-
και τα kumho στα ιδια επιπεδα με τα fulda ειναι ΓΙΑ ΜΕΝΑ.......
ξαφνικα τα fulda εγιναν top;;;; -
Όχι, δεν έγιναν top, αλλα ούτε ξαφνικά έγιναν Β κλάσης. Αλλα αντικειμενικά, σύμφωνα με το tyrereview ειναι mid class, ενώ τα sava, barum, kormoran κτλ ειναι economy class, δηλαδή μια κλάση κάτω. Υποκειμενικά ο καθένας μπορεί να θεωρεί ότι θέλει, αλλα ευτυχώς υπάρχει και το αντικειμενικό μέρος.
Sent from my MT11i using Tapatalk
-
Επειδή είπα για επικείμενη αλλαγή σε Yoko S drive και κάποιος μου ζήτησε μια σύγκριση με τα 050Α
Τα έχω φορέσει και τα 2 και μπορώ να πώ ότι τα Γιόκο είναι εξίσου σκληροπυρηνικά (σκληρό πλαΐνό) και αντοχή σε στροφιλίκια με τα 050Α. Ίσως το ίδιο γραμμικά κατά το στρίψιμο. Εξίσου αποτελεσματικά και στο στεγνό φρενάρισμα.
Τα 050Α μου φανήκαν πιο 'φιλικά' στο απόλυτο όριο (ένα μικρό κλικ πάνω).
Σαν διάρκεια ζωής τα Γιόκο μου έβγαλαν παραπάνω χμ. Επίσης στα πολύ τελειωμένα τους τα Yoko ήταν καλύτερα από ό,τι αναλογικά ήταν τα 050A. To καίνε και δε το παρατάνε φάση.
Εκεί που είχαν απογοητεύσει συγκριτικά με τον ανταγωνισμό είναι το βρεγμένο. Είναι απλώς ΟΚ, χωρίς να εντυπωσιάζουν (όσο και τα 050Α και τα Conti SC3 και ιδίως τα P zero nero που στο βρεγμένο ήταν η καλύτερή τους).
195 45 16. 84W τα γιόκο, 84V τα 050A
-
Ο χρήστης ___ έγραψε:
ξαφνικα τα fulda εγιναν top;;;;Top δεν έγιναν, είναι όμως ένα ποιοτικό (κυριως σε ειδικες εφαρμογές όπως χειμερινά) προιόν σχεδιασμένο στη Γερμανία και κατασκευασμένο στη Γαλλία ή τη Γερμανία. Ουτε Κορέες, ούτε κίνες.....
ειδικα στην χωρα μας τα fulda μονο απο Γαλλια και Γερμανια δεν ειναι.......Πολωνια-Ρουμανια-Σλοβακια μερια ειναι
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
ξαφνικα τα fulda εγιναν top;;;;Top δεν έγιναν, είναι όμως ένα ποιοτικό (κυριως σε ειδικες εφαρμογές όπως χειμερινά) προιόν σχεδιασμένο στη Γερμανία και κατασκευασμένο στη Γαλλία ή τη Γερμανία. Ουτε Κορέες, ούτε κίνες.....
ειδικα στην χωρα μας τα fulda μονο απο Γαλλια και Γερμανια δεν ειναι.......Πολωνια-Ρουμανια-Σλοβακια μερια ειναι
Και τα δικά μου γιατι γράφουν made in Germany πάνω τότε?!
Αλλα για να σου δώσω και το benefit of the doubt, θα δω τι λένε πάνω και τα ecocontrol που βάλαμε στο μικρό σε διάσταση 165-65-13.
Sent from my MT11i using Tapatalk
-
Για τα Avon ZV5 έχει κανείς άποψη;
Είμαι μεταξύ των Avon ZV5 και του Toyo PROXES C1S.
Από περιέργεια τα Marangoni Verso τι λένε;
-
Στις μικρές-φτηνές διαστάσεις έρχονται από ανατολική ευρώπη
-
Καλησπερα..
