-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Δεν ξέρω, εγώ τα μπουζοκαλώδια τα θεωρώ τρελή απάτη.Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση, ένα σέτ καινούργια μπουζοκαλώδια πρέπει να υπάρχει σε κάθε κινητήρα, όπως επίσης ένα σέτ ειδικά μπουζοκαλώδια μαζί με ανάφλεξη πάνω από 50.000 βόλτ πρέπει να υπάρχει σε κάθε αγωνιστικό κινητήρα, σκέψου μόνο πόσο χρόνο έχει στη διάθεση του ο σπινθήρας από την στιγμή της εντολής ανάφλεξης μέχρι την έναυση και την ολοκλήρωση της καύσης στις 8.000 σαλ, μόνο κάποια μιλισεκόντ, και επιπλέον πρέπει να είναι δυνατός για να μπορέσει να αναφλέξει το μπουζί στις συμπίεση πάνω από 12:1, το μπουζί το οποίο και αυτό δεν είναι κοινό μπουζί, συνήθως είναι Ιριδίου και πολύ χαμηλή εσωτερική αντίσταση και πολύ ψηλή ακίδα.
Το παράλογο είναι όλα αυτά να υπάρχουν στους καθημερινούς κινητήρες που τους βελτιώνουν κατά 1-5 άλογα σε συγκεκριμένες συνθήκες κοστίζοντας ένα σκασμό χρήματα. Οι καθημερινοί κινητήρες χρειάζονται καλό και συχνό service, τίποτα άλλο.
-
Τελικά παιδιά ήταν ο πολλαπλασιαστής...ο οποιος εκανε 162€, βάλτε κ αλλαγή μπουζί 16€ κ το ρουλεμάν του δεξιού τροχού κ τα εργατικά 320€ το μαλλί...παλι καλά που μειώθηκε το τέλος ταξινόμησης...χαχαχαχ
-
Ο χρήστης bill999 έγραψε:
Τελικά παιδιά ήταν ο πολλαπλασιαστής...ο οποιος εκανε 162€, βάλτε κ αλλαγή μπουζί 16€ κ το ρουλεμάν του δεξιού τροχού κ τα εργατικά 320€ το μαλλί...παλι καλά που μειώθηκε το τέλος ταξινόμησης...χαχαχαχο ενας πολλαπλασιαστης ειχε χαλασει η και οι δυο;
-
**Τελικά παιδιά ήταν ο πολλαπλασιαστής...ο οποιος εκανε 162€, **
-
Βασικά νομίζω οτι τα opel εχουν ενα κομπλέ πολλαπλασιαστή κ για τα τεσσερα μπουζί...πάντως το τιμολόγιο γράφει για έναν...
Λαμπακι κινητήρα σε Vectra b