-
κλασσικα και χιλιοειπωμένα: απο δευτέρααααα......
-
Ο χρήστης Αριστείδης έγραψε:
κλασσικα και χιλιοειπωμένα: απο δευτέρααααα......Αντιγράφω από το άρθρο του κου Ανδρή από την Ημερισία (ο οποίος παρεμπιπτόντως είναι από τους λίγους δημοσιογράφους που το ψάχνει στο έπακρον και πιέζει καταστάσεις):
'Γεγονός αποτελεί πλέον και η υπογραφή της υπουργού Περιβάλλοντος κ. Μπιρμπίλη στην Κοινή Υπουργική Απόφασης για την απόσυρση ΙΧ καθώς πριν λίγη ώρα (13:35) ολοκληρώθηκε η διαδικασία βάζοντας τέλος στην αγωνία των εισαγωγέων, των εμπόρων αλλά και των καταναλωτών οι οποίοι πρόκειται να κάνουν χρήση του μέτρου.
Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα αναμένεται να αποσταλεί η Κοινή Υπουργική Απόφαση πίσω στο Υπουργείο Οικονομικών ώστε από εκεί να οδεύσει προς το Εθνικό Τυπογραφείο για να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης. Στελέχη της κυβέρνησης εκτιμούν πως η δημοσίευση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου ενώ υπάρχει μια πολύ μικρή πιθανότητα να πάρει ακόμη μία ημέρα παράταση με αποτέλεσμα να δημοσιευθεί την Τρίτη στις 15 του μήνα.
Πάντως η επίσημη εκκίνηση του μέτρου θα πραγματοποιηθεί 10 ημέρες αργότερα δηλαδή την Δευτέρα 21 ή Τρίτη 22 Φεβρουαρίου αντίστοιχα.'Μπορώ λοιπόν να πω μετά βεβαιότητας προς τους αγαπητούς μας πολιτικούς:
ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΑ, ΤΑ Φ.Ε.Κ. ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ. ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ! ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ. ΠΑΛΙΟΜ@Λ@ΚΕΣ.
Υ.Γ. Συγνώμη εκ των προτέρων αλλά έχω αγανακτήσει.
-
'Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα αναμένεται να αποσταλεί η Κοινή Υπουργική Απόφαση πίσω στο Υπουργείο Οικονομικών ώστε από εκεί να οδεύσει προς το Εθνικό Τυπογραφείο για να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης'
για να γίνει 1 πράμα, κάνει βόλτες χιλιομέτρων ένα χαρτι... τραγικό... αφου πέρασε ένα ένα και τα τρία υπουργεία, τώρα ξανά πίσω απο εκεί που ξεκίνησε, έλεος δηλαδη. και οι 10 μέρες μετά είναι οχι 21-22 αλλά 24-25. συν του ότι θέλει άλλες 15 μέρες για να πάρουμε το καταστροφοχαρτο και να εκδοθουν οι πινακίδες για το νεο ιχ (μέρες που μένουμε χωρίς αμάξι και πονάνε ιδιαίτερα..) -
Υπομονή φίλε μου..εσυ τουλάχιστον σε 20-30 μέρες θα έχεις ξεμπερδέψει
Εγω που εκτός απο τη χαρτούρα και τις 20+ μέρες θα περιμένω και 4 μηνάκια (τόσο είναι η αναμονή),ακόμα,τι να κάνω -
δεν κατάλαβα, γιατί 4 μήνες;
-
να ρωτησω κτ π δεν καταλαβα;οταν λεω οτι δεν ισχυουν τα εκτελωνισμενα δλδ μονο με παραγγελια; η δεν εχω καταλαβει σωστα;
-
Ο χρήστης Αριστείδης έγραψε:
δεν κατάλαβα, γιατί 4 μήνες;Όταν παραγγέλνεις καινούργιο αυτοκίνητο χρειάζεται κάποιος χρόνος αναμονής.Στη δική μου περίπτωση είναι 4 μήνες
-
Ο χρήστης asa1234 έγραψε:
να ρωτησω κτ π δεν καταλαβα;οταν λεω οτι δεν ισχυουν τα εκτελωνισμενα δλδ μονο με παραγγελια; η δεν εχω καταλαβει σωστα;Υπάρχουν και τα εκθεσιακά που δεν εχουν εκτελωνιστεί..
