-
Χαιρεται παιδια.
Ενδιαφερομαι να αγορασω ενα μεταχειρισμενο αμαξι και δεν ξερω ποιο να διαλεξω.
Τα χρηματα που προκειται να διαθεσω ειναι 5000-6000. Πιστευω μπορω να παρω κατι καλο μ'αυτα τα χρηματα. Εχω στο νου μου το Yaris, αλλα τον τελευταιο καιρο μου εχει κολλησει το Corsa. Εχω κατι υποψιν μου, αλλα θα ηθελα την γνωμη σας γι αυτο.
Γενικοτερα οι απαιτησεις μου ειναι 1100 με 1400 κυβικα,το πολυ 60.000 χλμ, υδραυλικο τιμονι, AC, κυριως με βιβλιο service, μοντελο 2003 και πανω και να το παρω με προκαταβολη και τα υπολοιπα δοσεις.Μπορειτε να με βοηθησετε??
-
Χαιρεται παιδια.
Τα χρηματα που προκειται να διαθεσω ειναι 5000-6000. Πιστευω μπορω να παρω κατι καλο μ'αυτα τα χρηματα. Εχω στο νου μου το Yaris, αλλα τον τελευταιο καιρο μου εχει κολλησει το Corsa. Εχω κατι υποψιν μου, αλλα θα ηθελα την γνωμη σας γι αυτο.
Γενικοτερα οι απαιτησεις μου ειναι 1100 με 1400 κυβικα,το πολυ 60.000 χλμ, υδραυλικο τιμονι, AC, κυριως με βιβλιο service, μοντελο 2003 και πανω και να το παρω με προκαταβολη και τα υπολοιπα δοσεις.Μπορειτε να με βοηθησετε??
-
Χαιρεται παιδια.
-
Ο χρήστης psyneck έγραψε:
Χαιρεται παιδια.Ενδιαφερομαι να αγορασω ενα μεταχειρισμενο αμαξι και δεν ξερω ποιο να διαλεξω.
οποιος εχει κατι υπ'οψιν του στα ιδια ακριβως στοιχεια με του φιλου syneck αλλα με πληρωμη σε μετρητοις ας ποσταρει..γιατι με ενδιαφερει και μενα κατι παρομοιο.
-
Εγώ θα κοίταζα κυρίως το VW Polo 1400/16V μοντέλο 2003-2004...
Θεωρώ ότι είναι ένα αυτοκίνητο που κρατάει καλά και την ποιότητά του και την στιβαρότητά του.
Και έχει και μία πολύ καλή μηχανή και πολύ καλούς χώρους.Επίσης καλή πρόταση είναι και το αντίστοιχο Ibiza 1400/16V αν ψάχνετε για κάτι φθηνότερο.
-
Απο αξιοπιστια ομως πως τα πανε?
Εμενα μου προτειναν και το Getz σαν καλη προταση...Εχει κανεις προσωπικη εμπειρια απο αυτα τα αμαξια??
-
Χαιρεται παιδια.Ενδιαφερομαι να αγορασω ενα μεταχειρισμενο αμαξι και δεν ξερω ποιο να διαλεξω.
2003 κ 60k χλμ είναι λίγο δύσκολο να βρεις....εώς κ απίθανο. Γυρισμένο στα χλμ χαλαρά!
η προηγούμενη γενιά Corsa δεν λέει και πολλά.
μερικές εναλλακτικές σε αυτά τα λεφτά (6k) :
[list:tj5bg1hh][:tj5bg1hh]Peugeot 206 1.6 110hp του 02-03[/
tj5bg1hh]
[:tj5bg1hh]Seat Ibiza 1.4 100hp του 03-04[/tj5bg1hh][/list:u:tj5bg1hh]
-
Πιστευω 10.000 χλμ καθε χρονο ειναι καλα. Να μην ειναι πολυ χρησιμοποιημενο.
