-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Παρεπιμπτόντως, το τρακτέρ, του Πιτζάθαν είναι.MWB πάντως δεν είναι το τρακτέρι ( sic ).
-
Μωβ, άλλωστε, δεν είναι και ΚΑΝΕΝΑ άλλο αυτοκίνητο στην φωτό!!!
-
Πάλι ξέχασες να φορέσεις τα γυαλιά αχρωματοποίας;
Και το δικό μου τρακtέρ είναι Ford 6610.
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Παιδί με το ντεκαποτάμπλ, ξαναρωτάω, από πού το καπέλο;Από το καρναβάλι Ντινάκο, πολύ σκέψη θέλει; Τα πουλάνε στην Πάτρα με το κιλό.
Και το δικό μου τρακtέρ είναι Ford 6610.
...και έχει 28 χαω τελική.
Τώρα που το θυμήθηκα, είδατε που ο πιτζάθαν δεν ήρθε για καφέ; Ρε δεν ανεβαίνουν οι Πυργαίοι τον ανήφορο, λέμε.
-
Τριαντάφυλλε, δε σε ρώτησα... Φάγατε χθες το βράδυ?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Τριαντάφυλλε, δε σε ρώτησα... Φάγατε χθες το βράδυ?εγω εφτιαξα ενα τοστακι και το αισθημα εφαγε απο το φαγητο που εφτιαξε η μαμι μου
κωνσταντινε το καπελο μου το αφησαν, δεν το αγορασα εγω... -
Παίζει να είσαι ο μόνος άντρας που ξέρω που τρώει λιγότερο από την κοπέλα του!
-
Αν λάβουμε υπόψη τη συνολική ποσότητα που έφαγε καθ'όλη την ημέρα, δεν ισχύει αυτό που λες.
Εγώ ακόμη χωνεύω...
-
επιτηδες δεν με ταϊζει πολυ, γιαρι αν φαω, υστερα νυσταζω και θελω να κοιμηθω..
το πιασες το υποννοουμενο, ετσι? -
Ο χρήστης tm έγραψε:
το πιασες το υποννοουμενο, ετσι?αυτο το αμαξι με εχει στοιχειωσει
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
το πιασες το υποννοουμενο, ετσι?Nαι, το έπιασα... οτι δε θέλει να σε πάρει ο ύπνος στο τιμόνι...
-
α γεια σου!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
άντε ρε σεις, να κάνουμε έναν βόλο που λέγαμε.
Καρπενήσι (Κορυσχάδες) τον Γενάρη σου κάνει?
ισως εχει ακρες ο servmx εκει, θα τον χωσω στεγνα....
Άκουσα Καρπενήσι και δηλώνω μέσαααα by default !!!!!!!
Ξενοδοχεία-ξενώνες πολλά τόσο στο Καρπενήσι όσο και στα γύρω χωριά (Κορυσχάδες-Μικρό Μεγάλο Χωριό, Βουτύρω κλπ) και καλό φαγητό εξασφαλισμένο (Λάσπη, Γαύρο, Μικρό Χωριό και σχεδόν παντού)Η Ευρυτανία έχει πολλά όμορφα μέρη, να επισκεφτείς ειδικότερα το χείμώνα.
Το κακό για μερικούς (μάλλον καλό θα το έλεγα) είναι ότι έχει χιόνια.‘Ειδικές διαδρομές‘ πολλές στις οποίες ευχαρίστως θα έπαιζα ρόλο πλοηγού (λέμε τώρα)παρά τις ταπεινές προδιαγραφές του Astra
Γιάννης
-
Ωραία. Ορίζεσαι εθελοντής.
Σοβαρά.
Μπορείς να δεις για κάποιο ξενοδοχείο. Τέλη Ιανουαρίου ή αρχές Φεβρουαρίου (23-24/1 ή 30-31/1 ή 6-7/2).
Καλό θα είναι να βρίσκεται σχετικά χαμηλά ώστε να μην εχουμε πρόβλημα από τυχόν κακοκαιρία.Επίσης σημαντικό να διαθέτει εστιατόριο που να μπορούμε να κάτσουμε το βράδυ της Παρασκευής (μετά το φαγητό κάπου στην περιοχή) και το βράδυ του Σαββάτου να φάμε εκεί και να μείνουμε μέχρι αργά για την καθιερωμένη θεραπεία γέλιου!
Υπολογίζω ότι θα χρειαστούμε γύρω στα 10-15 δωμάτια max.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Παρεπιμπτόντως, το τρακτέρ, του Πιτζάθαν είναι.Ημουν σιγουρος!
-
ανοιξτε καινουριο θεμα ρεεεεεεεε!!!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
το πιασες το υποννοουμενο, ετσι?αυτο το αμαξι με εχει στοιχειωσει
Δεν θέλω τέτοια χαζά.
-
Γι αυτό αγόρασε Κauris?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Παρεπιμπτόντως, το τρακτέρ, του Πιτζάθαν είναι.
Ημουν σιγουρος!
μπλακ λιστ
έντερ νέιμ: BILL33.
Άρ γιου σουρ;
αμπσολούτλι.
ρίλι?
DO IT KNOW!Και το δικό μου τρακtέρ είναι Ford 6610.
...και έχει 228 χαω τελική.
Τώρα που το θυμήθηκα, είδατε που ο πιτζάθαν δεν ήρθε για καφέ; Ρε δεν ανεβαίνουν οι Πυργαίοι τον ανήφορο, λέμε.
Εμείς οι ΠΥΡΓΙΩΤΕΣ έχουμε καλλίτερα πράγματα να κάνουμε,από το να ασχολούμαστε με τους ''υπανάπτηκτους'' τους αμιαλαδαίους.
Και εσύ από ότι είδαμε στήριξες το χωριό σου (γιατί πόλη δεν είναι και δεν πρόκειται να γίνει ).Συναντηθήκαμε στο κατάστημα που άνοιξες στον Πύργο,τους πήγες στην Αρχαία Ολυμπία,όπου και εκεί είναι Πύργος και για φαγητό στη Σκαφιδιά,πάλι δηλαδή στον Πύργο.
Καλά σε λέει ο kouk ''Πυργιώτη'' και είναι και τιμή σου να σε λένε έτσι.
Εκδρομή Παρηγοριάς στην Αμαλιάδα 1/11