-
.... ξέχασα να αναφερθώ πιο πάνω και στο άρθρο 15...
Και βέβαια ο Παρταλιός έχει 100% δίκαιο!!! Απλά ο Δεσποτόπουλος είναι τόσο πολύ ταυτισμένος με το 'σύστημα' που νομίζει πως αφού οι Ελληνες συνεχίζουν να ψηφίζουν μπορεί και αυτός να περνά με 'πολιτικάντικο' τρόπο τα δικά του ή καλύτερα των ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ του και κανείς δεν θα καταλάβει τίποτα...
Εμ έλα που που δεν γίνετε έτσι πλέον...Γιάννης Λουκόπουλος
-
μούγκα στη στρούγκα....
τι έγινε όλοι στα μπάνια του λαού είσαστε? εδώ καιγόμαστε και δεν μιλάει κανένας?...καλά δεν πειράζει θα το βγάλω εγω το φίδι απο την τρύπα...
Το άλλο με τον Τοτό το πιάσατε?
Αναφέρομαι στο μήνυμα του Δουβή προς τους δύο 'καλεσμένους'.
Ο Μανιατό άσπρισε και στράβωσε με τη μια γιατί είναι γάτος. Για τον άλλο είμαι σίγουρος πως μέσα στη νιρβάνα του δεν κατάλαβε τίποτα... ας είναι καλά οι συμβουλάτορες που θα του το υποδείξουν από το video για να προσέχει τα επόμενα βήματα... αν το καταλάβει και τότε.Γιάννης Λουκόπουλος
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Όπως είχα προβλέψει, δεν υπήρχαν στην καταπληκτική, όσο και μοναδική εκπομπή του ΣΤΡΑΤΟΥ τηλέφωνα. Και ήταν λογικό λόγο της ύπαρξης του ΔΟΥΒΗ, που απέδειξε για μια ακόμη φορά την ικανότητα του, να γνωρίζει τα τεκταινόμενα από όλες της πλευρές. Είναι ελπίδα μας.
Δεν θα σχολιάσω τίποτα, διότι έχω 4 σελίδες αναφοράς σημειώσεις, και περιμένω και το DVD της εκπομπής, για να πω της απόψεις μου.
Πάντως ήταν πρωτόγνωρο στα ελληνικά δεδομένα, το αποτέλεσμα αυτής της παρουσίασης.
Antonis-team.Αγαπητέ Αντώνη.....ή οι άλλοι είδαν άλλη εκπομπή ή κάτι δεν πάει καλά....
Το δικό μου συμπέρασμα;
Στείλ' τε τα σάψαλα που δεν ήξεραν που να απευθυνθούν για την υπερειδική του Ακρόπολις και για άλλα σοβαρά θέματα, στο κλαμπ για μπριτζ ή για γκολφ (είναι της μόδας μετά τα 80....), και μετά βλέπουμε....
Προς το παρόν το σπορ πέθανε...Και χομπίστικα, και επαγγελματικά, για όσους από εμάς με τον Α ή τον Β τρόπο βγάζουν (έβγαζαν για την ακρίβεια) ένα κομμάτι ψωμί από την παρωδία που λέγεται σπορ στο Ελλάντα....
Επίσης προτείνω να συνεχιστεί η κουβέντα στο θέμα για τις εκπομπές και άλλα.....
ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΤΗΛΕΑΣΤΥ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.
-
Πάλι η μπάλα out....
-
Ο χρήστης SPEEDY έγραψε:
Περαστικά μας
Γιάννης Λουκόπουλος
+1000 !
-
Tι εγινε ρε παιδια ?
Καποιος μου εστειλε αυτο http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... e_id=16760
και μου γραφει ....... πες μην στειλουν καμια επιστολη στον Μπους ...πες τους οτι τον εχει αντικαταστησει ο Ομπαμα ,κι επειδη ειναι πολυ γρηγοροι στις αντιδρασεις τους , πες τους να αφησουν τους γνωστους αγωνες και να ασχοληθουν με τα ρεγκιουλαριτι ............ειναι σιγουρο οτι εκει ...θα διαπρεψουν !Πλακα εχει ο φιλος .........
