-
Παιδιά σε ένα χρόνο παίρνω το νέο YARIS TS 1.8 και θέλω να το ανεβάσω από τα 133PS στα 310PS με turbo. Μπορείτε να μου πείτε σας παρακαλώ τι τουρμπίνα χρειάζεται και πόσο περίπου θα κοστίσει η εξ ολοκλήρου μετατροπή του αυτοκινήτου(κινητήρας,σασμαν,φρενα, αναρτησεις, ζαντολαστιχα) ?
-
Παιδιά σε ένα χρόνο παίρνω το νέο YARIS TS 1.8 και θέλω να το ανεβάσω από τα 133PS στα 310PS με turbo. Μπορείτε να μου πείτε σας παρακαλώ τι τουρμπίνα χρειάζεται και πόσο περίπου θα κοστίσει η εξ ολοκλήρου μετατροπή του αυτοκινήτου(κινητήρας,σασμαν,φρενα, αναρτησεις, ζαντολαστιχα) ?
-
-
Μπορείς με πολύ λιγότερα χρήματα να αγοράσεις μερικά shrooms και να φανταστείς ότι το γιάρις σου βγάζει δράκους και φωτιές.
Η ερώτηση είναι σοβαρή ή κοροϊδεύω τζάμπα;
-
Η ερώτηση είναι σοβαρότατη και δεν πρέπει να κοροιδεύεις! Μιλάω σοβαρά
-
Ο χρήστης ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ έγραψε:
Παιδιά σε ένα χρόνο παίρνω το νέο YARIS TS 1.8 και θέλω να το ανεβάσω από τα 133PS στα 310PS με turbo. Μπορείτε να μου πείτε σας παρακαλώ τι τουρμπίνα χρειάζεται και πόσο περίπου θα κοστίσει η εξ ολοκλήρου μετατροπή του αυτοκινήτου(κινητήρας,σασμαν,φρενα, αναρτησεις, ζαντολαστιχα) ?Ακομα **δεν ** το αγορασες και θες να κανεις κατι τετοιο;Γιατι;
-
Μάιστα. Δεν θα μπω στον κόπο να ρωτήσω γιατί θες να κάνεις κάτι τέτοιο. Για το τεχνικό μέρος, ας απαντήσει κάποιος γνώστης.
Η προσφορά για τα shrooms ισχύει, πάντως.
Καλή επιτυχία με το project
-
Είμαι πολύ προνοητικός !! Έτσι πρέπει
-
Σε ενα χρονο μπορει να εχει καταργηθει το μοντελο αυτο!!!
-
αφου το προηγούμενο yaris έβγαινε 6 χρόνια .αυτό πλησιάζει μόλις δύο .και έχει και περισσότερη επιτυχία!εγώ πιστεύω ότι θα βγαίνει για ακόμα τρία χρόνια.
-
Φίλε μου θα συμφωνήσω με τους παραπάνω αν και Toyotάκιας... Μπορείς να αγοράσεις κάτι πολύ καλύτερο από το Yaris που στην ουσία δεν σου προσφέρει τίποτα.. Εκτός κι αν θέλεις να πάρεις οπωσδήποτε Toyota.
-
Εγώ θέλω μόνο το yaris! ευχαριστώ για την συμβουλή αλλά μήπως ξέρεις να απαντήσεις στην ερώτησή μου?
-
Αρχηγέ, δεν ρωτάς εδώ καλύτερα? http://www.yarisclub.gr
Αυτοί θα ξέρουν κάτι παραπάνω. Πάντως 300 άλογα είναι πολλά για το Yaris!
-
δηλαδη αν 300 άλογα είναι πολλά για το yaris με τα 1800cc τότε τι είναι για κάτι saxo και κάτι rallye turbo που κυκλοφορούν με 300?και είναι και 1600cc και μικρότερα σε μέγεθος!
-
-
Από βοδυ κιτ τι θα βάλεις;
-
Και για τα saxo και rallye πολλά είναι, ποιος είπε ότι είναι λίγα?
-
Χρειάζεσαι μία μεγάλη τουρμπίνα και θα σου κοστίσει περίπου πολλά....
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Από βοδυ κιτ τι θα βάλεις;Tolias Edition!
-
Ο χρήστης ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ έγραψε:
δηλαδη αν 300 άλογα είναι πολλά για το yaris με τα 1800cc τότε τι είναι για κάτι saxo και κάτι rallye turbo που κυκλοφορούν με 300?πάλι πολλά
Δεν εννοεί αν μπορεί να αποδώσει το μοτέρ τόσα άλογα (που φαντάζομαι γίνεται, εξαρτάται από τη συχνότητα επισκέψεων στο συνεργείο ), αλλά αν μπορεί να τα διαχειριστεί το πλαίσιο χωρίς περαιτέρω δράματα.
NEO YARIS TS 1.8