-
Σκέφτομαι να πάρω ένα Bluetooth car kit να το βάλω στο αμάξι. Θέλω να παίρνει τροφοδοσία μόνιμα από το αμάξι και όχι από αναπτήρες και έξτρα καλώδια. Ενδιαφέρομαι για ένα Parrot.
Με νοιάζει να μπορώ να ακούω από τα ηχεία του αυτοκινήτου και να ακούγομαι καλά. Δεν με νοιάζει εάν θα χαμηλώνει αυτόματα το mp3-rcd.
Ερωτώ: μπορώ να το βάλω μόνος μου; Είναι δύσκολο; Από που να του δώσω τροφοδοσία;
Εχω το Blaupunkt (?) RD4 mp3 έκδοση.
-
Σκέφτομαι να πάρω ένα Bluetooth car kit να το βάλω στο αμάξι. Θέλω να παίρνει τροφοδοσία μόνιμα από το αμάξι και όχι από αναπτήρες και έξτρα καλώδια. Ενδιαφέρομαι για ένα Parrot.
Με νοιάζει να μπορώ να ακούω από τα ηχεία του αυτοκινήτου και να ακούγομαι καλά. Δεν με νοιάζει εάν θα χαμηλώνει αυτόματα το mp3-rcd.
Ερωτώ: μπορώ να το βάλω μόνος μου; Είναι δύσκολο; Από που να του δώσω τροφοδοσία;
-
-
οπα βρήκα αυτό:
http://img186.imageshack.us/my.php?image=usbbox9702zb1.jpg και
διάγραμμα http://img187.imageshack.us/my.php?image=parrotpe1.jpg
-
Πολύ ενδιαφέρον post
-
Σάββας, το σκεφτόμουν και εγώ κάποτε, αλλά δεν το προχώρησα. Ο λόγος; Αν μιλήσω με πρόσωπο και έχω άλλο πρόσωπο στο αμάξι, θα έχουμε massive failure. Επίσης, δεν ξέρεις γενικότερα ποιόν θα κουβαλάς και θα ακούει τα σώψυχά σου. Έτσι λοιπόν έμεινα στο ακουστικό μου.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σάββας, το σκεφτόμουν και εγώ κάποτε, αλλά δεν το προχώρησα. Ο λόγος; Αν μιλήσω με πρόσωπο και έχω άλλο πρόσωπο στο αμάξι, θα έχουμε massive failure. Επίσης, δεν ξέρεις γενικότερα ποιόν θα κουβαλάς και θα ακούει τα σώψυχά σου. Έτσι λοιπόν έμεινα στο ακουστικό μου.δεν έχεις άδικο...αλλά ξέρεις πόσες φορές κόντεψα να τρακάρω ψάχνοντας το bt hfree...?
βολεύει το άτιμο ...το πολύ πολύ όποιος σε παίρνει τηλ του λες ότι είσαι σε ανοικτή ακρόαση για να μην πει καμιά λαμακία.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το πολύ πολύ όποιος σε παίρνει τηλ του λες ότι είσαι σε ανοικτή ακρόαση για να μην πει καμιά λαμακία.και όταν το πεις αυτό να έχεις δίπλα σου την λεγάμενη εκεί να δεις τι έχει να γίνει τι abs, τι esp όλα θα πάρουν φωτιά
-
την έχει πατήσει ο αγαπητικός της αδερφής μου....είπε είμαι σε ανοικτή ακρόαση σε έναν που τον πήρε.
Αυτά ήταν τα τελευταία του λόγια. Αγνοήται η τύχη του.Διάβασα αλλού ότι θέλει να πάρεις και τα καλώδια για το δικό μου μοντέλο. Ε ρε βαριέμαι να τρέχω...
-
Το Parrot CK3000 evolution το είχε εγκαταστήσει στο Panda 100 ως δώρο ο αντιπρόσωπος...
Δε λειτούργησα το r/cd αρκετά ώστε να θυμάμαι αν φαινόταν ο αριθμός που καλούσε ή που καλούσα.