-
Aμμμμ αυτοι κι αν εχουν πλακα ................
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... e_id=16764Μεχρι τωρα ειχαμε το ........ οξω γυφτοι απ'την παραγκα ... τωρα ....... βρε καλως τα παιδια τα δικα μααααααας τι θα παρετε ? φωντανακι , ομοσπονδιουλα ..........
Ψαχνετε ακομα να δειτε γιατι αυτο το αθλημα ειναι τριμπουρδελο ?
Κασταναδες ,εποχιακοι ειμαστε οοοοοολοι κι οι μεν κι οι δε .........
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... e_id=16764Μεχρι τωρα ειχαμε το ........ οξω γυφτοι απ'την παραγκα ... τωρα ....... βρε καλως τα παιδια τα δικα μααααααας τι θα παρετε ? φωντανακι , ομοσπονδιουλα ..........
...ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
.......ΝΑ ΠΑΝΕ!
ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΕΥΡΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΤΑ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΟΛΑ.
ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΦΟΥΣΤΙΤΣΕΣ ΤΟΥΣ!
.....ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΗΣ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΚΟΜΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ!
...KI AΣ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ!!!!
Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ...... -
Ο χρήστης APR έγραψε:
.....ΞΕΚΙΝΑ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ....
ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ..............!!!
Youtube Video -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Aμμμμ αυτοι κι αν εχουν πλακα ................Μόνο εσύ είσαι άξιος σε αυτόν τον κόσμο , μόνο εσύ!!!
θεέ πάρε την Π Α Ε!!!
-
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... e_id=16764
'ΕΘΕΑ: Συνάντηση αγωνιζόμενων 6/8/2009 12:07 μμ
Η ΕΘΕΑ προσκαλεί τους αγωνιζόμενους που συμμετέχουν σε αγώνες Ράλλυ, την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00, σε συνάντηση στα εντευκτήρια της ΕΛΠΑ (Μεσογείων 395, Αγία Παρασκευή, 3ος όροφος),** προκειμένου να τους ενημερώσει **για τη πορεία του Πρωταθλήματος μέχρι σήμερα και για τις ενέργειες που γίνονται για τη δημιουργία Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου και να ακούσει τις απόψεις τους.
Την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου την ίδια ώρα, η συνάντηση θα επαναληφθεί για τους αγωνιζόμενους που συμμετέχουν σε αγώνες ταχύτητας και αναβάσεων με τα ίδια θέματα.''ΖΗΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ lef205 ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΛΕΒΩ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΣΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ....
''' από Lef205 » 20/03/09 4:03
Απορω παντως πως γινεται κουβεντα για τους αγωνες για πρωταθληματα για 5+1 τη στιγμη που δεν εχει γινει κουβεντα για τα ΒΑΣΙΚΑ πραγματα που αφορουν τους αγωνες!
Καλοι μου χρυσοι μου ανθρωποι εχετε κατσει πρωτα να ορισετε τι εστι αγωνιστικο αυτοκινητο σε αυτη τη Χωρα γιατι μεχρι τωρα ουτε να τα μεταβιβασουμε μπορουμε (ΚΤΕΟ) ουτε να τα παμε για μια ευθυγραμμιση μπορουμε αφου ουσιαστικα θεωρουντε παρανομα και εχουμε το φοβο να μας ξεβρακωσει σε ενα μπλοκο οποιοδηποτε οργανο της ταξης!
Πως πας να μου δημιουργησεις νεες κατηγοριες τη στιγμη που δεν μου εχεις ορισει καν νομικα τι εστι αγωνιστικο αυτοκινητο και τη μεταχειριση πρεπει να εχει!
Κανονικα θα επρεπε να καμαρωναμε σαν γυφτικα σκεπαρνια που εχουμε αγωνιστικα και μας εχετε κανει να ντρεπομαστε και να φοβομαστε σε καθε μετακινηση για επισκευη δοκιμη στρωσιμο μη φαμε το λιγοτερο 400 για ανυπαρκτο ΚΤΕΟ.
