-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Όταν αλλάζουμε τα ελαστικά εμπρός-πίσω, πρέπει να γίνεται ζυγοστάθμιση σ' αυτά που θα μπουν εμπρός ή όχι;
Αν η ζυγοστάθμιση γινόταν πάνω στο αυτοκίνητο θα το καταλάβαινα, αλλά από τη στιγμή που τώρα δεν έχω τρέμουλο, είναι απαραίτητη;Δεν είναι πως τσιγκουνεύομαι τα 10€, απλώς δεν θέλω να με περνάνε για μαλ@κα οι λαστιχάδες!
γιατι να κανεις μπρος / πισω?
-
Όταν αλλάζουμε τα ελαστικά εμπρός-πίσω, πρέπει να γίνεται ζυγοστάθμιση σ' αυτά που θα μπουν εμπρός ή όχι;
Αν η ζυγοστάθμιση γινόταν πάνω στο αυτοκίνητο θα το καταλάβαινα, αλλά από τη στιγμή που τώρα δεν έχω τρέμουλο, είναι απαραίτητη;Δεν είναι πως τσιγκουνεύομαι τα 10€, απλώς δεν θέλω να με περνάνε για μαλ@κα οι λαστιχάδες!
Να του πεις να τα ελενξει απλως χωρις να αφαιρεσει τα βαρίδια .
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
γιατι να κανεις μπρος / πισω?
Γιατί τα πίσω είναι στα τελευταία τους, με μπόλικη φθορά, ενώ τα μπροστά έχουν ψωμί ακόμη, θα τα κρατήσω λίγο καιρό ακόμη λέω...
Η άλλη λύση είναι μια τετράδα καινούρια, από camskill, αλλά έχω μπλεχτεί άσχημα: υπάρχει χαώδης διαφορά εκεί των γνωστών ελαστικών με τα λιγότερο γνωστά: πχ τα Michelin έχουν διπλάσια τιμή από τα Falken, όταν και τα τελευταία δεν είναι καμιά τραγική μάρκα, καλά λόγια έχω ακούσει γενικώς...
-
βρες καλυτερα 2 ελαφρως μεταχειρισμενα (ΑΝ γινεται....)
-
βρες καλυτερα 2 ελαφρως μεταχειρισμενα (ΑΝ γινεται....)Δεν βάζω μεταχειρισμένο λάστιχο. Και τα δικά μου...μεταχειρισμένα είναι!
Δεν μιλάω για καμιά τραγική φθορά των πίσω, απλώς το πέλμα έχει μειωθεί αρκετά. Το μόνο θέμα είναι αν έχω θέμα με υδρολίσθηση και χάσιμο του τιμονιού με την αλλαγή εμπρός πίσω...Κάνα site με reviews ελαστικών έχουμε;
-
Καλά με λιωμένα λάστιχα στο πούλησε ο άλλος ο απατεώνας;;
Μην το κάνεις το μπρος πίσω, γιατί θα χάσεις σε τιμόνι. Το είχα δοκιμάσει και εγώ, και μετά από 1000χλμ τα άλλαξα πάλι γιατί είχε γίνει ακόμα πιο επικίνδυνο. Εκτός αν μπορείς να το κάνεις κάθε 5000χλμ και έχουν ομοιόμορφη φθορά.
Όπως είπε και άλλος, βάλε 2 καινούρια λαστιχάκια, αν δεν θέλεις να αλλάξεις όλη την τετράδα.
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Καλά με λιωμένα λάστιχα στο πούλησε ο άλλος ο απατεώνας;;Βλέπεις τι μπορείς να πάθεις!
Πάντως μια χαρά ήταν τα λάστιχα που μου παρέδωσε ο Νίκος, εγώ τους γα την μάνα....Μην το κάνεις το μπρος πίσω, γιατί θα χάσεις σε τιμόνι. Το είχα δοκιμάσει και εγώ, και μετά από 1000χλμ τα άλλαξα πάλι γιατί είχε γίνει ακόμα πιο επικίνδυνο. Εκτός αν μπορείς να το κάνεις κάθε 5000χλμ και έχουν ομοιόμορφη φθορά.
