μέγα λάθος. Το αμάξι είναι πρώτα για να το οδηγείς και μετά για να το βλέπεις. Εσύ μάλλον έκανες το αντίθετο. Σε κάθε περίπτωση σου εύχομαι να μείνεις ικανοποιημένος από την επιλογή σου.
Όσο για την επιτάχυνση του εξαρτάται τι οδηγούσες πριν και με τι το συγκρίνεις.
-
Για να πω την αληθεια εχω εμπιστοσυνη στην Mitsubishi. Για αυτο δεν εκαν τεστ. Αλλωστε εχω κανει τεστ στο tiguan me 122 αλογα.Συμφωνα με το Autotriti σε δυναμομετρο εβγαλε 124 αλογα και οχι 117 οπως αναφερει η εταιρια.
Mitsubishi ASX Crossover