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
να ρωτησω κτ π δεν καταλαβα;οταν λεω οτι δεν ισχυουν τα εκτελωνισμενα δλδ μονο με παραγγελια; η δεν εχω καταλαβει σωστα;
Υπάρχουν και τα εκθεσιακά που δεν εχουν εκτελωνιστεί..
+1
Τα περισσότερα έτσι είναι. Στην δική μου περίπτωση, μόλις πάρει το χαρτί στα χέρια του ο αντιπρόσωπος - και ενώ το αυτοκίνητο είναι ήδη Ελλάδα, υπάρχει αναμονή 20+ ημερών για εκτελωνισμό, προετοιμασία και παράδοση. Αντε να δούμε, θα κάνουμε Πάσχα με καινούργιο αυτοκίνητο;
-
εμένα μου είπε η αντιπροσωπεία πως ετοίμασαν 2 για μένα, το ένα έρχεται τρίτη και το άλλο το κρατάνε σε περίπτωση που γίνει αυτό που λέμε (που μάλλον αυτό θα γίνει), έτσι αν βγει η κυα δευτέρα - τρίτη , και ισχύει για αμάξια που εκτελωνίστηκαν μετά την απόφαση, πάνε πίσω αυτό και στέλνουν το άλλο σε μια βδομάδα...
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
δεν κατάλαβα, γιατί 4 μήνες;
Όταν παραγγέλνεις καινούργιο αυτοκίνητο χρειάζεται κάποιος χρόνος αναμονής.Στη δική μου περίπτωση είναι 4 μήνες
Ποιο εάν επιτρέπεται;
-
δλδ εγω π λεω γ φιατ 500 μηπωσ ξερετε ποσο περιπου θα κανει;
-
Ποιο εάν επιτρέπεται;
Golf
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Ποιο εάν επιτρέπεται;
Golf
Άντε με το καλό!
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Ποιο εάν επιτρέπεται;
Golf
Και δεν σε έχουν κάνει ban από το forum? Πάει,χαλασε ο κόσμος...
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Ποιο εάν επιτρέπεται;
Golf
Και δεν σε έχουν κάνει ban από το forum? Πάει,χαλασε ο κόσμος...
Δεν το εχει παραλαβει ακομα,προλαβαινει να αλλαξει γνωμη!
Πλακα κανω ασφαλως.
Με το καλο να το παραλαβεις Αρη!!
Οπως και ολοι οσοι περιμενετε τα αμαξια σας! -
με το καλό φίλε, άντε να δούμε άυριο όπου 'και καλά' θα δημοσιευθεί η κυα και θα αρχίσουν να μετράν οι 10 μέρες αντίστροφα..
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
...
Με το καλο να το παραλάβεις ...
Οπως και ολοι οσοι περιμενετε τα αμαξια σας!Thanks!
-
Σας ευχαριστώ ολους παιδιά
-
την προηγούμενη εβδομάδα έλεγαν ' Δευτέρα το πολύ τρίτη θα έχει βγεί το φεκ με την κυα', σημερα δευτέρα λένε 'και από την ερχόμενη εβδομάδα θα δημοσιευθεί στο ΦΕΚ.'.
με λίγα λόγια, κάθε παρασκευή λένε Δευτερα, και μόλις έρχεται η δευτέρα λένε 'απο βδομάδα'. Δεν παλέυονται οι άνθρωποι, δεν αξίζει ουτε να νευριάσει κάποιος.
Απόσυρση 2011/2012/2013/2014/2015