Όπως είπε και άλλος, βάλε 2 καινούρια λαστιχάκια, αν δεν θέλεις να αλλάξεις όλη την τετράδα.
Ακριβώς αυτό φοβάμαι κι εγώ...
Το θέμα είναι πως πρέπει να δω σε τι κατάσταση είναι και τα μπροστινά, γιατί φοβάμαι πως αν βάλω 2 καινούρια πίσω πχ, θα γίνει υποστροφικό, ενώ αν βάλω τα καινούρια μπροστά και τα παλιά πίσω, θα έχουμε πάλι την...ίδια κατάληξη, να γίνουν τα πίσω flat...Προβλήματα....
-
Δεν βάζω μεταχειρισμένο λάστιχο. Και τα δικά μου...μεταχειρισμένα είναι!
Δεν μιλάω για καμιά τραγική φθορά των πίσω, απλώς το πέλμα έχει μειωθεί αρκετά. Το μόνο θέμα είναι αν έχω θέμα με υδρολίσθηση και χάσιμο του τιμονιού με την αλλαγή εμπρός πίσω...Κάνα site με reviews ελαστικών έχουμε;
τα μεταξωτα βρακια θελουν και........................!
τραβα βαλε 4 καινουρια -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
Δεν βάζω μεταχειρισμένο λάστιχο. Και τα δικά μου...μεταχειρισμένα είναι!
τα μεταξωτα βρακια θελουν και........................!
τραβα βαλε 4 καινουριαΚι αυτό το σκέφτομαι!
Αλλά λέω να δοκιμάσω το camskill.co.uk αν πρόκειται για καινούριο πλήρες σετ.... -
ρε αντε τραβα βαλε 4 λαστιχα.
πηγες και μου πηρες ακριβο αμαξι και τωρα ψαχνεις να βρεις φθηνα λαστιχα μεσω ιντερνετμπροςςςςςςςςςςςςςςςς
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ρε αντε τραβα βαλε 4 λαστιχα.
πηγες και μου πηρες ακριβο αμαξι και τωρα ψαχνεις να βρεις φθηνα λαστιχα μεσω ιντερνετμπροςςςςςςςςςςςςςςςς
Φτηνό αμάξι πήρα!
Θα ρωτήσω πρώτα μερικούς στην Ελλάδα, από Internet και με τοποθέτηση εδώ, θα μου πάει επώνυμο λάστιχο στα 600€, ενώ λιγότερο επώνυμο μπορεί να πέσει 100€ ή και περισσότερα κάτω...Θα πάρω τιμές και από τους δικούς μας και θα δω!
-
Βάλε ένα καλό επώνυμο λάστιχο και άσε τις μ@λακίες ρε...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Βάλε ένα καλό επώνυμο λάστιχο και άσε τις μ@λακίες ρε...Παπαδοπουλος πχ?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Βάλε ένα καλό επώνυμο λάστιχο και άσε τις μ@λακίες ρε...Επώνυμο θα βάλω ρε, τα Falken λίγο τα σκέφτηκα και μου πέρασε!
Για Conti και Pirelli κοιτάζω τώρα, απλώς θέλω να δω διαφορές Ελλάδα με Internet. -
Βαλε ενα ζμπορκοντακ3 να γουστάρεις
Τι διαστασεις φοράς ε/π; -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τι διαστασεις φοράς ε/π;225/40/18
-
πουλα της 18αρες και βαλε 17αρες...
-
τη μάμισες...
sc3 και από εμένα... -
Γιατί να το κάνει μωρέ και συ; Σιγά... Αφού είναι άπλας, δεν έχει πρόβλημα.
-
πουλα της 18αρες και βαλε 17αρες...
Παραείναι όμορφες για να κάνω ακόμη κι εγώ κάτι τέτοιο!
Δεν με νοιάζει να πληρώσω και κάτι παραπάνω, απλώς ...σκάω όταν βρίσκω το ίδιο πράγμα κάπου αλλού...πολύ φθηνότερο!
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]