Σκάφτομαι να βάλω Hankook k115 διαστάσεις 205/50 R16 γιατί είναι αρκετά πιο οικονομικά σε σχέση με bridgestone και michelin… Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν τα έχει βάλει κάποιος και ποιες οι εντυπώσεις του μέχρι τώρα σχετικά με τις επιδόσεις του ελαστικού..
Ευχαριστώ. -
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Στις μικρές-φτηνές διαστάσεις έρχονται από ανατολική ευρώπηΈχει σημασία; Μία εταιρία δεν εξασφαλίζει ότι τηρούνται οι ίδιες προδιαγραφές ανεξάρτητα χώρας ή εργοστασίου παραγωγής; Για παράδειγμα τα Toyota που κατασκευάζονται στην Τουρκία είναι χειρότερης ποιότητας από αυτά της Ιαπωνίας;
-
Ο χρήστης Giok έγραψε:
Καλησπερα..
Σκάφτομαι να βάλω Hankook k115 διαστάσεις 205/50 R16 γιατί είναι αρκετά πιο οικονομικά σε σχέση με bridgestone και michelin… Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν τα έχει βάλει κάποιος και ποιες οι εντυπώσεις του μέχρι τώρα σχετικά με τις επιδόσεις του ελαστικού..
Ευχαριστώ.ναι και εχουν πολυ καλα χαρακτηριστικα αλλα τι αυτοκινητο εχεις και για τη χρηση τα θες να σου πω αν κανουν
στη διασταση για την οποια μιλας υπαρχουν πολλα σπορ ελαστικα και αυτα δεν ειναι.. -
Ο χρήστης upoulikampia έγραψε:
Καλησπερα..
Ευχαριστώ.ναι και εχουν πολυ καλα χαρακτηριστικα αλλα τι αυτοκινητο εχεις και για τη χρηση τα θες να σου πω αν κανουν
στη διασταση για την οποια μιλας υπαρχουν πολλα σπορ ελαστικα και αυτα δεν ειναι..Έχω Honda civic 1.6 … Δεν κάνω παρά πολύ μεγάλες αποστάσεις … Αλλά έχω ένα μικρό ελάττωμα κάπου κάπου το πατάω… και δεν μπορώ να αντισταθώ στην γρήγορη οδήγηση σε στενούς επαρχιακούς δρόμους
-
Ο χρήστης Giok έγραψε:
Καλησπερα..
Ευχαριστώ.O Βillopoulos τα χει βαλει σε c4 1.4 σε 205/55/16 , παρομοια διασταση.
Ειναι πολυ ευχαριστημενος. Ζεσταινονται γρηγορα, αρκετα μαλακα κι αθορυβα. Κρατανε καλα ακομα και κρυα, εχουν εξαλειφθει τα χαζογλιστρηματα. Παντως δεν ειναι και κορυφαιο ελαστικο επιδοσεων αν ψαχνεις κατι τετοιο δηλαδη...
Για περισσοτερες πληροφοριες στειλτου πμ καποια στιγμη ολο και καπου θα εμφανιστει. -
Ο χρήστης Giok έγραψε:
Έχω Honda civic 1.6 … Δεν κάνω παρά πολύ μεγάλες αποστάσεις … Αλλά έχω ένα μικρό ελάττωμα κάπου κάπου το πατάω… και δεν μπορώ να αντισταθώ στην γρήγορη οδήγηση σε στενούς επαρχιακούς δρόμους
τοτε θα μεινεις καταευχαριστημενος..+1 απο'μενα
-
Ο χρήστης ___ έγραψε:
Για παράδειγμα τα Toyota που κατασκευάζονται στην Τουρκία είναι χειρότερης ποιότητας από αυτά της Ιαπωνίας;
ναι
Ίσως επειδή παράγει ένα φθηνό μοντέλο εκεί, το Auris. Η Honda βγάζει το Civic σε Κίνα και Τουρκία. Έχει άλλη ποιότητα απ' τα Civic που βγαίνουν στις ΗΠΑ και στον Καναδά; Θέλω να πιστεύω πως όχι.