Ασε, απο γυρισμενα χιλιομετρα την εχω πατησει ηδη μια φορα... Οποτε αυτη τη φορα παω υποψιασμενος!Πηγα χθες και ειδα ενα Corsa στα 5.900 ευρω, 39.000 χλμ, 1200 cc 16v, 75 bhp, 6/2004, 5πορτο, με AC,κτλ και με βιβλιο service. Μου δινει 1 χρονο εγγυηση σε συγκεκριμενα συνεργεια για τα μηχανικα μερη, καλες τιμες σε καποιες ασφαλιστικες και 6μηνη οδικη βοηθεια. Πολυ ωραιο μεσα και εξω, μονο που με παραξενεψε κατι... Εχει περασει μεσα σε μια 5ετια περιπου ηδη απο 2 χερια.. Ολο και καποιος λογος θα υπαρχει γι αυτο. Ο πρωτος δεν ειχε γραψει τιποτα στο βιβλιο service. Η δευτερη εκανε τα service του κανονικα. Και προσφατα. Εχει αλλαξει λαστιχα, εχει περασει ΚΤΕΟ και μου πληρωνει το σημα. Δεν σκεφτηκα να κρατησω το κινητο της προηγουμενης για να την παρω τηλ να δω γιατι το πουλησε...
-
Παρε ενα punto να βρεις την υγεια σου.Φθηνο στα ανταλακτικα και πολυ καλο ποιοτικα.Και μην ξεχνας οτι ειναι και το ποιο περιζητητο συμφωνα με τα περιοδικα μεταχειρισμενων
-
Και μονο το οτι αν ψαξεις για ενα αυτοκινητο σε αυτα τα λεφτα, απο τα 20 που θα σου εμφανιστουν τα 15 θα ειναι Punto, δεν σου κινει την υποψια??? Πηρα ενα Punto πριν περιπου ενα χρονο και ο τυπος το χε γυρισει πισω 100.000 χλμ... Ειχε 200.000 πανω... Ok, με επιασε κοτσο, αλλα σπανια βρισκεις καλο Punto, προσεγμενο και απειραχτο... Πρεπει να σαι πολυ τυχερος για να τυχεις στο καλο.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εγώ θα κοίταζα κυρίως το VW Polo 1400/16V μοντέλο 2003-2004...
Θεωρώ ότι είναι ένα αυτοκίνητο που κρατάει καλά και την ποιότητά του και την στιβαρότητά του.
Και έχει και μία πολύ καλή μηχανή και πολύ καλούς χώρους.+1 απο εμενα
-
Δηλαδη αναμεσα σε Corsa, Yaris, Ibiza, Polo και Getz, με τα ιδια χαρακτηριστικα, ποιο θα επιλεγατε??
-
Δηλαδη αναμεσα σε Corsa, Yaris, Ibiza, Polo και Getz, με τα ιδια χαρακτηριστικα, ποιο θα επιλεγατε??Εγω για να σου κανω λιγο πιο ευκολη τη ζωη θα σου απεκλεια το κορσα που για εμενα ειναι απαραδεκτο και το γκετζ επειδη εχω πολλα μαζεμενα για τα χιουνται απο φιλους και γνωστους
-
Γιατι πανω που παω να κατασταλλαξω σε καποιο αμαξι, στο τελος παντα μου το ανατρεπετε????
-
Πηρα ενα Punto πριν περιπου ενα χρονο και ο τυπος το χε γυρισει πισω 100.000 χλμ... Ειχε 200.000 πανω... Ok, με επιασε κοτσο, αλλα σπανια βρισκεις καλο Punto, προσεγμενο και απειραχτο... Πρεπει να σαι πολυ τυχερος για να τυχεις στο καλο.Το ιδιο ,νομιζω, ισχυει για ολα τα μεταχειρισμενα. Ιδιαιτερα απο μαντρες.
Το 'καλο' κατα τη γνωμη μου, δεν ειναι θεμα τυχης αλλα εμπειριας, χρονου και υπομονης... -
Γιατι πανω που παω να κατασταλλαξω σε καποιο αμαξι, στο τελος παντα μου το ανατρεπετε????Σε ποιο καταληγεις?
