-
Μια ευγενική προσφορά του Maxmara.
-
-
-
Αφάνα, στερητικό σύνδρομο πίστας έχεις?
-
Ναι, και αρχίζω να γίνομαι γραφικός....
To be or not to be (without Μέγαρα)?
-
To be!...
-
Μιας και το ανέφερες, σήμερα φούσκωσα τα λάστιχά μου μετά από 1 μήνα.
Από 32-30 ήταν 28-27 -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Από 32-30 ήταν 28-27Καίνε λάδια τα μοτέρια καίνε κι αέρα τα λάστιχα?
Φαντάζομαι πίσω στο πορτ παγκαζ τι θα γίνετε,λαδιέρες κονφλέρια και τα συναφή
-
Πιστεύω οτι πολλοί (ακομα και εμείς οι 'ψαγμένοι') έχουμε λάστιχα με χαμηλότερη απο το κανονικό πίεση.
Το τραγικό είναι οτι συχνά βλεπω και στο δρόμο αυτοκίνητα με εμφανώς λάθος πιέσεις, με πλαινά να σέρνονται στο έδαφος. Βάζω στοίχημα οτι πολλοί δεν κάνουν έλεγχο σχεδόν ποτέ. Και (δυστυχώς) δεν έχω δεί ποτέ γυναίκα να το κάνει - και το ρόλο το αναλαμβάνει κάποιος άρρεν (μπαμπάς, σύζυγος, κτλ), εάν υπάρχει διαθέσιμος. Αλλιώς....όταν πάει το αυτοκίνητο για ΄σερβις...
-
Εγώ καταλαβαίνω πότε έχω χάσει πίεση, από την συμπεριφορά της ανάρτησης. Αλλά ελέγχω έτσι κι αλλιώς κάθε 15 ημέρες. Προσφατα όμως, μόλις άρχισαν τα κρύα, τα βρήκα, μετά ένα μήνα, με πίεση 30 ενώ μόλις είχα βγει από την Εθνική!!! Και έβαλα 34, για να το τσεκάρω πάλι το Σ/Κ.
Η συζυγος βεβαίως αλλού γι αλλού!!! 'Όταν πας να βέλεις βενζίνη, πές βρε κούκλα μου να σου κοιτάξουν τις πιέσεις στα ελαστικά!'...'Το ξεχνάω!'
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Από 32-30 ήταν 28-27Καίνε λάδια τα μοτέρια καίνε κι αέρα τα λάστιχα?
Φαντάζομαι πίσω στο πορτ παγκαζ τι θα γίνετε,λαδιέρες κονφλέρια και τα συναφή
'Ασ'τα, άλλοι βάζουν υγραέριο στο πορτ παγκάζ, εγώ θα βάλω δεύτερο κάρτερ λαδιού (μη μείνουμε κι από λάδι μεσ'τη μέση του δρόμου) και μια φιάλη με πεπιεσμένο αέρα
-
Η πίεση στα ελαστικά είναι από τις σπουδαιότερες συνιστώσες όχι μόνο για οικονομία στο καύσιμο αλλά για την ασφάλεια μας στο δρόμο. Ομολογώ ότι δεν μπορώ να καταλάβω πως το παίρνουν τόσο αψήφιστα οι περισσότεροι οδηγοί. καλά για το γυναικείο φύλο ας μην κάνουμε κουβέντα τα έχουμε πει και ξανά πει τόσες φορές!!! Είναι σε άλλο κόσμο έτσι απλά.
-
Τα ελεγχω ανα 15ημερο, και πριν απο μεγαλη βολτα...
Προχθες καταλαβα οτι θελουν φουσκωμα και επιβεβαιωθηκα ...Υ.Γ. Εχουν φυγει τα καπακια-ταπες της βαλβιδας. Πειραζει?
-
Kαι πολλοί άνδρες δυστυχώς, είναι γενικό το φαινόμενο.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Υ.Γ. Εχουν φυγει τα καπακια-ταπες της βαλβιδας. Πειραζει?
Δεν εχουν φύγει τις κλέβουν
Απλά μαζεύει σκόνη η βαλβίδα και σε επόμενη μέτρηση αν καθίσει στην πατούρα της βαλβίδας θα έχεις πολύ μικρή διαρροή -
Έχω πάρει 3 φορές τάπες για τις βαλβίδες. Το πολύ μια βδομάδα άντε δέκα μέρες μετά είχαν εξαφανιστεί. Πλέον μόνο ένα από τα λάστιχά μου έχει τάπα, κι όταν τη φάνε κι αυτή δεν ξανασχολούμαι με το θέμα γιατί πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο. Καλά, σκ@τ@ στο κεφάλι έχουν και ασχολούνται με το να κλέβουν τις τάπες από ξένα αμάξια;
-
Βάζεις μεταλλικές?
-
Kαι τις πλαστικές κλέβουν Νίκο, άσε μιλάμε για χάλια
-
Πλαστικές ρε παιδιά, απλές πλαστικές τάπες!
Μια φορά πήρα μια τετράδα πράσινες έτσι για την αλλαγή και έβαλα μία από αυτές σε μια βαλβίδα που δεν είχε τάπα. Ε το άλλο πρωί η πράσινη τάπα είχε κάνει φτερά Όταν τις έβαλα όλες πράσινες το επόμενο βράδυ έγιναν ανάρπαστες και εξαφανίστηκαν όλες ως διά μαγείας....δεν έχει ζωή ο κόσμος.
-
Το θέμα είναι για τα τεχνικά....και έφυγε....προς τα εκεί
Οι θερμοκρασίες πέφτουν - ελέγξτε τα λάστιχά σας!