-
Είναι η κλασσική λογική (;) του 'δεν τρεχω, αρα μου αρκουν και τα 110 αλογα σε οικογενειακό αμαξι 1500 κιλων' κλπ κλπ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Είναι η κλασσική λογική (;) του 'δεν τρεχω, αρα μου αρκουν και τα 110 αλογα σε οικογενειακό αμαξι 1500 κιλων' κλπ κλπ.Εγώ προσωπικά δεν το σκέφτομαι ποτέ έτσι...
Αλλά το ER30 έστω και λίγο καλύτερο να είναι (που είναι) από το μέτριο B330 (που κάλυπτε τις ανάγκες μου), τότε όλα ΟΚ...
Άλλωστε, 'Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο' όπως λένε.....
-
Ο χρήστης Drosxo έγραψε:
Τα premium contact εντω ελλαντα κοστιζουν 350 με περαστικα (μας) σε 195/60/15
Υπαρχει καποιο πιο φτηνο ελαστικο σ'αυτη τη διασταση;Υπάρχουν πολλά και διάφορα .
Πρόσθεσε και ένα 10-15% στις τιμές αυτές και θα έχεις μια εικόνα για το πόσο πωλούνται (τοποθετημένα) στην Ελλάδα. -
Πάρτε και αυτό το site με πιο ρεαλιστικές τιμές.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πάρτε και αυτό το site με πιο ρεαλιστικές τιμές.τα δικα μου το χει 178 χ 4 = 712
τοποθετηση και ζυγοσταθμιση ποσο κανουν συνηθως για να δω αν ξεπερναει ή οχι τα 800 που εδωσα
επισης μου κανει εντυπωση οτι τα exalto και τα pilot sport στη διασταση μου κανουν ακριβως τα ιδια λεφτα, αυτο γιατι??? κανονικα δεν ειναι πιο φθηνα τα exalto?
-
Οι τιμές είναι κομπλέ στο site αυτό.
-
ναι ρε παιδι μου αυτοι στα φερνουν σπιτι σου μετα τι θα τα κανεις? καπου δε πρεπει να πας να τα βαλεις??
-
Aααα οκ, δίκιο έχεις. Κανένα 50αρι το πολύ. Εσύ 800 τα έβαλες; Επιβεβαιώνεται δλδ η υποψία μου πως στην ΑΘήνα έχετε ένα καπέλο στα λάστιχα .
-
ναι μαλλον εχουμε γιατι το ψιλοεψαξα το θεμα (δε σκοτωθηκα κιολας ) και ηταν απο τις καλυτερες τιμες που βρηκα.
τα βρηκα και 770-780 σε εναν αλλο , αλλα επειδη ο πατερας μου τα χει παρει μαζι του γιατι δε του αλλαζε ελαττωματικο λαστιχο πηγαμε fit and goαλλου μου ειπαν και 940
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Είναι η κλασσική λογική (;) του 'δεν τρεχω, αρα μου αρκουν και τα 110 αλογα σε οικογενειακό αμαξι 1500 κιλων' κλπ κλπ.
Εγώ προσωπικά δεν το σκέφτομαι ποτέ έτσι...
Αλλά το ER30 έστω και λίγο καλύτερο να είναι (που είναι) από το μέτριο B330 (που κάλυπτε τις ανάγκες μου), τότε όλα ΟΚ...
Άλλωστε, 'Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο' όπως λένε.....
Και όμως, ο συλλογισμός σου δεν διαφέρει και πολύ. Τέλος πάντων, εφόσον δεν μπορείς να τα επιστρέψεις, οκ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Επιβεβαιώνεται δλδ η υποψία μου πως στην ΑΘήνα έχετε ένα καπέλο στα λάστιχα .Οντως ρε παιδια γιατι γινετε αυτο;
Ρωτησα για τα DUNLOP SP SPORT MAXX TT σε διασταση 215/45ΖR17 τιμη στην Αθηνα σε δυο γνωστα στην περιοχη μου καταστηματα κ ο ενας ζηταγε 800 κ ο αλλος 780 ευρω. Τον αυγουστο που ανεβηκα Κερκυρα (γεια σου πατριδα ) ρωτησα κ εκει για τα ιδια λαστιχα κ ο τυπος ζηταγε 630.
Τελικα εδω στην Αθηνα ολους για μακακες μας εχουν; -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ναι ρε παιδι μου αυτοι στα φερνουν σπιτι σου μετα τι θα τα κανεις? καπου δε πρεπει να πας να τα βαλεις??Στα βάζουν στην έδρα τους δωρεάν (και ζυγοστάθμιση, δεν ξέρω για βαλβίδες). Οπότε δεν έχεις παρά να πεταχτείς στη Θεσσαλονίκη!! ...εμένα που περνάω σχετικά συχνά με βολεύει, νέα λάστιχα και κατευθείαν ροντάρισμα στην εθνική!
-
Και βαλβίδες είναι μέσα στην τιμή.
Δεν είναι ο μόνος που πουλάει σε αυτές τις τιμές στην Θεσσαλόνικη. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Και βαλβίδες είναι μέσα στην τιμή.
Δεν είναι ο μόνος που πουλάει σε αυτές τις τιμές στην Θεσσαλόνικη.το κοστος των βαλβιδων ειναι αστειο, μια φορα που μου ειχε χαλασει μια για να μου βγαλουν ολο το λαστιχο και να μου την αλλαξουν μου πηραν 2ευρο , η ζυγοσταθμιση και η τοποθετηση ειναι που θελουν δουλεια
-
Δεν θα ελεγα οτι εχει καλες τιμες το e-elastika, τουλαχιστον για 205/55/16 ειναι τσιμπημενες.
-
Εχεις βρε κατι καλυτερο για τα exalto2;
-
πριν 5-6 μηνες 195/55 15 460 ευρώ (480 στο site) σε λαστιχά στη γειτονιά
-
Τελεια! Σε ποιον;
-
να στο δώσω εδώ η pm?
-
Δώστο εδώ, μπορεί και άλλος να ενδιαφέρεται (ο ποπελαρος πχ ψαχνει σε 195/55)
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]