-
το moon που σχολιάστηκε προ 2-3 σελίδων είναι ταινιάρα.
μανο γουστάρεις οβριούς τελικά, ε;
-
Επειδή από μυθολογία δε σκαμπάζω, η μεταλλική κουκουβάγια που ξέθαψε ο πρωταγωνιστής πριν τη κοπανήσουν από το Άργος, τι ήταν;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
μανο γουστάρεις οβριούς τελικά, ε;
Νομίζω ότι στο τέλος σκοτώθηκαν όλοι...
-
Είδα τη διασκευή του Sleuth με Jude Law και Michael Caine...
Καλοί (πολύ καλοί) και οι δυο αλλά ή το σενάριο (δεν ήταν ακριβής μεταφορά) ή ο Μπράνα τους γάμησε πατόκορφα... Μάπα... Ειδικά το φινάλε εντελώς ξενέρωτο. Δεν κατάλαβα κιόλας τι ήθελε να πει ο ποιητής. Ήθελε με κάθε τρόπο να κάνει κάτι διαφορετικό από το πρώτο έργο και τελικά έκανε μια μπούρδα. -
Αναθεματισμένη νύστα....
Προχτές είχε το Rounders στη ΝΕΤ, το οποίο, αν και παλιό (1998) μου είχε διαφύγει. Από την αρχή μου φάνηκε ότι παρακολουθούσα μια πολύ αξιόλογη ταινία, αίσθηση που παρέμεινε μέχρι που δεν άντεξα και έπεσα για ύπνο. Χτες, όμως, την 'καταφόρτωσα' και την είδα, πάλι από την αρχή.
Τι να πω? Εξαιρετικό καστ (ίσως στο top-3 του Norton και αναμφισβήτητα από τις καλύτερες του Damon, αλλά και με Malkovitch, Turturro και τον γέροντα Landau), πολύ καλή σκηνοθεσία (για τους μη poker-connoisseurs κάποιες σκηνές μπορεί να κουράσουν)-αλλά, σενάριο προβλέψιμο, αλλά καλογραμμένο -και διαβάζοντας απόψε στο imdb βλέπω τον δίκαιο ΙΜΗΟ χαρακτηρισμό 'one of the most underrated movies'. Πράγματι, μια από τις καλύτερες ταινίες του είδους της τα τελευταία χρόνια.(Εχω μάλιστα την εντύπωση ότι το σενάριό της 'πατάει' στον Παίχτη του Ντοστογιέφσκι)
-
Chloe.
Για να περασει η ωρα..
-
Είδα το Primer.
Τέτοιο μπέρδεμα σπάνιο να μου το προκαλέσει ταινία.
Είναι κάτι σε θρίλερ, σαν το μεμέντο ας πούμε.
Το προτείνω. -
Προταση για καμια καλη κωμωδια (φετινη) ;
-
Mολις ειδα το Micmacs à tire-larigot(μικροαπατεωνες στα δυσκολα ο ελληνικος τιτλος) ...πολυ πολυ καλη ταινια..
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Mολις ειδα το Micmacs à tire-larigot(μικροαπατεωνες στα δυσκολα ο ελληνικος τιτλος) ...πολυ πολυ καλη ταινια..Θέλω να μάθω ποιές ήταν οι προθέσεις της Bigelow για το Hurt Locker.
- Ήθελε να μας δείξει τους ήρωες του Ιρακ; fail
- Ήθελε να μας δείξει την ψυχοσύνθεση ενός περίεργουστρατοφάνταρου; EPIC FAIL (ο σκηνοθέτης πρέπει δήθεν να προκαλεί την συμπάθεια του κοινού για τον πρωταγωνιστή, εδώ παρακαλούσες να του σκάσει η βόμβα στα χέρια να ησυχάσεις)
- Ήθελε να μας δείξει ένα μάτσο καθυστερημένους μαλακοκαουμπόυδες που πολεμάνε στο Ιρακ για τα συμφέροντα της μαμας ΗΠΑς; WIN
ντροπή στην ακαδημία για το όσκαρ σκηνοθεσίας σ αυτό το πράμα (ανεξαρτήτως περιεχομένου)
-
χμ...γιατι ο σκηνοθετης πρεπει δηθεν να προκαλει στη συμαθεια του κοινου για τον πρωταγωνιστη?
