-
Κι εγω θελω να αλλαξω λαστιχα και ειμαι μεταξυ των Michelin Pilot Exalto, Pirelli P Zero Rosso και Yokohama S Drive (σε διασταση 205/55/16). Εντυπωσεις κανεις? Προοριζονται για σκληρη χρηση...
Τα λαστιχα που φοραω τωρα ειναι τα Dunlop Sp Sport Maxx και μετα απο 2 χρονια εχουν πολλα μικροσκισιματα περιφερειακα του ελαστικου αλλα και μεσα στις αυλακωσεις... Οποτε χρειαζομαι ενα σπορ αλλα ταυτοχρονα και αρκετα ανθεκτικο λαστιχο.
Τα Rosso απο τα Nero τι διαφορα εχουν ? Απο οτι ειδα πρεπει τα Nero να ειναι για λιγο πιο σπορ αυτοκινητα...
-
Γιάννη και γώ 205/55/16 ψάχνω. Στείλε μου κανα πμ/μνμ/μσν για να δουμε μηπως παμε καπου πακετο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γιάννη και γώ 205/55/16 ψάχνω. Στείλε μου κανα πμ/μνμ/μσν για να δουμε μηπως παμε καπου πακετο.Να σας στείλω εγώ από εδώ??
-
Συμφέρει άραγε; Η φορτωτική;
-
Από εδώ δε συμφέρει??
Εγώ δεν ξέρω κόστος φορτωτικής....
Τα Conti PC2 πάντως κοστίζουν 275 ευρώ περίπου....
-
Exalto2 μόο σε W βλέπω τρελό overkill
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Exalto2 μόο σε W βλέπω τρελό overkillMichelin Exalto 2 σε 205/55 R 16 91V με κόστος 290€ .....
......βρες εσύ τρόπο να σου τα στείλω ....
...με φορτηγατζή ίσως......
-
Από Γερμανία; Περιοχή;
Εντιτ: 290+40 τα περαστικα παμε αμεσως στα 330. Με best price εδώ τα 380 δεν το βλέπω να πολυσυμφέρει.
-
υπάρχει κάποιος από το φόρουμ ... που να έχει δοκιμάσει TOYO R1R
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Από Γερμανία; Περιοχή;Έχεις pm
-
johnkyr σε λίγο μάλλον ο ποπελάρος Τα σκεφτόμουν και εγώ αλλά πάνε 550+ στην διάσταση που θέλω. Αρκετή διαφορά από τα 380 και δεν ξέρω αν θα βγάλουν χιλιόμετρα.
@puntolord: εκανα ένα εντιτ στη δημοσίευσή μου, αλλά θα ρωτήσω έναν φίλο που κατεβάζει διάφορα πράγματα από Γερμανία για ένα ενδεικτικό κόστος.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
johnkyr σε λίγο μάλλον ο ποπελάρος Τα σκεφτόμουν και εγώ αλλά πάνε 550+ στην διάσταση που θέλω. Αρκετή διαφορά από τα 380 και δεν ξέρω αν θα βγάλουν χιλιόμετρα.@puntolord: εκανα ένα εντιτ στη δημοσίευσή μου, αλλά θα ρωτήσω έναν φίλο που κατεβάζει διάφορα πράγματα από Γερμανία για ένα ενδεικτικό κόστος.
χλμ δεν θα βγάζουν 10-15Κ το πααρραα πολύ.... αλλά φαντάζομαι ότι θα σε αποζημιώνει το κράτημα ....
απ την άλλη, για να δουλέψουν καλά θα θέλουν και πιο σκληρό ελατήριο .....
καθώς επίσης θα βγάζουν πολύ γρήγορα off, τα αμορτισερ ..... -
Ναι, αυτό φοβάμαι. Καλό θα ήταν να βγάλουν τον χρόνο, αλλά με 10-15k χλωμό. Ούτε τα heat cycles τους δεν ξέρουν αν θα αρκέσουν.
-
όταν τα γλιστρέλι μου παραδώσουν το πνεύμα ....
θα δω τα 'καλά' πολιτικά PE2, PC2 .... ή το Hankook Z212, κάτι ανάμεσα σε πολιτικό και σεμι ...http://www.camskill.co.uk/products.php? ... 0s680p4056
-
PE2 και PC2 δεν νομίζω να πολυσυγκρίνονται. Εγώ έχω καταλήξει στα PE2 κατά 99%.
-
Ποια γλιστρελι εχεις? Μετα απο ποσα χλμ. αρχισαν να δικαιολογουν το ονομα τους?
-
Ο χρήστης Johnny_S έγραψε:
Ποια γλιστρελι εχεις? Μετα απο ποσα χλμ. αρχισαν να δικαιολογουν το ονομα τους?P7 205 55 16 91w . Δουλεύουν καλά, μόνο στον αυτοκινητόδρομο. έχουν 10Κ και δεν έχουν φθαρεί σχεδόν καθόλου.
michelin είχα οδηγήσει τα MXL,MXT(για τους παλιούς αχαχα) και τα άθλια energy. Από τότε είμαι προκατειλημμένος και φοβάμαι μήπως κλαίω τα λ7 μου ..... Το Volvo είναι αρκετά βαρύ και δείχνει να συμπεριφέρεται καλύτερα με λάστιχα που έχουν σκληρά πλαϊνά, άρα μάλλον όχι τα michelin.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
PE2 και PC2 δεν νομίζω να πολυσυγκρίνονται. Εγώ έχω καταλήξει στα PE2 κατά 99%.ανάλυσε το, λίγο αυτό αν θες. Στο 106, τα PremiumC2 ήταν τα καλύτερα που είχα δοκιμάσει, με την μαμά ανάρτηση.
Υπάρχει κανα μαγαζί που να κάνουμε test drive ελαστικών ..... ?
-
Τα conti ειναι πολυ πιο νορμαλ, μαλακο πλαϊνο, όταν τα πιέσεις σαπουνιάζουν εύκολα. Τα Exalto χωρίς να είναι ότι πιο σκληρό είναι αρκετά πιο σπορτιφ. Μου θύμισαν πολύ τα conti σε φιλικότητα και απόδοση ενώ είναι κρύα αλλά βελτιωμένα αρκετά στους τομείς που πάσχουν τα πρώτα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τα conti ειναι πολυ πιο νορμαλ, μαλακο πλαϊνο, όταν τα πιέσεις σαπουνιάζουν εύκολα. Τα Exalto χωρίς να είναι ότι πιο σκληρό είναι αρκετά πιο σπορτιφ. Μου θύμισαν πολύ τα conti σε φιλικότητα και απόδοση ενώ είναι κρύα αλλά βελτιωμένα αρκετά στους τομείς που πάσχουν τα πρώτα.Κωνσταντίνε, βάλε τα Exalto!
Tα έχω και στην Xsara και στην Υ, και είναι αστέρια και στην Xsara, ακόμη και στα 40Κ που είναι τώρα, κράτανε πολύ καλά (όχι οπως στην αρχή προφανώς...) αλλά ΚΥΡΙΩΣ , είναι φοβερά προοδευτικά!Είναι ένα λάστιχο που ΣΙΓΟΥΡΑ, δεν θα το μετανοιώσεις που το έβαλες. Ίσως δεν είναι το πιο σπορ, αλλά σίγουρα είναι φοβερό all-around.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]