Τη συσκευή την εγκατέστησα στο Golf V GT, και δουλεύει απροβλημάτιστα, ωστόσο δεν εμφανίζονται τα νούμερα που με καλούν στο JVC KD-SH1000... (ίσως να είναι και θέμα εγκατάστασης βέβαια, αν και δεν το έψαξα)...Υποστηρίζει φωνητικές εντολές και φωνητικές κλήσεις κάτι που δεν έχω καθήσει να ρυθμίσω, μενού με ελληνική φωνή, και μάλλον πάνω από ένα κινητό ζευγαρωμένο...
Στα θετικά το ότι δε χρειάζεται να είναι ανοιχτό το r/cd για να λειτουργήσει. Όταν λειτουργεί το r/cd κάνει σίγαση στον ήχο του και ακούς το τηλεφώνημα. Η ένταση των ηχείων ρυθμίζεται και από το parrot.
Στα μείον το ότι αν ο χρήστης βρίσκεται εκτός του αυτοκινήτου αλλά κοντά του θα χάσει τις κλήσεις γιατί ο ήχος της κλήσης θα ακούγεται στο αυτοκίνητο γιατί το κινητό δεν κουδουνίζει...
Η ευκολία όταν είσαι μέσα στο αυτοκίνητο είναι πέραν κάθε κριτικής.
Αν υπάρχουν και άλλοι στο αυτοκίνητο και το τηλεφώνημα είναι προσωπικό πατώντας το πράσινο κουμπάκι στο parrot το τηλεφώνημα μεταφέρεται στο κινητό ενώ ξαναπατώντας το μεταφέρεται πάλι στο parrot...Γενικά είναι εξαιρετικά χρήσιμο, ειδικά αν πολλές διαδρομές γίνονται αποκλειστικά από το χρήστη.
_
-
kubiak σε ποιον το έβαλες ; (στο Golf)
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
kubiak σε ποιον το έβαλες ; (στο Golf)Σε φίλο ηλεκτρολόγο αυτοκινήτων στην Κόρινθο, έβγαλε το parrot από το Panda, και το έβαλε στο Golf (το parrot έχει κάποια καλωδίωση που κρύβεται στο αυτοκίνητο)...
_
-
Α, να σημειώσω.
Το parrot έχει μικρόφωνο που τοποθετείται με αυτοκόλλητο.
Στο Panda ήταν πίσω από τον κεντρικό καθρέπτη και η απόδοσή του (όσον αφορά το αν ακουγόμουν), ήταν τέλεια. Το Blaupunkt MP68 που είχε επίσης μικρόφωνο δεν είχε το ίδιο καλή απόδοση στην ίδια θέση οπότε το κόλλησα στο παρμπρίζ ακριβώς μπροστά από τον οδηγό ::EDIT (τέρμα επάνω στο παρμπρίζ),:: και αποδίδει τέλεια.::EDIT Επίσης, η συσκευή που χρησιμοποιεί ο χρήστης (του parrot), είναι κολλητή οπότε πρέπει να βρεθεί και ο κατάλληλος χώρος ώστε να μην ενοχλεί και να είναι εργονομικό. Στο Panda το είχαν βάλει μπροστά από το λεβιέ των ταχυτήτων και στο Golf το έβαλα κάτω από το r/cd, επάνω από τα χειριστήρια του a/c με αυτοκόλλητη ταινία διπλής όψεως καλής ποιότητας. Οι θέσεις αυτές στα αυτοκίνητα που ανέφερα είναι μια χαρά. ::
Στο Golf το μικρόφωνο του parrot το κόλλησα στην πάνω αριστερή γωνία του παρμπρίζ, αριστερά δλδ από τον οδηγό και αποδίδει επίσης τέλεια.
Θεωρώ όμως ότι, αν το μικρόφωνο είναι αρκετά ευαίσθητο, καλό θα είναι να μπαίνει πίσω από τον κεντρικό καθρέπτη για να μπορεί να ακούγεται και ο συνοδηγός όταν μιλάει...
_
-
Εάν δε θέλεις να απαντήσεις σε ανοιχτή ακρόαση μπορείς να απαντήσεις μέσω του κινητού σου...
Αρκεί βέβαια να λειτουργεί και έτσι το τηλέφωνό σου!
Εάν πάλι δε θέλεις να ρισκάρεις δε το σηκώνεις καθόλου! -
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Εάν δε θέλεις να απαντήσεις σε ανοιχτή ακρόαση μπορείς να απαντήσεις μέσω του κινητού σου...
Αρκεί βέβαια να λειτουργεί και έτσι το τηλέφωνό σου!
