-
Όταν λέμε ''Άγιοι Τόποι'' εννοούμε τον Πύργο κύριε.
Η Αμαλιιιιιιάδα είναι από άλλο ανέκδοτο.
Πάντως όλοι ότι θα φάτε πολύ λέτε και θα τα φάμε όλα εγώ και ο Ηλίας μου φαίνεται.
-
Κοίτα που δεν θα περάσουμε καλά...
Η Αμαλιάδα ΕΙΝΑΙ στον Πύργοοοο!!! Πόσες φορές θα το πούμε?!?!?! [ ]
-
-
-
Απάντηση ακόμα δεν πήρα ...
Θέλετε χέλια ρε;Κρούση, θα έλθεις; Ή θα αναγκαστεί ο tm να φάει ολόκληρο τον κόκορα;
-
μας αρεσουν τα χελια στα καρβουνα
αλλα περιμενε να δουμε ποσοι τελικα θα ερθουμε. Εγω με τη κυρια Καιτη ειμαστε μεσα εκτος απροοπτου
-
Και ο Κρούσης μέσα είναι. Αύριο θα ξέρουμε περισσότερα.
Α! Φυσικά, ΟΧΙ χέλια! Κανονικά ψάρια δεν έχετε εκεί στον Πύργο?
-
spiros 2
tm 2 + 2
kouk 2
Asimov 2
pjathan 1 ( ; )
ililias 4koutsan το σκέπτεται - μάλλον όμως θα ξεκινήσει αργότερα :shfty:
DAP ?
n_olympios ?
Krusenstern ?
taurus ?
Euripides ?
Allos ? -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Και ο Κρούσης μέσα είναι. Αύριο θα ξέρουμε περισσότερα.Α! Φυσικά, ΟΧΙ χέλια! Κανονικά ψάρια δεν έχετε εκεί στον Πύργο?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Και ο Κρούσης μέσα είναι. Αύριο θα ξέρουμε περισσότερα.
Α! Φυσικά, ΟΧΙ χέλια! Κανονικά ψάρια δεν έχετε εκεί στον Πύργο?
Γιατί ρε τι έχουν τα χέλια...
-
Στον Πύργο, άσχετε φίλε μου, δεν ξέρουν από ψάρια. (Όχι ότι ξέρουν από κρέατα δλδ, αλλά τεσπα). Για ψάρια είναι άλλο μαγαζί, στην περιοχή της Αμαλιάδας (όπου ξέρουμε απ' ούλα). Εκεί που θα πάμε έχει δικά του ζώα, λέμε. κι αυτοί οι τύποι δεν μπορούν να ξεχωρίσουν την τσιπούρα από τον καρχαρία. Τα χέλια είναι άλλη ιστορία...
Αν μείνετε Κυριακή (ή επιστρέψετε στις 20 με τον cmarin) πάμε για ψάρια, να σας μείνει αξέχαστο.
-
Καλά εσύ δεν πιάνεσαι!
-
Το ξέρω.
(Είδες μετριοφροσύνη;)
spiros 2
tm 2 + 2
kouk 2
Asimov 2
Krusenstern 1 ( ; )
pjathan 1 ( ; )
ililias 4koutsan το σκέπτεται - μάλλον όμως θα ξεκινήσει αργότερα :shfty:
DAP ?
n_olympios ?
taurus ?
Euripides ?
Allos ? -
δε πιστευω να μας ξεκινησει ο Κουκος πρωι πρωι?
-
Δεν υπάρχει πρόβλημα, Σπύρο! Όποιος φτάσει αργότερα, θα έχει σαφέστατες οδηγίες για την ταβέρνα.
Αλλά κι ενδιάμεσα να φτάσετε, όπου κι αν είμαστε η απόσταση από την 'ΕΟ' θα είναι 15 - 20 λεπτά το πολύ. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δε πιστευω να μας ξεκινησει ο Κουκος πρωι πρωι?9 στα Goody's στα Μέγαρα είναι καλά?
-
το γαλα θα μοιρασουμε?
-
-
λοιπον, δεν ξερω με σιγουρια για το +2, αλλα εχω μια αλλαγη για το μενου!
Κανε 2 τις γαλακτος! γιαμμι!!!!
Αν ερθω με τον Sωτηρα, θα ξεκινησω μια ωρα μετα.. Μεχρι τα διοδια ελευσινας, θα σας εχω πετυχει!ωπ! Τωρα το συνειδητοποιησα.. Φοβαται να πει 8 στα πρωτα διοδια και λεει 9 στα Goody's! ΡΕ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααααα!
Κουκο, αν φτασεις πρωτος, θα ηθελα ενα 'μπισκολατο καλντο'Επισης και ο Νικολας απ οσο γνωριζω ειναι μεσα για 2 ή 3 ατομα.
Ο γειτονας (πρωην), ομως, νομιζω οτι εκεινη τη μερα θα πεταει αητο! -
Εκδρομή Παρηγοριάς στην Αμαλιάδα 1/11