Παρομοίως πολλές εταιρίες πληροφορικής βγάζουν ηλεκτρονικά σε εργοστάσια της Κίνας. Τουλάχιστον στις ηλεκτρονικές συσκευές φαίνεται η ανωτερότητα των ξένων που παράγονται στην Κίνα σε σχέση με τα Κινέζικης ιδιοκτησίας.
-
Ο χρήστης Costas Athan έγραψε:
Για παράδειγμα τα Toyota που κατασκευάζονται στην Τουρκία είναι χειρότερης ποιότητας από αυτά της Ιαπωνίας;
ναι
Ίσως επειδή παράγει ένα φθηνό μοντέλο εκεί, το Auris. Η Honda βγάζει το Civic σε Κίνα και Τουρκία. Έχει άλλη ποιότητα απ' τα Civic που βγαίνουν στις ΗΠΑ και στον Καναδά; Θέλω να πιστεύω πως όχι.
To τι θέλει να πιστεύει ο καθένας εξαρτάται από το κατά πόσο θέλει να καλύψει τον εγωισμό του.
Παρομοίως πολλές εταιρίες πληροφορικής βγάζουν ηλεκτρονικά σε εργοστάσια της Κίνας. Τουλάχιστον στις ηλεκτρονικές συσκευές φαίνεται η ανωτερότητα των ξένων που παράγονται στην Κίνα σε σχέση με τα Κινέζικης ιδιοκτησίας.
Πιάσε στα χέρια σου μια φωτογραφική μηχανή made in china και μια της ίδιας εταιρίας made in japan κι έλα να τα ξαναπούμε.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
ναι
To τι θέλει να πιστεύει ο καθένας εξαρτάται από το κατά πόσο θέλει να καλύψει τον εγωισμό του.
Πιάσε στα χέρια σου μια φωτογραφική μηχανή made in china και μια της ίδιας εταιρίας made in japan κι έλα να τα ξαναπούμε.
Η Kodak Z712 IS που έχω Made in China είναι. Την έχω αρκετά χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα. Εδώ --> http://www.panoramio.com/user/costas-athan αρκετές φωτογραφίες που έχω ανεβάσει, όλες από τη συγκεκριμένη φωτογραφική μηχανή.
Η GoPro HD HERO2 Made in China είναι. Ούτε με αυτή έχω κανένα πρόβλημα. Εδώ βίντεο --> http://www.youtube.com/user/CostasAthan/videos που έχω ανεβάσει τραβηγμένα με τη συγκεκριμένη κάμερα. Χρησιμοποιείται από διάφορες αγωνιστικές ομάδες και σε επαγγελματικές βιντεοσκοπήσεις.
Η συντριπτική πλειοψηφία των εταιριών πληροφορικής πάντως παράγουν τα προϊόντα τους στην Κίνα και δύσκολα θα βρεις κάτι να έχει κατασκευαστεί στις ΗΠΑ. Και το laptop από το οποίο γράφω τώρα Sony είναι, αλλά γράφει Made in China, όχι Made in Japan. Και αν ανοίξεις έναν πύργο PC, δύσκολα θα βρεις motherboard ή κάποια άλλη κάρτα που δεν έχει κατασκευαστεί Κίνα ή σε κάποια άλλη παρόμοιου επιπέδου ασιατική χώρα.