το win που ειδες εγω δεν το ειδα...
για μένα η ταινία όλη ηταν το τελευταιο 3λεπτο που τον δειχνει σπιτι του και στο σουπερμαρκετ τον τυπο...
απο κει και περα και γω δεν νομιζω οτι αξιζε οσκαρ χωρις να ειμαι σκηνοθετης
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Mολις ειδα το Micmacs à tire-larigot(μικροαπατεωνες στα δυσκολα ο ελληνικος τιτλος) ...πολυ πολυ καλη ταινια..
Tαινιαρα...αν και η ακριβης μεταφραση πρεπει να ειναι αλλη... αλλα εχουμε μαθει σε μεταφρασεις τετοιου στυλ
-
Μιας και μιλάμε για κινηματογράφο, σήμερα είδα μια κινηματογραφική κάμερα Sony, αξίας 120.000.00€ (συν φπα)
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
χμ...γιατι ο σκηνοθετης πρεπει δηθεν να προκαλει στη συμαθεια του κοινου για τον πρωταγωνιστη?για μένα η ταινία όλη ηταν το τελευταιο 3λεπτο που τον δειχνει σπιτι του και στο σουπερμαρκετ τον τυπο...
Συμπάθεια ή κάποιου είδους ταύτιση. Βασικός κανόνας της σκηνοθεσίας, μου το χει πει φίλος μου ηθοποιός (απ τους σπουδαγμένους, όχι τους βαφτισμένους). Κάτι θα ξέρει, φαντάζομαι.
Όντως, το καλύτερο σημείο της ταινίας (μα υπάρχουν τόσα διαφορετικά δημητρικά; )
-
Η Aλίκη στην χωρα των θαυμάτων.
Ξεχειλωμενο και τραβηγμενο...σε μια αποτυχημενη προσπαθεια να γινει ταινια για ολη την οικογενεια.
Το μονο που μου αρεσε ηταν η ψηφιακη καρικατούρα της Μποναμ κάρτερ,και η ερμηνεια της.
Ο Τζονι Ντεπ ηταν καλος,αλλα τον εχουμε χορτασει πια σε τετοιους ρολους... -
http://www.imdb.com/title/tt1250777/
To Kick-Ass ηταν πολυ fun κι ας μην ειμαι της σχολης των comics/superheroes! Αρκετα διαφορετικο, ειχε γελιο και μου θυμισε Kill Bill σε καποιες σκηνες. Το προτεινω. -
Χθες ειδα το The Ghost Writer του Ρ.Πολανσκι....
Ωραια πλοκη,τρομερη σκηνοθεσια,φοβερη ερμηνεια απο τον Μπροσναν και ιδιαιτερα εξυπνο τελος....
Γενικα μια πολυ καλη ταινια..
-
Με αυτη την ταινια ερωτευτηκα ξανα την Χ5
Παντως διαφερει σε καποια σημεια απο το βιβλιο, η ταινια
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Με αυτη την ταινια ερωτευτηκα ξανα την Χ5Παντως διαφερει σε καποια σημεια απο το βιβλιο, η ταινια
Το βιβλιο δεν το εχω διαβασει αλλα θα το ψαξω για το καλοκαιρι.....
Συμφωνω για την Χ5....
-
αξιώθηκα να δω τον Κυνόδοντα του Λάνθιμου.
Εκτός του ότι είναι (εως και) συγκλονιστικά άρρωστο, δεν ξέρω τι άλλο να πω
Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]