-
Παντως μια φορα σαν καλος χρηστης των Bridgestone Turanza Er 300 εχω να πω καλα λογια. Με εβγαλαν ασπροπροσωπο σε ορεινες διαφορες παμπολες φορες και καποιες απο αυτες με σκισιματακι, λιμανακια στην Αθηνα, υψηλες ταχυτητες σε ταξιδια και μπολικους χωματοδρομους . Η επομενη αλλαγη επειδη τωrα φοραω Pirelli P7 Cinturato παιζει αναμεσα στα προαναφερθεντα και στα παροντα εκτος και αν προστεθουν και τα P7 Cinturato blue
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Παντως μια φορα σαν καλος χρηστης των Bridgestone Turanza Er 300 εχω να πω καλα λογια. Με εβγαλαν ασπροπροσωπο σε ορεινες διαφορες παμπολες φορες και καποιες απο αυτες με σκισιματακι, λιμανακια στην Αθηνα, υψηλες ταχυτητες σε ταξιδια και μπολικους χωματοδρομους .Θωμα, οταν δουλευε σωστα το λαστιχο ηταν ικανοποιητικα ακομα και σε ρυθμους σκισιματος...
Τωρα τι σκατα εχουν παθει καινουργια λαστιχα δε μπορω να καταλαβω... θελω να κλαψω καθε φορα που στριβω. -
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Παντως μια φορα σαν καλος χρηστης των Bridgestone Turanza Er 300 εχω να πω καλα λογια. Με εβγαλαν ασπροπροσωπο σε ορεινες διαφορες παμπολες φορες και καποιες απο αυτες με σκισιματακι, λιμανακια στην Αθηνα, υψηλες ταχυτητες σε ταξιδια και μπολικους χωματοδρομους .
Θωμα, οταν δουλευε σωστα το λαστιχο ηταν ικανοποιητικα ακομα και σε ρυθμους σκισιματος...
Τωρα τι σκατα εχουν παθει καινουργια λαστιχα δε μπορω να καταλαβω... θελω να κλαψω καθε φορα που στριβω.Σωστα δεν δουλευαν τον χειμωνα παντως, αλλα νταξ . Το καλοκαιρι τα Τουρανζα απλα σπερνουν . Παντως δεν αποσβεστηκαν πληρως . Ο Ορεστης ξερει πολυ καλα το αδοξο τελος . Τον γκαντεμη
-
Σωστα δεν δουλευαν τον χειμωνα παντως, αλλα νταξ . Το καλοκαιρι τα Τουρανζα απλα σπερνουν . Παντως δεν αποσβεστηκαν πληρως . Ο Ορεστης ξερει πολυ καλα το αδοξο τελος . Τον γκαντεμη
Την αντιθετη αισθηση μου εδιναν. Κρυο και υγρασια να ειχε και ενιωθες οτι βεντουζωνε...
Οσο ανεβαινει η θερμοκρασια οδοστρωματος τοσο επεφτε η αποδοση τους...Βασικα το δυνατο σημειο τους ειναι η πολλη βροχη... Εκει ειναι κορυφαια γενικως. Δεν εχουν αδικα απο τους καλυτερους συντελεστες στην υδρολισθηση.
Τα δικα μου θελουν πεταμα, θα τα δωσω σε κανα κα'ι'κι να τα χει για προστατευτικα...
-
Γενικα ημουν ευχαριστημενος με τα Τουρανζα, απλα τον χειμωνα σα να αργουσαν να ζεσταθουν και μια φορα μου γλιστρυσε το αμαξι σε μαυρο παγο . Ζηταω πολλα . Ασε που ηταν ποιο σκληρα για τους χωματοδρομους που ανεβοκατεβαινω
-
Γενικα ημουν ευχαριστημενος με τα Τουρανζα, απλα τον χειμωνα σα να αργουσαν να ζεσταθουν και μια φορα μου γλιστρυσε το αμαξι σε μαυρο παγο . Ζηταω πολλα . Ασε που ηταν ποιο σκληρα για τους χωματοδρομους που ανεβοκατεβαινωOτι αργουν αργουν... Βασικα 2-3 φορες να τα χω ζεστανει σοβαρα μεσα σε 10 μηνες... Τρατζικ. Για χωματοδρομους ειναι ολα τα λεφτα!!! Σκυλια δε καταλαβαινουν τιποτα!!!
