-
Πέμπτη, 20/11, στις 20:00 στον Κισσό για Τουνοουασμπετε!
(Οπως ανεβαίνουμε την Λεωφόρο Κηφισιάς......
Στο Φαναρι του Υγεία...μπαίνουμε στον παράδρομο...σε 150 Peugeot Condor/Toyota Παπαδαμαντίου...δεξιά κρατημένη....200 (2 στενά)...αριστερή κρατημένη..100.. στο δεξί σας χέρι!!Για αυτούς που κατεβαίνουν την Κηφισίας, στο φανάρι του Υγεία, αριστερά στον παράδρομο..
Υπάρχει ταμπέλα και στην γωνία της Peugeot και στο στενό που στρίβουμε αριστερά...)
Για λέγετε....
-
Στο Φαναρι του Υγεία...μπαίνουμε στον παράδρομο...σε 150 Peugeot Condor/Toyota Παπαδαμαντίου...δεξιά κρατημένη....200 (2 στενά)...αριστερή κρατημένη..100.. στο δεξί σας χέρι!!Για αυτούς που κατεβαίνουν την Κηφισίας, στο φανάρι του Υγεία, αριστερά στον παράδρομο..
Υπάρχει ταμπέλα και στην γωνία της Peugeot και στο στενό που στρίβουμε αριστερά...)
Για λέγετε....
-
Για λέγετε....
-
παρον!
μαλλον 2 ατομα -
check
-
Αϊ λλ μπι δεαρ
-
@ tm: Παρών ψυχή τε και μασέλοις?
Κύρος Γρανάζης
@Σιέλες: Στο εξωτερικό είσαι ρε?
-
Μαλλον ναι....
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
@ tm: Παρών ψυχή τε και μασέλοις?Κύρος Γρανάζης
@Σιέλες: Στο εξωτερικό είσαι ρε?
μαλλον θσ φαω...
-
.. πολυ υποτονικο το βλεπω το τοπικο... μας αφησε χρονους??
-
Nope!
Δεν έχουμε περιορισμό στο πόσοι θα είμαστε!
-
Μμμμ,
Μια και έρχεστε στη γειτονιά, υπό ΚΣ, θα περάσω και εγώ.
Μου λείψατε..
-
Χμμμ... πολύ ωραία. Μέσα.
-
Μέσα κι εγώ
Τουλάχιστον να σας δω από κοντά γιατί τον τελευταίο καιρό δεν προλαβαίνω ούτε να διαβάσω το φόρουμ
-
Πάλι θα φάμε?
-
βρε άι χάσου.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
βρε άι χάσου.Ασε, δε χρειάζεται να μας πεις ότι θα λείψεις. Σε κανέναν δε θα λείψεις.
-
Μετά από αυτό δηλώνω ότι θα έρθω έστω και για λίγο ΡΕ. Μόνο και μόνο για να σου κόψω την όρεξη.
-
μα... δεν θα φαω ρε θειο!!
-
Στον τύπο με το κενό κρανίο απάντησα.
Κισσός ΧΧVII :: Quantum of Souvlas