-
Σιγουρα για να βρεις ενα καλο αμαξι θελει υπομονη, αλλα πιστευω πως η τυχη ειναι πιο καταλυτικος παραγοντας, αφου θα πρεπει και να τυχεις στο καλο, και να προλαβεις για να μην στο παρει καποιος αλλος! Και γενικοτερα η τυχη παιζει σημαντικο ρολο...
Αρχικα ηθελα το Yaris, μετα μου καρφωθηκε το Corsa, ενω πολλοι μου εχουν πει καλα λογια για το Getz.
-
Και μονο το οτι αν ψαξεις για ενα αυτοκινητο σε αυτα τα λεφτα, απο τα 20 που θα σου εμφανιστουν τα 15 θα ειναι Punto, δεν σου κινει την υποψια??? Πηρα ενα Punto πριν περιπου ενα χρονο και ο τυπος το χε γυρισει πισω 100.000 χλμ... Ειχε 200.000 πανω... Ok, με επιασε κοτσο, αλλα σπανια βρισκεις καλο Punto, προσεγμενο και απειραχτο... Πρεπει να σαι πολυ τυχερος για να τυχεις στο καλο.Γιατι ποιος σου εγγυαται οτι αν παρεις corsa η polo η οτιδηποτε θα ειναι σωστο??Δηλαδη στα αλλα δεν γυρνανε τα km???????????
Τα punto ειναι πολυ τιμια και οικονομικα και αρκετα αξιοπιστα. -
Αρχικα ηθελα το Yaris, μετα μου καρφωθηκε το Corsa, ενω πολλοι μου εχουν πει καλα λογια για το Getz.
Μιλαμε για μεταχειρισμενο. Δεν εχεις την πολυτελεια να 'διαλεξεις' αυτο ακριβως που θες...
Εχεις καποιο χρηματικο οριο, 5000-6000€. Το πιο λογικο ειναι να αγορασεις τελικα το πρωτο που θα βρεις (μεταξυ των τριων που σε ενδιαφερουν) σε αυτα τα χρηματα και στη καλυτερη δυνατη κατασταση.Το να δεις αν ενα αμαξι αξιζει η οχι, ειναι σχετικα ευκολο...
Αμα εχεις χρονο και καποιον σωστο μηχανικο... -
Ο χρήστης maggiora έγραψε:
Γιατι ποιος σου εγγυαται οτι αν παρεις corsa η polo η οτιδηποτε θα ειναι σωστο??Δηλαδη στα αλλα δεν γυρνανε τα km???????????
Τα punto ειναι πολυ τιμια και οικονομικα και αρκετα αξιοπιστα.Ξεχασα να σου πω οτι την ιδια μερα που το πηρα, μου εσκασε το λαστιχο, μου ανεβασε θερμοκρασια και υστερα απο λιγες μερες μου εσπασε και η τρομπα βενζινης... Εννοειται οτι το πουλησα μεσα σε ενα μηνα...
Anyway, εγω υστερα απο αυτο που επαθα, εχασα την εμπιστοσυνη μου στα Punto. Ok, οικονομικα, αλλα μεχρι εκει...Φιλε saxon_747, αφου δεν εχω την πολυτελεια να παρω αυτο ακριβω που θελω, ας παρω τουλαχιστον κατι το οποιο θα αξιζει και θα αντεξει στο χρονο και τη φθορα. Να μου αντεξει 5+ χρονια χωρις πολλα προβληματα. Να ειναι δηλαδη πιο αξιοπιστο απο τα υπολοιπα σε αυτη την τιμη και αυτα τα χαρακτηριστικα.
Και κατι αλλο... Εχεις κανεναν καλο μηχανικο να μου προτεινεις??? Η εστω καμμια καλη μαντρα..
Αγορά Μεταχειρισμένου Αυτοκινήτου