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Γενικα ημουν ευχαριστημενος με τα Τουρανζα, απλα τον χειμωνα σα να αργουσαν να ζεσταθουν και μια φορα μου γλιστρυσε το αμαξι σε μαυρο παγο . Ζηταω πολλα . Ασε που ηταν ποιο σκληρα για τους χωματοδρομους που ανεβοκατεβαινω
Oτι αργουν αργουν... Βασικα 2-3 φορες να τα χω ζεστανει σοβαρα μεσα σε 10 μηνες... Τρατζικ. Για χωματοδρομους ειναι ολα τα λεφτα!!! Σκυλια δε καταλαβαινουν τιποτα!!!
Εδω δεν μιλαμε για απλους χωματοδρομους ομως . Οποιος δεν πιστευει ας ερθει
-
Oτι αργουν αργουν... Βασικα 2-3 φορες να τα χω ζεστανει σοβαρα μεσα σε 10 μηνες... Τρατζικ. Για χωματοδρομους ειναι ολα τα λεφτα!!! Σκυλια δε καταλαβαινουν τιποτα!!!
Εδω δεν μιλαμε για απλους χωματοδρομους ομως . Οποιος δεν πιστευει ας ερθει
Οχι thanks το καμαρι μου ειναι αγωνιαρικο δεν ειναι για ειδικες αποστολες!
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
τελικα για τα maxxis που ρωτησα εχει κανεις γνωμη?Εγω εχω απο maxiss αλλα για off road λαστιχο. Μια χαρα κρατανε παντου. Αυτα που κοιτας ειναι μαλλον μετρια αν κρινω απο το http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Maxxi ... Victra.htm εξαρταται βεβαια απο τη χρηση που θες να κανεις... Αν θες οικονομικο και περισσοτερο all round κοιταξε και τα uniroyal rainsport..
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
τελικα για τα maxxis που ρωτησα εχει κανεις γνωμη?
Εγω εχω απο maxiss αλλα για off road λαστιχο. Μια χαρα κρατανε παντου. Αυτα που κοιτας ειναι μαλλον μετρια αν κρινω απο το http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Maxxi ... Victra.htm εξαρταται βεβαια απο τη χρηση που θες να κανεις... Αν θες οικονομικο και περισσοτερο all round κοιταξε και τα uniroyal rainsport..
Το αμαξι εχει σχεδον 200 πισωκινητα αλογα και η χρηση που γινεται ειναι εως και βαρβαρη αλλα τα καλα λαστιχα ξεφευγουν πολυ σε τιμη οποτε κοιταζα κατι φτηνο αλλα να ειναι το performance ελαστικο των μετριων εταιρειων (και οχι all around). Eπισης φοραει μεγαλυτερη διασταση πισω η οποια ειναι και σχετικα δυσευρετη. Η αλλη μου εναλλακτικη επιλογη ειναι τα falken fk 452
Ευχαριστω για το σχολιο
ΥΓ Τωρα ειδα μερικα σχολια και δεν ειναι και τοσο χαλια θα ελεγα. Τιμια εως και καλα για τα λεφτα τους (μιλαω για τα maxxis ma-z1)
-
Τι σαβουρολάστιχο έχει να δουλέψει από τώρα και στο εξής δε λέγετε ,χρυσές δουλειές θα κάνουν οι εισαγωγείς που δεν τους ήξερε ούτε η μάνα τους
Εχει να πέσει value for money,τίμιο λαστιχάκι για τα λεφτά του και φονέας των michelin/conti που θα πάει σύνεφο
Βάστα Ελληνος,καλά το πας.....όλο ευθεία -
Ναι γιατι οχι? Μη σου πω οτι μερικα που δεν τα ξερει κ η μανα τους οπως λες θα βγουν και αστερια και θα τα ξαναβαλουμε στην επομενη αλλαγη! Αρκετα χρυσοπληρωναμε τοσα χρονια τα bridgestone και τα michelin καιρος να πανε να γ@μηθουν αυτα τωρα
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Ναι γιατι οχι? Μη σου πω οτι μερικα που δεν τα ξερει κ η μανα τους οπως λες θα βγουν και αστερια και θα τα ξαναβαλουμε στην επομενη αλλαγη! Αρκετα χρυσοπληρωναμε τοσα χρονια τα bridgestone και τα michelin καιρος να πανε να γ@μηθουν αυτα τωραΕ ναι όσα δε φτάνει η αλεπού.....
