-
niko se eixa gia pio sobaro
-
Ο χρήστης diakakis nikos έγραψε:
Οποιος θελει να μαθαινει νεα σχετικα με τους αγωνες της pro action υπαρχει επισημο site http://www.proactionracing.gr το οποιο το γνωριζουν ΟΛΟΙ και μπορουν να βρουν τα παντα σχετικα με τους αγωνες.
γι αυτο καποιοι μην γραφουν μαλακιες περι σεβασμο προς τους θεατες μονο και μονο για να δημηουργουν εντυπωσεις.
και ενα παραπανω για ολες τις ΑΝΩΝΗΜΕΣ ΚΟΤΕΣ που γραφουν εδω μεσα.
ΜΗΠΩΣ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΗΜΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ?
Κ.Κ.Κ ΣΕ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!
ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ .......ΤΟΤΕ ΥΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ!!!
προς το παρον γεια σου .... θα τα πουμε συντομα τετ α τετ!!!
ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΚΑΚΗ
ΕΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΝΗΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ.
Η ΓΛΩΣΣΑ ΣΑΣ ΕΓΙΝΕ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠ ΤΟ ΜΠΟΙ ΣΑΣ.
ΤΟ ΣΙΤΕ ΣΑΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ RALLY GR?
TΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ,ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ ΑΠ ΤΟ ΣΤΟΜΑ.
Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΦΗΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΟΥΝ Η ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΙΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ Η ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΕΣ.
ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ,ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ,ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ.
Υ.Γ.ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΘΕΑΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ,ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ...........Διακάκης Νίκος
ΟΧΙ
Νίκος Δ
-
καλημερα σε ολους
Αυτη ειναι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φορα που μπαινω και γραφω εδω μεσα , αμεσως μετα θα διαγραψω τον κωδικο μου.
το επισημο site των αγωνων της pro action ειναι πλεον γνωστο απ ολους και ενημερωνετε συνεχεια!!!!
Οποιος θεατης η αγωνιζομενος θελει να ενημερωνετε, μπορει να μπαινει εκει και να βρισκει τα παντα.
Επισης οποιος θελει να μας μεταφερει κατι (οτιδηποτε ειναι αυτο) υπαρχει φορμα επικοινωνιας καθως και τηλεφωνα.
σε περιπου 1 μηνα θα βγει στον αερα το ολοκαινουριο site της pro action στο οποιο θα υπαρχει και forum!!!
οποιος θελει να παρει μια πρωτη γευση μπορει να μπει στο www.proactionracing.com -
ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΚΑΚΗ
ΕΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΝΗΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ.
Η ΓΛΩΣΣΑ ΣΑΣ ΕΓΙΝΕ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠ ΤΟ ΜΠΟΙ ΣΑΣ.
ΤΟ ΣΙΤΕ ΣΑΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ RALLY GR?
TΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ,ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ ΑΠ ΤΟ ΣΤΟΜΑ.
Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΦΗΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΟΥΝ Η ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΙΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ Η ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΕΣ.
ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ,ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ,ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ.
Υ.Γ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΠΑΡ ΟΛΟ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΣΤΕ ΑΣΧΗΜΑ.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟ NEO SITE.
αναβαση αχεντρια