-
Εχω ενα civic SIR του 1991 και παρατηρω οτι οταν ειναι κρυο το αμαξι και παταω γκαζι μου κανει κατι 'κομπιασματα'/μπουκωματα σαν δηλαδη να αφηνω το γκαζι... Αυτα τα κανει μονο οταν ειναι κρυο ομως. Απου που μπορει να οφειλεται αυτο ? Ευχαριστω προκαταβολικα.
-
Εχω ενα civic SIR του 1991 και παρατηρω οτι οταν ειναι κρυο το αμαξι και παταω γκαζι μου κανει κατι 'κομπιασματα'/μπουκωματα σαν δηλαδη να αφηνω το γκαζι... Αυτα τα κανει μονο οταν ειναι κρυο ομως. Απου που μπορει να οφειλεται αυτο ? Ευχαριστω προκαταβολικα.
-
-
Ο χρήστης giannakis88 έγραψε:
Εχω ενα civic SIR του 1991 και παρατηρω οτι οταν ειναι κρυο το αμαξι και παταω γκαζι μου κανει κατι 'κομπιασματα'/μπουκωματα σαν δηλαδη να αφηνω το γκαζι... Αυτα τα κανει μονο οταν ειναι κρυο ομως. Απου που μπορει να οφειλεται αυτο ? Ευχαριστω προκαταβολικα.στο 106 μας το έκανε έντονα όταν ήταν κρύο. Μετά από καιρό όταν ήταν και ζεστό. Τελικά αλλάξαμε φίλτρο βενζίνης και διορθώθηκε.
Προβλημα...