-
-
Φίνα γκομενάκια επιτρέπονται;
-
και φινα και τοταλ..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
και φινα και τοταλ..με πόσο % λιπαρα;
-
Bάλε Φίνα, βάλε Φίνα.
Πόσα κιλά τα γκομενάκια? Υπάρχει όριο? -
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:yesiibb:Γιατί γελάς εδώ ο άλλος λέει πάνω από 55 κιλά δεν τις βάζει στο αμάξι του. Υποθέτω οτι τις ζυγίζει πριν μπούνε μέσα.
-
Δεν χρειάζεται να τις ζυγίσει. Τις κόβει με το μάτι!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
μετα απο πολυωρη συσκεψη της 5 μελους επιτροπης στην οποια προεδρευω και ειμαι το μοναδικο μελος με συγκεντρωμενες την εκτελεστικη, την νομοθετικη και την εξουσια που μου δινουν τα μμε αποφανθηκα οτι μπορουν να συμμετεχουν στο τοπικό ανδρες και γυναικες (μονο ομως τα ωραια γκομενακια (ανω των 18 και κατω των 19) που ελκουν τη καταγωγη τους απο τα περιχωρα της μεγαλης μητροπολης του ελληνισμου που εχει το ονομα εδεσσα...αυτο σημαινει οτι πελλα, γιαννιτσα, κρυα βρυση και ολα τα χωρια αυτων των επαρχιων μπορουν να συμμετεχουν στο θεμα με τη δυνατοτητα να ψηφιζουν υπερ η κατα των αποφασεων του μοναδικου μελους που ερχεται απο την εδεσσα...του γνωστου σε ολους μας μπουγατσα...
εν καιρω θα δοθουν και αλλα δικαιωματα στα νεα μελη οπως το να επικροτουν και να ζητωκραυγαζουν το ονομα του, να δινουν το ονομα του σε δρομους των επαρχιων οπως και να του πλενουν το πουντο τζαμπε...
αρχηγού παρόντος, πάσα αρχή παυσάτω
ρισπεκτ
αντίο και ευχαριστώ για τα ψάρια
οβερ εντ άουτ -
-
Συμφωνω με τον προεδρο adis και χειροκροτω απο τωρα την οποιαδηποτε μελλοντικη αποφαση της πενταμελους επιτροπης.
Προτεινω τα παλαια μιση που αναφερει ο charmak sixty six να μην εμποδισουν την πολυπληθη μας συναθροιση -
Δώστε μέρα και ώρα, μου άρεσε ο καφές που είχα πιει με τον σαρμάκ.
(μετά θα πάμε να στρίψω το πάντα) -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
(μετά θα πάμε να στρίψω το πάντα)
εγώ δεν θα μαι μέσα
υπάρχει πιθανότητα να μπουν energy saver στο παντινίδι (πάντα+ακτινίδι) και τακάκια και να μετατραπεί σε small yellow racing machine -
Tώρα δεν έχει δηλαδή; Με τι φρενάρεις, με ξύλινα τακούνια σαν τα τραμ του σαν φρανσίσκο;
-
-
Κοίτα να δεις που τελικά είναι πολλοί οι Βοεβόδες!
-
Ταραχές από τους εξεγερμένους Εδεσσαίους στο φόρουμ. Η πορεία διαμαρτυρίας θα ξεκινήσει από το τόπικ με θέμα 'Ταξινομήσεις', θα περάσει μπροστά από το 'Συναντήσεις Θεσσαλονίκης' όπου και θα πραγματοποιηθούν επεισόδια και θα ολοκληρωθεί με κατάθεση στεφάνου στο 'Έρευνα κατανάλωσης' όπου ο χάρης καίει κάδους αλλά και 12 lt/100km σε χαλαρή οδήγηση.
-
-
Άδης τρισκατάρατος ακούει?
Το τοπικό το βλέπω σε ακινησία. Εορταστικών αναζητήσεων τέλος?
Θα πρότεινα να πάμε στα Λουτρά να βουτήξουμε. Τί λέτε για Δευτέρα που δεν θα έχει και κόσμο. Βραδάκι κατά τις 8 - 9 θα έχουμε και ωραία διαδρομή από Άψαλο Εκεί να δεις αναζητήσεις
-
αφου ο μπουγατσας τραβηχτηκε στην ορεινη αιγυπτο για να ξεφυγει απο τον εντοπισμο...
Συναντήσεις Εδεσσαίων ( εκ Βοδενων) [αόρατο τόπικο]