Πως εχουν πινακιδες ΙΟ τα σπορτινγκ και μπορουν να τα πηγαινουν για επισκευες κλπ? μη μου πειτε οτι εμειες εχουμε τις ΕΘΕΑ γιατι εδω ειναι για πολυ γελιο.
Δεν μπορουμε να τα ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ στον χωρο του αγωνα γιατι βλεπετε και τσεροκες να εχουμε που εχουν το επιτρεπομενο βαρος ελξης, ειναι ΙΧ και ΙΧ δεν μπορει να ελξει ΙΧ.
Δηλαδη πως να τα παμε στον αγωνα?Πετωντας?
Συγνωμη που δεν εχουμε ολοι ετειρειες να δηλωνουμε τρανζιτ σε αυτες για να τραβαμε, συγνωμη που δεν εχουμε ολοι τα 150 ευρω της αυτοκινηταμαξας .
Αντι να γουσταρουμε που τα εχουμε φορτωμενα και ουτε ενοχλουμε κανεναν ουτε μολυνουμε το περιβαλλον, εχουμε φτασει να βαζουμε αυτοκινητο να πηγαινει πιο μπροστα να τσεκαρει αν σε καθε διοδιο εχει μπλοκο μη φαμε προστιμο!!!
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ??????
Το ασφαλιστηριο που ειχε γινει προπερσυ η αποχη τι γινεται?καλα? ή ειμαστε ακομη υπασφαλισμενοι για να μην πω ανασφαλιστοι χωρις να το ξερουμε?
Γιατι δεν εχουμε ολοι την ανεση να κοψουμε επιταγη ημερας στον ιδιοκτητη της μισογκρεμισμενης μαντρας που επεσε το αυτοκινητο (το λιγοτερο για να μην μιλησω για ζωες και φανω μακαβριος).
Για τους νεους οδηγους τι παροχες εχουμε φετος?
Γραμμενα στα ληγμενα μου παπουτσια εχω τα πρωταθληματα τα ΕΝ τα ΕΑ τα βαρη και τα στομια τη στιγμη που δεν καθεστε να λυσετε τα βασικα, ετσι μονο θα κερδισετε τον σεβασμο και την εμπιστοσυνη των αγωνιζομενων,δειξτε οτι ενδιαφερεστε και για τους νεους οδηγους για τους πιτσιρικαδες και μετα συζηταμε για οσα πρωταθληματα θελετε.
Γιατι προς το παρον σας σιχαινομαστε.'''...ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΨΗ!
-
Ο χρήστης dimosR έγραψε:
Μόνο εσύ είσαι άξιος σε αυτόν τον κόσμο , μόνο εσύ!!!
θεέ πάρε την Π Α Ε!!!
Σε ευχαριστω , σ'ευχαριστω χρυση μου .... θα σε θαυμασουμε και στην συγκεντρωση της 2ας Σεπτεμβρη με την φουστιτσα σου ? η θα βαλεις παντελονι με τα παληκαρακια του υπογειου , για τους γνωστους σου λογους ?.............ταυτοτητας φυσικα , μην μας κραξουν κι οι υπολοιποι που δεν μας εχουν παρει χαμπαρι τι ρολο βαραμε στα δυο τερεν ...... ετσι γλυκα ? σμουατς αrrrrr R........ και του υπογειου ....και του ανωγειου !!!... και διατελουσα δ.σ. !!!!
zητω συγνωμη , απ'το φορουμ , αλλα .........
