-
μολις μιλησα με τον Γιαννη.
η προταση που εχει κανει εδω http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=1388963#p1388963 ισχυει.
αρα ειτε προχωραμε με αυτη, ειτε ψαχνουμε για αλλη εναλλακτικη.
-
η προταση που εχει κανει εδω http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=1388963#p1388963 ισχυει.
-
-
ΟΚ. Πάμε στην Βουτύρω...
kouk......2
-
kouk........2
spiros.......2
servmx.....2υγ, ο HF θα ερθει? Να προλαβουμε να διαπραγματευτει τις τιμες...
-
Το κάνει και εκ των υστέρων αυτός...
-
Σε ημερομηνία έχουμε καταλήξει?
-
Ας πούμε 30-31/1....
-
Ωραία. Την επόμενη εβδομάδα (εκτός απροόπτου) θα δοκιμάσω τις νέες μου 'κουβέρτες' στη Βασιλίτσα και έτσι θα είμαι έτοιμος για το Καρπενήσι.
ΥΓ: αν δω ότι το 'παιχνίδι' στο χιόνι είναι δύσκολο λόγω ESP, στο Καρπενήσι θα έρθω με τη γαλλιδούλα μου.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ωραία. Την επόμενη εβδομάδα (εκτός απροόπτου) θα δοκιμάσω τις νέες μου 'κουβέρτες' στη Βασιλίτσα και έτσι θα είμαι έτοιμος για το Καρπενήσι.ΥΓ: αν δω ότι το 'παιχνίδι' στο χιόνι είναι δύσκολο λόγω ESP, στο Καρπενήσι θα έρθω με τη γαλλιδούλα μου.
Συμπλήρωσε και την λίστα βρε παραλυμένε!!!
kouk........2
spiros.......2
servmx.....2
Μαλλιάς....2 ( ) -
Μπορεί και παραπάνω από 2...
-
Μαγκες ...εγω ζω φετος στο Καρπενησι ( διορισμος στο Γυμνασιο )
Εαν μπορεσω θα ειμαι και εγω ( αν και πολυ χλωμο γιατι προσπαθω ΚΑΘΕ ΣΚ να πηγαινω στην Πτολεμαιδα για να βλεπω την γυναικα και τις κορες μου )
Προφανως , εχω σπιτι που μενω , αρα δεν θα σας 'βαρύνω' με την 'αοριστια' της συμμετοχης μου.
Να ξερετε οτι μπορώ να σας βοηθησω σε οτι θελετε μιας που την περιοχη την ξερω πολύ καλα.
( ταβερνες , μπαρ , εκδρομες , μοναστηρια , διαδρομες , περιπατους κτλ )Για αρχη σας λεω οτι η βιλλα βιργινια ειναι (συμφωνα με τους Καρπενησιωτες ) μια εξαιρετικη επιλογη .
υγ ... δεν ξερω για τα επισημα χαρτια , αλλα στο Καρπενησι το λενε 'Το Βουτύρο'
υγ ... θα εχω Ιντερνετ μεχρι τα Φωτα αλλα απο του Αη Γιαννη και μετα θα έχω 1-2 φορες την εβδομαδα
υγ ... προσφέρομαι και για τηλεφωνικη επικοινωνία ...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ωραία. Την επόμενη εβδομάδα (εκτός απροόπτου) θα δοκιμάσω τις νέες μου 'κουβέρτες' στη Βασιλίτσα και έτσι θα είμαι έτοιμος για το Καρπενήσι.
ΥΓ: αν δω ότι το 'παιχνίδι' στο χιόνι είναι δύσκολο λόγω ESP, στο Καρπενήσι θα έρθω με τη γαλλιδούλα μου.
kouk........2
spiros.......2
servmx.....2
Μαλλιάς....2 ( )Αν και δε θα συμμετάσχω στην εκδρομή, δε μπορώ παρά να συμφωνήσω 100% με την προσφώνηση του αγαπητού, φίλτατου, προέδρου κυρίου kouk (αν δεν είχε και εκείνο το πρόβλημα με τα χρώματα ) προς τον ακατονόμαστο.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
kouk........2
spiros.......2
servmx.....2
Μαλλιάς....2 ( )τι να πει μωρε ο πικραμενος... τι παιχνιδι να κανει με το πλυντηριο που πηγε και πηρε.... τεσπα...
kouk........2
spiros.......2
servmx.....2
Μαλλιάς....2 ( )
tm...........2 -
Το ευχέλαιο δεν έκανε δουλειά τελικά. Το πλυντήριο είναι - ξανά - στο συνεργείο.
Η λέξη 'απελπισία' είναι πολύ λίγη για να εκφράσει αυτό που νιώθω για όσα συμβαίνουν στη ζωή μου τον τελευταίο χρόνο (και κάτι ψιλά).
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
:roll:Το ευχέλαιο δεν έκανε δουλειά τελικά. Το πλυντήριο είναι - ξανά - στο συνεργείο.
Η λέξη 'απελπισία' είναι πολύ λίγη για να εκφράσει αυτό που νιώθω για όσα συμβαίνουν στη ζωή μου τον τελευταίο χρόνο (και κάτι ψιλά).
Για το αυτοκίνητο (είδες τι καλός που είμαι το χαρακτηρίζω επιεικώς) καλά να πάθεις.
(Πίστεψες κι εσύ ότι ο όμιλος VAG με τους κορυφαίους μηχανικούς που στέλνουν τους συναδέλφους τους άλλων εταιρειών για σεμινάρια, βγάζει αξιόπιστα αυτοκίνητα. )Για τα υπόλοιπα ... .
-
Αναγκαστικα θα αγορασω κουβερτες και θα τις δοκιμασω γιατι στο κουπε δεν μπαινουν αλυσιδες ουτε απο τον κατασκευαστη!
kouk........2
spiros.......2
servmx.....2
Μαλλιάς....2 ( )
tm..........2
koupeas...2 -
-
Αν θέλετε να διαπραγματευτώ καμιά έκπτωση , ευχαρίστως... Δυστυχώς, η δουλειά με θέλει στα βουνά της Πίνδου πλησίον του Μετσόβου αυτόν τον καιρό, επομένως μάλλον απίθανο να μπορώ να έρθω (και δεν έχω πάει ποτέ Καρπενήσι και θα ήταν χρυσή ευκαιρία! ).
Το κακό επίσης είναι, πως αν τα πράγματα μοιάζουν με ό,τι έζησα πριν τα Χριστούγεννα, θα δουλεύουμε κάθε μέρα και ΣΚ, οπότε δεν την γλιτώνω με τίποτε να κατέβω Ευρυτανία!Αλλά για σας δουλεύω βρε κουτά, να έχετε δρόμους για να τρέχετε με ασφάλεια....
(Άσχετο: οι κάμερες στην Εγνατία Οδό δεν λειτουργούν ακόμη, αλλά μην επαναπαύεστε... )
-
30-31/1 1η Χειμερινή Εκδρομή 4ΤΦ-Καρπενήσι, Βουτύρω