-
Φτάσαμε στο τέλος....Για να δούμε ποιος θα επικρατήσει
Νομίζω αυτός ο αγώνας έχει το ίδιο σασπένς με τον αντίστοιχο του 2003 όπου είχε κριθεί ο τίτλος μεταξύ Solberg και Loeb στον τελευταίο αγώνα
-
Νομίζω αυτός ο αγώνας έχει το ίδιο σασπένς με τον αντίστοιχο του 2003 όπου είχε κριθεί ο τίτλος μεταξύ Solberg και Loeb στον τελευταίο αγώνα
-
-
Shakedown χρόνοι
-
Τουλάχιστον να μην τελειώσει νωρίς. Μακάρι να φτάσει η κόντρα μέχρι την τελευταία στροφή, μέχρι την τελευταία γκαζιά.
-
Η μάχη για τον τίτλο άρχισε και οι διαφορές είναι στο δευτερόλεπτο στις 2 πρώτες ειδικές. Στην 3η ο Loeb πήρε λίγο κεφάλι....
Ο Λατ μας άφησε νωρίς από τη μάχη και προσπαθεί να γυρίσει στο SP χωρίς φρένα. -
Άλλοι λένε ότι είναι ημιαξόνιο για τον Latvala.
Αν δεν αντιδράσει στο δεύτερο loop ο Mikko, η υπόθεση τίτλος ίσως κριθεί από την πρώτη μέρα δυστυχώς...
Απ'ότι φαίνεται θα έχουμε μάχη μεταξύ peter και dani για την τρίτη θέση.
-
Τι να πούμε ρε γμτ για τον Latvala....Όσο και εάν μου αρέσει πέρα το ότι κρέμασε κυριολεκτικά την Ford για το πρωτάθλημα κατασκευαστών με τις εξόδους του ακόμα και στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς δεν μπορεί να προσφέρει την παραμικρή βοήθεια στον team mate του ήδη απο την πρώτη ειδική.....Τραγικό
-
Έτσι και αλλιώς ο Hirvonen δεν χρειάζεται την βοήθεια του Latvala σε αυτό τον αγώνα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να τερματίσει μπροστά από τον Loeb.
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Έτσι και αλλιώς ο Hirvonen δεν χρειάζεται την βοήθεια του Latvala σε αυτό τον αγώνα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να τερματίσει μπροστά από τον Loeb.Μιχάλη είσαι πάνω? Θα πας στις ειδικές?
-
Τέλος της ημέρας με 5 δευτ. Για να δούμε ποιος θα αντέξει.....
Η μάχη της 3η θέσης έχει μόνο1 δευτ. διαφορά. Τα ξαναλέμε αύριο, -
πωωπω σφαγη!5 δευτερα δεν ειναι τιποτα.τα fabia s2000 κλασικα σε δικο τους αγωνα αποδεικνειωντας για μια ακομη φορα οτι ειναι απο τα πιο εξελιγμενα και αξιοπιστα s2000.
-
Στα 25 δευτερόλεπτα η διαφορά υπέρ του Loeb μετά τις πρωινές ειδικές...
GAME OVER;;;
Όπως και να έχει, χωρίς απρόοπτα η κατάσταση δύσκολα ανατρέπεται... -
Μάλλον ο Γάλλος κρδίζει αγώνα και πρωτάθλημα.
-
ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΣΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ??ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΛΕΟΝ!!ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΦΤΑΣΕ ΚΟΝΤΑ!!
-
μετα την 11η ειδικη και 27.7 δευτ διαφορα μαλλον ληγει το θεμα πρωταθλημα...
-
Απαραδεκτος ο χρονος του Hirvonen στην 8 και 9 ειδικη. Ακομα και ο Sordo ηταν πιο γρηγορος εκει. Αλλα τα συνηθιζει αυτα ο Μικο, να βραχυκυκλωνει δηλαδη σε καποιες ειδικες.
Ξενερωσα -
Ο Λεμπ στα 30.2'' εμπρος ακολουθουν Μικο Σορντο Πετερ.
-
Έχουνε μείνει 80 χλμ αγωνιστικά για αύριο. Θεωρητικά μπορεί να καλυφθεί η διαφορά, πρακτικά νομίζω πως όχι.
Τελικά φαίνεται ότι και το φετεινό πρωτάθλημα πάει στο Γάλλο.
Σκέπτομαι ότι δεν έχασε το πρωτάθλημα πριν από λίγα χρόνια όταν δεν πήρε μέρος σε 4 (αν δεν κάνω λάθος) αγώνες λόγω του τραυματισμού με το ποδήλατο και θα το χάσει τώρα που μπορεί να υπερασπιστεί τον τίτλο του; -
exase o hirvonen kata kratos,se orismenes periptoseis itan to idio taxis me ton loeb,σε αλλες αργος για τα δεδομενα τησ διεκδικησης του τιτλου!!!!ετσι δεν γινονται πρωταθλητες..εγω εχω μεγαλο ερωτηματικο με τον latvala μηπως ηταν λαθος που του ανανεωσαν το συμβολεο??ΣΕ ΚΑΜΕΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ HIRVONEN,ΜΗΠΩς ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΕΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΟΣ??Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ!!
WRC 2009 - 12oς Γύρος Ράλλυ Ουαλίας