-
Μήπως όταν έχει κάποιος ένα θέμα, πρόβλημα, αντίρρηση, διαφωνία, αντίθεση, έχθρα ή όπως θέλετε πείτε το, το πιο 'αντρικό' είναι να πάει και να το πει στα ίσα και κατάφατσα σε αυτόν με τον οποίο το έχει; Ειδικά δε αν ο δεύτερος τον προσκαλεί να το διατυπώσει;
Νομίζω ότι πέραν όσων αναφέρονται στην επιστολή του Lef205, μπορούν να διατυπωθούν τουλάχιστον άλλα 20 ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ερωτήματα τα οποία δε νομίζω ότι θα έκανε πολύ κακό να τα έθετε κάποιος στα ίσια. -
Και τι σε κανει αισιοδοξο οτι θα παρει απαντηση της προκοπης; Σε μια συναντηση 5 το πολυ ωρων (πριν παρουν τα μεσανυχτα) ποσα θεματα μπορουν να συζητηθουν; Εξαλλου η ατζεντα περιλαμβανει δυο ενοτητες που δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους. Με αλλα λογια το πιο πιθανο ειναι να γινει ενας μυλος χωρις ουσια. Αν πραγματικα η ΕΘΕΑ ειχε ορεξη να μπει στην ουσια των θεματων αφενως η κουβεντα περι ομοσπονδιας θα ειχε γινει πριν τα καταστατικα και τις λοιπες αηδιες, αφετερου ο απολογισμος για τα πρωταθληματα θα ειχε γινει προγραμματισμενα στο μεσο της περιοδου (οπως κανει ο Αθανασεκος στο καρτ) και οχι μετα απο ενα φιασκο.
-
Ο χρήστης yugo έγραψε:
Μήπως όταν έχει κάποιος ένα θέμα, πρόβλημα, αντίρρηση, διαφωνία, αντίθεση, έχθρα ή όπως θέλετε πείτε το, το πιο 'αντρικό' είναι να πάει και να το πει στα ίσα και κατάφατσα σε αυτόν με τον οποίο το έχει; Ειδικά δε αν ο δεύτερος τον προσκαλεί να το διατυπώσει;
Νομίζω ότι πέραν όσων αναφέρονται στην επιστολή του Lef205, μπορούν να διατυπωθούν τουλάχιστον άλλα 20 ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ερωτήματα τα οποία δε νομίζω ότι θα έκανε πολύ κακό να τα έθετε κάποιος στα ίσια.Προσωπικα, αν ειμαι στην Αθηνα, αυτο θα κανω, παραμενοντας αμετοχος σε καθε συζητηση που θα αφορουσε σε παντελονια και σωβρακα τινά...
10 να ζητησω, ενα να κερδισω, χαμενος δεν θαμαι. -
Ο χρήστης platis έγραψε:
[
10 να ζητησω, ενα να κερδισω, χαμενος δεν θαμαι.Αν και πιστευω οτι και εσυ θα εισαι ........ αν συνεχισεις το αθλημα ........
Καρα χαμενο ομως θα ειναι το αθλημα , γιατι τουλαχιστον πρεπει να σταματησουμε αυτην την παλια καραμελα που μασαγαμε στο υπογειο για αλλες εποχες και προσωπα , επι τελους , και να βαλουμε αλλες απαιτησεις , τις αναλογες με τα σημερινα δεδομενα ........... η ολα η τιποτα .
Απο αυτο το ενα στα δεκα την πατησε το σπορ κι ο κοσμος του , μ'αυτους τους επιτειδιους που απεδειξαν οτι δεν ειναι σε θεση να αναπτυξουν το αθλημα αυτο !
-
Ειτε ομοσπονδια γινει , ειτε τα πραγματα μεινουν ως εχει,ο αγωνιζομενος θα ματωνει για το χομπυ του.
Απλα με την ομοσπονδια θα γινουν ορισμενοι δημοσιοι χαραμοφαιδες με παχυλους μισθους.Εμεις θα τα χωνουμαι.
-
Απο οτι φαινεται η ΕΛΠΑ θα δοσει και προικα στην ομοσπονδια
http://greekmotorsport.blogspot.com/2009/08/184824.html -
Ο χρήστης KOUKK έγραψε:
Ειτε ομοσπονδια γινει , ειτε τα πραγματα μεινουν ως εχει,ο αγωνιζομενος θα ματωνει για το χομπυ του.
