-
θα φοραει το μπερε του εκεινη τη μερα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
θα φοραει το μπερε του εκεινη τη μεραΘα σε κερνάω εκείνη την ημέρα
Καλά αφου δεν θές δεν θα σε πιέσω -
ας κανω θετικες σκέψεις..... 157 κ σήμερα, χωρις τον Αυγουστο που θα παρω αδεια απολύσεως
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
:hmmm: ας κανω θετικες σκέψεις..... 157 κ σήμερα, χωρις τον Αυγουστο που θα παρω αδεια απολύσεωςΦύγε μακρυά πουστόνεε, θα μας κολλήσεις καμια μέρα και θα τρέχουμε πάλι
157 πέρνα στο 1ο για μια αναβολή. Θέλει και άδεια απόλυσης το νέοσετ! -
Παω για νυχτερινή σήμερα, θα βαράω τα βραχια επείτηδες να βγαινουν σπίθες
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Παω για νυχτερινή σήμερα, θα βαράω τα βραχια επείτηδες να βγαινουν σπίθεςΆναψε φωτιά ρε συ να ψήσεις τπτ. Ποιός θα σε δεί
Έχεις Ανώτατο πμ -
Θα παρω κ κροτίδες, σβούρες κ σφιριχτρες να κανω ατμόσφαιρα
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Θα παρω κ κροτίδες, σβούρες κ σφιριχτρες να κανω ατμόσφαιραΠάρε στόκ με σουβλάκια να τα πουλήσεις , βάλε κλαρίνα στη διαπασών και μην αγχώνεσαι.
-
Δεν αγχώνομαι ρε συ, ξαναέκανα τον προηγουμενο μηνα....με τθν ωραια τη διόπτρα την econoptics
-
Κιαλλο πμ να δείς με τι έχεις να κάνεις
-
Thanks for the good news....because here it is partouza all da time.....12 μέσα μια έξω...8 ώρες γραφείο και 6 σκοπιά. αντε να ερθει ο Απρίλιος να παω
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Thanks for the good news....because here it is partouza all da time.....12 μέσα μια έξω...8 ώρες γραφείο και 6 σκοπιά. αντε να ερθει ο Απρίλιος να παωΏπου ΤΘ ζωάρα ρε συ
-
Όπου ακούω για τθ στο πεζικο μου λενε για πηδημα πεζικού x 2.....
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Όπου ακούω για τθ στο πεζικο μου λενε για πηδημα πεζικού x 2.....Έτσι νομίζουν οι Βρωμοποδαράδες κομπλεξικοί που ασχολούνται μόνο με το ξύρισμα και το γυάλισμα και ρίχνουν καμπάνες για αυτούς τους ηλίθιους λόγους.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Όπου ακούω για τθ στο πεζικο μου λενε για πηδημα πεζικού x 2.....
Έτσι νομίζουν οι Βρωμοποδαράδες κομπλεξικοί που ασχολούνται μόνο με το ξύρισμα και το γυάλισμα και ρίχνουν καμπάνες για αυτούς τους ηλίθιους λόγους.
Σωστότατος για τους λόγους καμπανας
καθε μερα ξυρισμς επειδη μπαίνω στα γραφεία... -
αμα καθεσαι 12 μεσα και καμπανα να φας τι σε νοιαζει ?
εγω υπο αυτες τις συνθηκες θα ξυριζομουν καθε 3 μερες αντε χαριστικα για να μην ειναι και πολυ προκλητικος
δε πιστευω να γυαλιζεσαι κιολας ?
-
Αφου ειμαι στο γραφειο κ μπαίνουν ταξιάρχες κ επιτελαρχες....
κ μπανιο καθε δυο μερες κ μετα σκοπια στους μείον 3.... ευτυχώς που είναι 3 και οχι 13 -
ναι σιγα πες τους
ειδικα οι σουπερ αστερατοι ουτε που σε κοιτανε , σε θεωρουν μυγασε ποιο μερος της ομορφης ελλαδας εχεις καταληξει ?
(στο περιπου αν δε θες να πεις ακριβως)
ελα λιγο κρυο εμεινε ακομα και φετος δεν εχει και πολυ δυνατο χειμωνα
με το που φυγει ο φλεβαρης, αντε και λιγος μαρτης θα ειναι κρυοςμετα θα ειναι μια χαρα
-
West Macedonia
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
West MacedoniaΑ ΣΣ??? Κοζανιεβο city? τυχερέεεεεεεεεεεεε
Περί Θητείας [#3]