Αμα ξαναχώσουν οι Γερμανοί λεφτά στο μπανανιστάν να δουλέψει η αγορά και λιγδώσει το άντερο να δεις πως θα πάνε πάνε οι ΟΖ και οι λαστιχάρες.....λεφτά ΘΑ υπάρχουν -
Καλα μεχρι τοτε βλεπουμε αλλα μακαρι να υπαρξουν για να παρω και γω το z4 m roadster που γουσταρω ....προς το παρον θα βολευτουμε με maxxis και kumho
Κλαϊν μαϊν -
Ο χρήστης heras έγραψε:
Καλα μεχρι τοτε βλεπουμε αλλα μακαρι να υπαρξουν για να παρω και γω το z4 m roadster που γουσταρω ....προς το παρον θα βολευτουμε με maxxis και kumho
Κλαϊν μαϊνΑ ρε ο τράχηλος του έλληνος ότι κι αν περάσει δεν αλλάζει.
Τα διαπιστευτήρια?
Καλά μας κάνουν τα Γερμανά ΤΕΛΙΚΑ και μας πηδάνε.....μα πολύ καλά~ -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Α ρε ο τράχηλος του έλληνος ότι κι αν περάσει δεν αλλάζει.
Τα διαπιστευτήρια?
Καλά μας κάνουν τα Γερμανά ΤΕΛΙΚΑ και μας πηδάνε.....μα πολύ καλά~Εχεις να πεις καμια αποψη πανω στο θεμα των ελαστικων που συζηταμε 'ή θα μας αραδιασεις και αλλες μαρξιστικες θεωριες?
Εσυ αν εχεις φραγκα βαλε τα exalto3. Eμεις που δεν τα φτανουμε θα βαλουμε κατι φτηνο. Ελα γιατι πλησιαζουν τα πρωτοβροχια και ειναι καιρος για αμεση αλλαγη... -
Ο χρήστης heras έγραψε:
Α ρε ο τράχηλος του έλληνος ότι κι αν περάσει δεν αλλάζει.
Τα διαπιστευτήρια?
Καλά μας κάνουν τα Γερμανά ΤΕΛΙΚΑ και μας πηδάνε.....μα πολύ καλά~Εχεις να πεις καμια αποψη πανω στο θεμα των ελαστικων που συζηταμε 'ή θα μας αραδιασεις και αλλες μαρξιστικες θεωριες?
Ελα γιατι πλησιαζουν τα πρωτοβροχια και ειναι καιρος για αμεση αλλαγη...μισλεν
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
μισλεν
Μισλεν Πριμασυ φοραω τωρα και εινα μια αηδια...
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
μισλεν
Μισλεν Πριμασυ φοραω τωρα και εινα μια αηδια...
ε βάλε ότι θες τότε τι ρωτάς?
-
Ο χρήστης amazing έγραψε:
@ Orestis.D. Τόσο απότομη πτώση? Από το άνω πικ στο κάτω πικ σε 600χλμ....... .Τα φούσκωσες παραπάνω πριν το φορτώσεις και πας ταξίδι?Επίσης μετά,που ξεφόρτωσες και πριν το σκίσεις ,τις ξανακατέβασες στο κανονικό?Ναι... με τα ελαστικα ειμαι ψειρας οσο δε παει... Καθε 5 μερες ειμαι στο βενζιναδικο και αλλαζω τις πιεσεις γιατι ολο κατι θελω να αλλαξω στο αμαξι...
Προφανως και αλλαξα οταν γυρισα απο το ταξιδι...
Μετα απο το ταξιδι πιανανε πολυ καλυτερα... Στα επομενα 500 χλμ επεσαν κατακορυφα...
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]