-
-
-
μολις γυρισαμε σπιτι..
Για μας αυτη η παγκοσμια ηταν διημερη.. Μετα το φαγητο και τον καφε (ΗΛΙΑΑΑΑΑαααααααα!! τα πολλα λογια ειναι φτωχια.. Εισαι Κορυφαιος! Ευχαριστουμε!) επιστρεψαμε Ναυπακτο, οπου και μειναμε το βραδυ.. Ενας πονος λιγο μπροστα απο την αριστερη μου μασχαλη δεν μου επετρεψε να βγω σαββατο βραδυ στα πατρια.. Μπανιο και counterpain για να συνελθω.. Το πρωι ειχε καφεδακι στο καστρο με κορυφαια θεα, υστερα Ανω Χωρα για φαγητο και μετα φρουτακι στο κτημα μας στην Ναυπακτο.. Μετα ηταν ο δρομος του γυρισμου..
Ασχετο...: Κορυφαιο το ... καπελακι! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Ενας πονος λιγο μπροστα απο την αριστερη μου μασχαληΤι το ΄θελες να κρατάς το πλαίσιο του παρμπριζ, λες και θα στραβώσει?
-
30φυλε το καπελάκι τα σπάει... Σεεεελλλλωωω επειγόντως ένα. :respeK:
-
ανεβαστε καμμια φωτο ρε, να εχουμε να χαζευουμε!!
(καλυτερα στο imageshack, γιατι το xs μας το εχουν κοψει απο την δουλεια και δεν βλεπω τις φωτο...)
-
Κουίζ (ειδικό για τον κ. Koyk):
Τι χρώμα είναι το καπέλο του tm; -
Καλημέρα!
Ηταν όλα πολύ ωραία! Βέβαια είχαμε τον Κούκο που μας τα πρήζει συνεχώς και αδιαλλείπτως και δεν εννοεί να πάει σε οφθαλμίατρο, αλλά ευτυχώς είχε και την Αλίκη μαζί οπότε χαλάλι.
Εμείς, όπως έγραψε κι ο Τριαντάφυλλος, το κάναμε 2ήμερο και πολύ το χαρήκαμε. Εξαιρουμένης της ταλαιπωρίας του από τον τραυματισμό, μιας στριφτερής βουνίσιας διαδρομής που πολύ άρεσε στους οδηγούς αλλά υπήρξαν αντιδράσεις από τους επιβάτες, και του ότι το S2K κατέβηκε τη μισή Ορεινή Ναυπακτία με αναθυμιάσεις από βενζίνη (είναι αγχωτικό, μην το δοκιμάσετε), όλα ήταν πανέμορφα.
Φωτογραφικό (και όχι μόνο) υλικό αργότερα μέσα στην εβδομάδα.
Ατάκα από το Μαράκι την ώρα που ξεφύλλιζε περιοδικό το πρωί της Κυριακής στο Κάστρο της Ναυπάκτου:
*'Ωραία μωβ μπλούζα αυτή. Το μωβ είναι πολύ της μόδας φέτος. Να πείτε του Νίκου ότι το αμάξι του είναι μέσα στη μόδα.' *
I rest my case.
-
ΜΠΛΕ είναι ρε εγκάθετοι! Λυσσάξατε! Άρρωστοι! Ε άρρωστοι!
-
Το καπελάκι του τμ;
Αυτή είναι η απάντησή σου στο κουίζ;
Έπρεπε να το περιμένουμε... -
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΜΠΛΕ είναι ρε εγκάθετοι! Λυσσάξατε! Άρρωστοι! Ε άρρωστοι!
-
2:30 Αμαλιάδα πυραυλοκίνητα πηγαίνατε ρε τεντιμπόιδες?
Που φαγατε? μέσα στην Αμαλιάδα? Στον κήπο του ΑΛΛΑΧ? -
-
You are part of the Ahromatops Rebellion and a Traitor!!!!
Θα σου εξηγήσει η κα Καίτη εσένα, εγκάθετε Σεατάκια!!!!
-
νομιζω οτι ειναι ξεκαθαρα τα πραγματα δε χρειαζεται να μου εξηγησει τιποτε...
-
To παρακανες!!!Ως και το παρμπριζ ειναι μωβ!!!!
Με το τρακτερ ποιος πηγε; -
Πες τα Τροπολιτσώτη! Που ακόμα και στο Photoshop φαίνεται η αχρωματοψία τους!!!
Και ο συγκεκριμένος, έχει και γυναίκα επιστήμονα!! Αν είναι δυνατόν πια!!!
-
Εγω δεν μπόρεσα τελικα να περασω χτες το βραδυ απο Αμαλιαδα,διοτι με χρειαστηκε ενας φιλος εκτακτως,οπότε και δεν πέρασα απο Αμαλιαδα,αν και ήμουνα (σχεδον ) διπλα.
Αν και απ'ότι καταλαβα,δε θα'βρισκα εκει κανεναν πλήν του 'οικοδεσπότη'. -
Ναι. Κατά τις 19:30 φύγαμε και οι τελευταίοι για πίσω.
Εκδρομή Παρηγοριάς στην Αμαλιάδα 1/11