Απλα με την ομοσπονδια θα γινουν ορισμενοι δημοσιοι χαραμοφαιδες με παχυλους μισθους.Εμεις θα τα χωνουμαι.
Aγαπητε φιλε Κουκκιδη ...
Η τοση απαισιοδοξια στην νεα μορφη του αθληματος υπο το καθεστος μιας ομοσπονδιας δεν ειναι και οτι καλυτερο στην ψυχολογια τουλαχιστον στους νεους μας (τους σοβαρους εννοω παντα).....Δεν σε κατηγορω φυσικα γιατι εχεις πολλα δικια να τα βλεπεις ετσι τα πραγματα , αφου τα παντα σχεδον συναφη στην Ελλαδα ετσι εχουν καταντησει ...
Ομοσπονδιες εχουν ομως και στην Ιταλια και στην Γαλλια και οι ανθρωποι εκει εχουν εξαντλησει καθε φαντασια που εχει να κανει με την ικανοποιηση των οδηγων και των ανθρωπων του αθληματος ...
Για μια τετοια ομοσπονδια συζηταμε οτι ηρθε η ωρα να αποκτησει η Ελλαδα .... και οχι το χαλι της λεσχης μπριτζ με αλλα ρουχα , και τους κομικοτραγικους να την διαχειριζοντε ....
Μια ομοσπονδια με καταστατικο σαν της ΕΛΟΑΜ ως προς την εκλογικη βαση , που θα τρωει ποδι ο καθε αχρηστος προεδρος μεσα στα τακτα διαστηματα που οριζει αυτο , χωρις να μπορουν να γινοντε τα γνωστα μαγειρεματα των λαμογιοελληναραδων .........
Δυσκολο το βλεπεις ....... ειμαι σιγουρος .
Και εχεις δικιο , γιατι τα λυκορνια δεν φευγουν ευκολα πανω απ'την μασα .....
Υ.Γ. μην το τραβαμε αυτο το ...... !
Σ'ολο τον κοσμο τα χωνουν οι οδηγοι για να τρεχουν (εκτος των επιλεκτων επαγγελματιων οδηγων) , με την μονη διαφορα στις καλα ανεπτυγμενες ομοσπονδιες εχουν φροντισει με την αναπτυξη του σπορ να εχουν τον κοσμο και τους διαφημιστες με το μερος τους , και να μην χρειαζεται οταν αποδειξεις την αξια σου σαν οδηγος να ματωνεις .........απολαβες , αναλογες , θελουν οι οδηγοι (για τους σοβαρους λεμε),και ηθικη ικανοποιηση αναλογη των κοπων τους για να τρεχουν .......... -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Προσωπικα, αν ειμαι στην Αθηνα, αυτο θα κανω, παραμενοντας αμετοχος σε καθε συζητηση που θα αφορουσε σε παντελονια και σωβρακα τινά...
10 να ζητησω, ενα να κερδισω, χαμενος δεν θαμαι.Οι παλιοί έλεγαν: 'φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι' και δεν είχαν άδικο. Δεν κάνει καθόλου κακό σε κάθε ευκαιρία να τίθενται ξανά και ξανά κάποια προβλήματα, όπως νομικό πλαίσιο (αναρωτιέμαι τι θα συμβεί στον επόμενο Βασιλόπουλο που θα δει σε κοντινή λήψη ανεγκέφαλους όπως αυτούς στο ταυ της Παύλιανης), ρυμούλκηση, προκήρυξη, κίνητρα σε φτηνές κατηγορίες, προβολή κ.λπ.
Και επιπλέον, αν δε σταματήσουμε να μας παίρνει από κάτω και δεν πατήσουμε λίγο φρένο σε όλη την απαισιοδοξία δεν πρόκειται ποτέ να πάμε μπροστά. Η εικόνα που περιγράφει πιο πάνω ο APR δεν είναι άπιαστο όνειρο. Είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθεί, αλλά όχι αδύνατο.
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ???