-
Με αγωνία παρακολουθώ τα τελευταία γεγονότα και προβλέπω δύσκολες καταστάσεις...
Αφιερώνω το http://www.youtube.com/watch?v=Vl8uU_W_KT0' target='_blank σε όλους τους ήρωες των Ενόπλων Δυνάμεων που τα τελευταία χρόνια έχουν φύγει εξαιτίας των προκλήσεων αυτών (Ίμια κ.λ.π) -
Με αγωνία παρακολουθώ τα τελευταία γεγονότα και προβλέπω δύσκολες καταστάσεις...
Αφιερώνω το http://www.youtube.com/watch?v=Vl8uU_W_KT0' target='_blank σε όλους τους ήρωες των Ενόπλων Δυνάμεων που τα τελευταία χρόνια έχουν φύγει εξαιτίας των προκλήσεων αυτών (Ίμια κ.λ.π) -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Αφιερώνω το http://www.youtube.com/watch?v=Vl8uU_W_KT0' target='_blank' target='_blank σε όλους τους ήρωες των Ενόπλων Δυνάμεων που τα τελευταία χρόνια έχουν φύγει εξαιτίας των προκλήσεων αυτών (Ίμια κ.λ.π)Δυστυχώς αυτοί που έχουν φύγει από ηλεκτροσόκ, μηνιγγίτιδες, ναρκωεμπόρους, τροχαία μέσα σε στρατόπεδα, αυτοκτονίες, αλεξίπτωτα που δεν άνοιξαν κτλ είναι περισσότεροι από αυτούς που έπεσαν στο καθήκον. Αξίζουν και αυτοί να τους θυμόμαστε...
-
δεν αργει το θερμο επεισοδιο που ολοι φοβουνται.θα ειναι κατα τη διαρκεια της τουρκικης ασκησης, πιο μετα..το θεμα ειναι οτι οι τουρκοι πλεον εχουν αλλαξει το τροπαριο και αμφισβητουν ευθεως ελληνικα εδαφη. κατα τη γνωμη μου η μονη σωστη απαντηση ειναι η ΑΜΕΣΗ και ΣΚΛΗΡΗ αντιδραση σε ενδεχομενη προκληση. μα θα ειναι καταρριψη αεροσκαφους, βυθισμα πλοιου τους, παντως αντιδραση δυναμικη που θα κοψει τους πολλους βηχες απο απεναντι. οσο η ισορροπια στη θαλασσα και τον αερα ειναι με το μερος μας ειναι αναγκη να δωσουμε πρωτοι ενα γερο χτυπημα αλλιως θα στηνουμε κωλαρακι παλι οπως το 96.
-
ωχ
-
Δηλαδή πόλεμος?
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
δεν αργει το θερμο επεισοδιο που ολοι φοβουνται.θα ειναι κατα τη διαρκεια της τουρκικης ασκησης, πιο μετα..το θεμα ειναι οτι οι τουρκοι πλεον εχουν αλλαξει το τροπαριο και αμφισβητουν ευθεως ελληνικα εδαφη. κατα τη γνωμη μου η μονη σωστη απαντηση ειναι η ΑΜΕΣΗ και ΣΚΛΗΡΗ αντιδραση σε ενδεχομενη προκληση. μα θα ειναι καταρριψη αεροσκαφους, βυθισμα πλοιου τους, παντως αντιδραση δυναμικη που θα κοψει τους πολλους βηχες απο απεναντι. οσο η ισορροπια στη θαλασσα και τον αερα ειναι με το μερος μας ειναι αναγκη να δωσουμε πρωτοι ενα γερο χτυπημα αλλιως θα στηνουμε κωλαρακι παλι οπως το 96.αυτο θα πει ανευθυνοτητα.ρε φιλε καταλαβες τι ειπες?
δηδ θελεις να παμε σε πολεμο? -
οχι..θελω να μας ξεβρακωσουν παλι αλλα τωρα να χασουμε και κανα-δυο κατοικημενα νησακια.δε βαριεσαι..η δοση για το αμαξακι να βγαινει και να αλλαξουμε και το κινητο με καμια επιδοτηση!
-
Βασικά, τα ακατοίκητα μπορεί να τα πάρει σύμφωνα με γνωστό μου.
Είχε πει για τα Ίμια 'Σιγά μη σκάσουμε για 2 κωλονησάκια, λες και πάμε εκεί το καλοκαίρι'.
A ρέ κονσερβοκούτι που θέλουν μερικοί. (k)
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
οχι..θελω να μας ξεβρακωσουν παλι αλλα τωρα να χασουμε και κανα-δυο κατοικημενα νησακια.δε βαριεσαι..η δοση για το αμαξακι να βγαινει και να αλλαξουμε και το κινητο με καμια επιδοτηση!κοιτα να δεις ,αλλο να την πεσουν οι τουρκοι σε ενα κατοικημενο νησι και να αμυνθουμε και αλλο να ξεκινησουμε εμεις εναν πολεμο.
-
Στ' άρματα, στ' άρματα εμπρός στον αγώνα...
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
δεν αργει το θερμο επεισοδιο που ολοι φοβουνται.θα ειναι κατα τη διαρκεια της τουρκικης ασκησης, πιο μετα..το θεμα ειναι οτι οι τουρκοι πλεον εχουν αλλαξει το τροπαριο και αμφισβητουν ευθεως ελληνικα εδαφη. κατα τη γνωμη μου η μονη σωστη απαντηση ειναι η ΑΜΕΣΗ και ΣΚΛΗΡΗ αντιδραση σε ενδεχομενη προκληση. μα θα ειναι καταρριψη αεροσκαφους, βυθισμα πλοιου τους, παντως αντιδραση δυναμικη που θα κοψει τους πολλους βηχες απο απεναντι. οσο η ισορροπια στη θαλασσα και τον αερα ειναι με το μερος μας ειναι αναγκη να δωσουμε πρωτοι ενα γερο χτυπημα αλλιως θα στηνουμε κωλαρακι παλι οπως το 96.
αυτο θα πει ανευθυνοτητα.ρε φιλε καταλαβες τι ειπες?
δηδ θελεις να παμε σε πολεμο?Εσυ καταλαβαινεις απο την αλλη τι λες?
Κανεις δεν θελει να παει σε πολεμο. Αυτο ειναι δεδομενο...Οταν ομως οι περιστασεις το απαιτουν τοτε χωρις κανενα ενδοιασμο ΝΑΙ .-
-
εξηγησε μου τις περιστασεις.αυτα τακανουν επιτηδες οι τουρκοι για να αντιδρασουμε.εμεις δεν πρεπει να πεσουμε στην παγιδα τους.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Οταν ομως οι περιστασεις το απαιτουν τοτε χωρις κανενα ενδοιασμο ΝΑΙ .-Να μαζευτούμε να ...πάτε.
-
δες το αλλιως...πας για ποτακι με τη γκομενα σου..εγω αρχιζω και την πειραζω μπροστα σου..εσυ κοιτας.συνεχιζω και την πειραζω...εσυ παλι κοιτας. της βαζω και λιγο χερι...εσυ παλι κοιτας..σε λιγο την πιανω απο το χερι και την τραβαω να φυγουμε για τα δεοντα..θα κοιτας για πολυ ακομα ή θα 'πεσεις στην παγιδα μου;;;'
-
ο πόλεμος είναι η έσχατη λύση , αλλά για κάποια πράγματα πρέπει να κοιτάμε και λίγο πιο πέρα. Όταν σε λίγα χρόνια θα υπάρχει θέμα Ελληνικής μειονότητας στη Θράκη, να δω ποιος θα ασχολείται ακόμα με το πόσους ίππους βγάζει το εργαλείο του ή τι κινητό έχει..
Ο κόσμος γύρω μας συνεχώς αλλάζει , κάποια στιγμή θα γίνει χοντρό επεισόδιο , θα θρηνήσουμε πάλι παιδιά δικά μας , αλλά κλασσικά δεν θα μας κάνει αίσθηση (εκτός αν είναι κανείς συγγενής μας).Υ.Γ
για τον φίλο που λέει για τους θανάτους μέσα στα στρατόπεδα συμφωνώ.. -
Ο χρήστης balo έγραψε:
δες το αλλιως...πας για ποτακι με τη γκομενα σου..εγω αρχιζω και την πειραζω μπροστα σου..εσυ κοιτας.συνεχιζω και την πειραζω...εσυ παλι κοιτας. της βαζω και λιγο χερι...εσυ παλι κοιτας..σε λιγο την πιανω απο το χερι και την τραβαω να φυγουμε για τα δεοντα..θα κοιτας για πολυ ακομα ή θα 'πεσεις στην παγιδα μου;;;'αδελφε η πατριδα δεν ειναι γκομενα.
-
βλεπω αρχιζεις και καταλαβαινεις...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Οταν ομως οι περιστασεις το απαιτουν τοτε χωρις κανενα ενδοιασμο ΝΑΙ .-
Να μαζευτούμε να ...πάτε.
Φαντάζομαι αστειέυεσαι..
Γειτονικές προκλήσεις-γκρίζες ζώνες... εώς πότε?