-
Δεν γνωριζω και παντα ειχα αυτη την απορια .μπορει καποιος να απαντησει? Ευχαριστω.
-
Δεν γνωριζω και παντα ειχα αυτη την απορια .μπορει καποιος να απαντησει? Ευχαριστω.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Μήπως είναι ευκαιρία να ξανά έρθω στα Γιάννενα Αποστόλη;Γιατί όχι !!!
Σκέψου πως στο Rally Sprint είχαμε θεατές απο την Κρήτη !!!!!!!!
Σε περιμένω !
Αποστόλης. -
ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ κ.MODERATOR AN ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ κ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
** H επιθυμία σας προσταγή! Παρακαλώ νέες δημοσιεύσεις στο http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=3&t=37782 (Moderator) **
-
Να σας πω εγώ πώς επιλέγονται... Ανάλογα με το μέγεθος της γλώσσας τους και το περιεχόμενό της σε σάλιο. Και να σας πω εγώ και πόσοι έχουν φύγει τα τελευταία χρόνια εξαιτίας αυτής της κατάστασης... Η ώρα που οι λέσχες θα μαζευουν Πακιστανούς από τα φανάρια δεν απέχει πολύ. Κρίνοντας μάλιστα από το μ.ο. ηλικίας των εν ενεργεία κριτών...
-
να πω και εγω τη αποψη που εχω διαμορφωσει απο δικη μου εμπειρια?Περασα το σεμιναριο το 2003-4 δεν θυμαμαι πια......εντυπωσεις?μαζι με εμενα τοτε γυρω στα 23 ημουν ηταν στο σεμιναριο και κατι 12χρονα και κατι 'κυριες' που δεν ξερανε τι σημαινει η λεξη σημαια και εξοδος αλλα ξερανε τις γυναικες των αλλων κριτων και θα κανανε πικνικ με πληρωμη κτλ οπως ελεγαν......φυσικα εμενα ποτε δεν με επελεξαν σε καμια ομαδα ουτε καν σε πιστα.......δεν ημουν κολλητος κανενος......παντως αν υπαρχει εστω και τωρα θεση σε ομαδα με ενδιαφερει.....πιο πολυ για την αγαπη στους αγωνες.....σαλιερα εχω δικη μου και σφυριχτρα!
ΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΙ,ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΠΙΛΕΓΩΝΤΑΙ ?