Εάν πάλι δε θέλεις να ρισκάρεις δε το σηκώνεις καθόλου!Αυτό να σου πω την αλήθεια δεν το έχω δοκιμάσει ( όχι το να μην το σηκώσω )...
_
-
θα πάω σε έναν ηλεκτρολόγο κ θα ρωτήσω...εάν μπορεί να το βάλει.
-
Εγώ πάλι σκέφτομαι να το βάλω γνήσιο από τη μάζντα παρά τα 300 ευρώ. Full λειτουργικότητα, χωρίς να αλλοιώνεται κάτι στην καμπίνα, παρά μόνο ένα μικρό με τους διακόπτες. Μπαίνει λένε καλωδίωση πίσω από το ράδιο και μετά μπορείς να χειριστείς το κινητό τόσο από τα κουμπιά του τιμονιού όσο και μέσω φωνητικής εντολής. Ακριβό, αλλά δεν το λυπάμαι. Κρίμα που δεν του έδωσα μεγάλη σημασία όταν παρηγγειλα το αυτοκίνητο να έμπαινε από την αρχή.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Εγώ πάλι σκέφτομαι να το βάλω γνήσιο από τη μάζντα παρά τα 300 ευρώ. Full λειτουργικότητα, χωρίς να αλλοιώνεται κάτι στην καμπίνα, παρά μόνο ένα μικρό με τους διακόπτες. Μπαίνει λένε καλωδίωση πίσω από το ράδιο και μετά μπορείς να χειριστείς το κινητό τόσο από τα κουμπιά του τιμονιού όσο και μέσω φωνητικής εντολής. Ακριβό, αλλά δεν το λυπάμαι. Κρίμα που δεν του έδωσα μεγάλη σημασία όταν παρηγγειλα το αυτοκίνητο να έμπαινε από την αρχή.300 ευρά??!!!! Με την καμία! Δεν έχει τίποτα παραπάνω από τα Parrot ας πούμε! 'Η νομίζεις ότι η Μazda φτιάχνει δικά της;
Πέσμου τώρα αλλοιώνει την κονσόλα; (με τα μικρόφωνά του, με την σύνδεση στα ηχεία του αυτοκινήτου με την αυτόματη σίγαση αυτών)
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σκέφτομαι να πάρω ένα Bluetooth car kit να το βάλω στο αμάξι...ωπα! πάει καιρός που σκεφτόμουν να το βάλω και γω στο φιατάκι (εκανα τη λαλακία και δεν το έβαλα με την αγορά)... Παλιότερα το είχε το Πλαίσιο, τώρα οχι. Ούτε στο ε-σοπ... Από που σκοπεύεις να το πάρεις?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εγώ πάλι σκέφτομαι να το βάλω γνήσιο από τη μάζντα παρά τα 300 ευρώ. Full λειτουργικότητα, χωρίς να αλλοιώνεται κάτι στην καμπίνα, παρά μόνο ένα μικρό με τους διακόπτες. Μπαίνει λένε καλωδίωση πίσω από το ράδιο και μετά μπορείς να χειριστείς το κινητό τόσο από τα κουμπιά του τιμονιού όσο και μέσω φωνητικής εντολής. Ακριβό, αλλά δεν το λυπάμαι. Κρίμα που δεν του έδωσα μεγάλη σημασία όταν παρηγγειλα το αυτοκίνητο να έμπαινε από την αρχή.
300 ευρά??!!!! Με την καμία! Δεν έχει τίποτα παραπάνω από τα Parrot ας πούμε! 'Η νομίζεις ότι η Μazda φτιάχνει δικά της;
Πέσμου τώρα αλλοιώνει την κονσόλα; (με τα μικρόφωνά του, με την σύνδεση στα ηχεία του αυτοκινήτου με την αυτόματη σίγαση αυτών)
εχεις δικιο. Αλλά το πάρροτ για παράδειγμα πως στέλνει τον ήχο στα ηχεία; δεν θέλει κάποια καλωδίωση και αυτό; Τουλάχιστον της Μάζντα θα είναι από πίσω και θα είναι 100% συμβατή με το ραδιοφωνο (έτσι τουλάχιστον είπανε). Σίγουρα τα 300 είναι ΠΟΛΛΑ. αλλά.../?
Bluetooth Car kit [how]