-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ναι. Κατά τις 19:30 φύγαμε και οι τελευταίοι για πίσω.θυμαται κανεις τι ωρα φυγαμε απο το πρατηριο?
-
19:25 εσύ, 19:35 εμείς.
-
και εφτασα σπιτι στις 21:35
ειδες αμα εχεις καλα φωτα?
-
Ναι. Σε βλέπουν οι άλλοι καλύτερα!
Πλάκα-πλάκα, πολύ Αεροπορία πήγαμε και ήρθαμε! Ρώτησα την κα Αλίκη τι ώρα ξεκινήσαμε, για επιβεβαίωση, και μου απάντησε:' Γιατί? Θέλεις να δεις τι ώρα θα προσγειωθούμε?'
-
... πρωτη φορα σε ταξιδι, εβαζα 5η, για ....overdrive!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
... πρωτη φορα σε ταξιδι, εβαζα 5η, για ....overdrive!ε ναι, αφου κατω απο τις 7500 εισαι νεκρος
-
εχουμε παει και πιο κομματια...
-
Παλιά. Όχι τώρα τελευταία...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
... πρωτη φορα σε ταξιδι, εβαζα 5η, για ....overdrive!
ε ναι, αφου κατω απο τις 7500 εισαι νεκρος
εβαζα 5η για να σβησω τον κινητηρα.. ετσι οπως πηγαινατε, ηταν αμαρτια να καιει!
-
Εγώ πάντως νομίζω πως έκανα τη σωστή επιλογή οχήματος για αυτή την εκδρομή, κάτι μου έλεγε πως θα πηγαίναμε αργά και αρχοντικά.
Ο χρήστης tm έγραψε:
εβαζα 5η για να σβησω τον κινητηρα.. ετσι οπως πηγαινατε, ηταν αμαρτια να καιει!Και είπαμε, δεν καίει με το χιλιόμετρο αλλά με την ώρα.
-
στην επιστροφη μου αναψε φωτα (μαζι με αριστερο φλας) ενα i10!!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Εγώ πάντως νομίζω πως έκανα τη σωστή επιλογή οχήματος για αυτή την εκδρομή, κάτι μου έλεγε πως θα πηγαίναμε αργά και αρχοντικά.Δικο σου ηταν το τρακτερ που φαινετε στην φωτο;
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
στην επιστροφη μου αναψε φωτα (μαζι με αριστερο φλας) ενα i10!!ΡΕ δε συμφωνήσαμε να μην τα πούμε πουθενά αυτά?
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
στην επιστροφη μου αναψε φωτα (μαζι με αριστερο φλας) ενα i10!!απορω πως ζεις μετα απο αυτη τη ντροπη...
-
ρε συ, μιλαμε μου αναβουν φωτα, κοιταω καθρεπτη και ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ στα γελια!
λεω, δεν ειναι δυνατον!!!
τρελλαθηκε ο κοσμος... -
Ο χρήστης tm έγραψε:
...
Ασχετο...: Κορυφαιο το ... καπελακι!Ναι του συνοδηγού.
-
ναι, του συνοδηγου, ειναι ευγενικη χορηγεια!
-
-
Παιδί με το ντεκαποτάμπλ, ξαναρωτάω, από πού το καπέλο;
-
Παρεπιμπτόντως, το τρακτέρ, του Πιτζάθαν είναι.
Εκδρομή Παρηγοριάς στην Αμαλιάδα 1/11