Και δε σταματάω εδώ. Τα Dunlop Sp Sport 2050M που φοράει το αυτοκίνητο μου έχουν φθαρεί υπέρμετρα μόλις σε 25000 χλμ και έχουν ξεραθεί. Έχω ανεβάσει φωτογραφίες σε αυτό το thread λίγο καιρό πριν. Γράφουν Made in Japan από τη Sumitomo Rubber Industries. Να συμπεράνω από αυτό το γεγονός ότι όλα τα Made in Japan ελαστικά είναι για πέταμα;
Και το ερώτημα που έθεσα παραμένει. Το Made in China Civic είναι διαφορετικό από το Made in USA; Δηλαδή δηλώνονται πολλά περισσότερα προβλήματα για το συναρμολογημένο στην Κίνα από αυτό των ΗΠΑ;
-
Ο χρήστης Costas Athan έγραψε:
Τα Dunlop Sp Sport 2050M που φοράει το αυτοκίνητο μου έχουν φθαρεί υπέρμετρα μόλις σε 25000 χλμ και έχουν ξεραθεί. -
Ο χρήστης ___ έγραψε:
Η Honda βγάζει το Civic σε Κίνα και Τουρκία.
Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα.... Γιατι τετοια ξεφτυλα η Χοντα?
Δεν ξερω αν διαφερουν στην ποιτοτητα (που διαφερουν δηλαδη, αλλα δεν μπορω αμεσα να το αποδειξω), αλλα οτι εχουν κατασκευαστικες διαφορες εχουν. Παραδειγμα, το suzuki swift που παραγεται στα Ιαπωνικα εργοστασια εχει την κεραια του ραδιοφωνου στο πισω μερος της οροφης ενω αυτο απο την Ουγγαρια μπροστα στην οροφη.
Δεν ξέρω αν πρόκειται για ξεφτίλα. Αν όντως υπάρχει διαφορά στην ποιότητα, τότε ναι. Αλλά γενικά θέλω να πιστεύω ότι μεγάλες εταιρίες, όπως η Honda για παράδειγμα, εξασφαλίζουν ένα ελάχιστο αξιοπρεπές στάνταρ για τα προϊόντα τους ανεξάρτητα της χώρας κατασκευής. Σίγουρα το Civic δε θα συγκρίνεται σε τίποτα με αυτοκίνητα Κινέζικων εταιριών που διαλύονται συντριπτικά στα crash tests, κι ας κατασκευάζεται στην Κίνα. Δε θα βγάζει δηλαδή άλλα αστέρια στα crash tests αν έχει κατασκευαστεί στις ΗΠΑ και άλλα αν έχει φτιαχτεί Κίνα.
Οι κατασκευαστικές διαφορές είναι άσχετες με την ποιότητα. Και το Evo βγαίνει σε άλλες εκδόσεις στις ΗΠΑ, στη Μεγάλη Βρετανία, στην υπόλοιπη Ευρώπη και την Ιαπωνία. Αυτό έχει να κάνει με marketing και δε ξέρω με ποιους άλλους λόγους, δε σημαίνει όμως τίποτα για την ποιότητα κατασκευής.
Όσο για τα ηλεκτρονικά προϊόντα ακόμη και συσκευές που θεωρούνται κορυφαίες, όπως π.χ. το Iphone, σε Κίνα και Taiwan κατασκευάζονται... Πολύ ενδιαφέρον είναι το άρθρο --> http://en.wikipedia.org/wiki/Made_in_China
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
Τα Dunlop Sp Sport 2050M που φοράει το αυτοκίνητο μου έχουν φθαρεί υπέρμετρα μόλις σε 25000 χλμ και έχουν ξεραθεί.
Τα συγκεκριμένα δε βγήκαν καλά... Ήταν ήδη και ενός έτους κατά την αγορά του αυτοκινήτου. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να παίζει ρόλο αυτό στο ότι έχουν ξεραθεί.
Για τα SP Sport FastResponse διαβάζω καλές κριτικές, αλλά μάλλον για Toyo θα πάω!
-
γιατί δε βάζεις κατευθείαν απο καουτσούκ να μην ξεραθούν ποτέ και να σου βγάλουν 100.000 χλμ;
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]