-
δεν υπαρχει καμια cameron μπροστα στη θεα 13
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
δεν υπαρχει καμια cameron μπροστα στη θεα 13Νταξ, μπροστα στη Χειγκλ δε πιανει ποντο ομως..
Πρέπει να το σταματήσουν αυτό το πράγμα με τις όμορφες στο hollywood, βγαίνω έξω στο δρόμο και νομίζω οτι θα δω τα μοντέλα με τα αέρινα, και στο τέλος καταλήγω να βλέπω τις χοντρές με τα πατσά όξω.. -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
δεν υπαρχει καμια cameron μπροστα στη θεα 13
Νταξ, μπροστα στη Χειγκλ δε πιανει ποντο ομως..
Πρέπει να το σταματήσουν αυτό το πράγμα με τις όμορφες στο hollywood, βγαίνω έξω στο δρόμο και νομίζω οτι θα δω τα μοντέλα με τα αέρινα, και στο τέλος καταλήγω να βλέπω τις χοντρές με τα πατσά όξω..banαρετε τον κύριο....πλάκα μας κάνεις;
13 εννοείται!
Η Cameron με το καστανόξανθο είναι κούκλα πάντως!
-
13 φορέβερ ρε... Αλλά αν ψοφήσει τελικά τι θα κάνουμε;
Xαρούλη, ωραία η κοκκινομάλλα σου... Ο άδης είναι δίπλα μου, ξαπλωμένος στο πάτωμα, αφρούς από το στόμα και κόρες διεσταλμένες. Να καλέσω τον μπαμπούλα;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
13 φορέβερ ρε... Αλλά αν ψοφήσει τελικά τι θα κάνουμε;Xαρούλη, ωραία η κοκκινομάλλα σου... Ο άδης είναι δίπλα μου, ξαπλωμένος στο πάτωμα, αφρούς από το στόμα και κόρες διεσταλμένες. Να καλέσω τον μπαμπούλα;
κανονίστε να γράψετε κανα spoiler, στην 1η σεζόν είμαι ακόμα
δεν σας λέω ποια άλλη μ' αρέσει γιατί θα κακοχαρακτηριστώ
-
Πες, είμαστε ανεκτικοί άνθρωποι, ειδικά μετά από κάτι σχόλια του Πέτρου...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πες, είμαστε ανεκτικοί άνθρωποι, ειδικά μετά από κάτι σχόλια του Πέτρου...άμα είχε και καμιά 10αριά ( ? ) κιλά λιγότερα
απ αυτό έχω δει μόνο 2επεισόδια, μπορεί να χάνω κι άλλα καλά φρούτα
-
α για το grey's anatomy λες, οκ...
Δεν με χαλάει ούτε εμένα, μπαμπάτσικη.
-
Μπορεί να'ναι σα ντιβάνι σε μέγεθος αλλά είναι γ@μ@τη αυτή..
Κάντε με μπαν ρε, θα πεθάνω υποστηρίζοντας την υπεροχή της Κατερινούλας..
Τέτοια φάτσα.. Και όμορφη και γλυκιά, οχι σα τη δική σας τη παγοκολώνα..
Edit:
Ακυρο το παραπάνω, μόλις wikipediασα τη Wilde και κατάλαβα ποιά είναι..
Τη θυμαμαι απο εποχής The O.C. -
Κάποιος να μου πει για τις 'Ιατρικές Υποθέσεις' ξέρει? Έχω τρελαθει με αυτη τη σειρά!!! Θα ήθελα να μάθω κατα πόσο γίνονται τέτοια πράγματα στα νοσοκομεία, αν δλδ υπάρχει τόσο μπέρδεμα στις ασθένειες. Επίσης δε ξέρω κατά πόσο είναι αληθινα αυτά που συμβαίνουν. Αν υπάρχουν φαντάζομαι θα είναι σπάνιες περιπτώσεις... είμαι λάθος?
Ο 'House' σα χαρακτήρας είναι και γ... τα άτομα είχε βραβευθειι ο ηθοποιος νομίζω.Κανένας γιατρος να μας πει?
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Κάποιος να μου πει για τις 'Ιατρικές Υποθέσεις' ξέρει? Έχω τρελαθει με αυτη τη σειρά!!! Θα ήθελα να μάθω κατα πόσο γίνονται τέτοια πράγματα στα νοσοκομεία, αν δλδ υπάρχει τόσο μπέρδεμα στις ασθένειες. Επίσης δε ξέρω κατά πόσο είναι αληθινα αυτά που συμβαίνουν. Αν υπάρχουν φαντάζομαι θα είναι σπάνιες περιπτώσεις... είμαι λάθος?
Ο 'House' σα χαρακτήρας είναι και γ... τα άτομα είχε βραβευθειι ο ηθοποιος νομίζω.Κανένας γιατρος να μας πει?
Oι ιατρικές περιπτώσεις που πραγματεύεται η σειρά (αυτή και οι υπόλοιπες) είναι μεν ακραίες και σπάνιες αλλά δυνητικά πιθανές και ρεαλιστικές. Και αυτό είναι λογικό, δεν θα είχε ενδιαφέρον να σου δείχνει μια περίπτωση γρίπης ας πούμε.
Πίσω από αυτά τα show, υπάρχουν τεράστια επιτελεία που εξετάζουν και καθορίζουν το ιατρικό στόρι του κάθε επεισοδίου με σκοπό να ανταποκρίνονται οι καταστάσεις στην πραγματικότητα. -
Tωρα έρχεται ο σαρμάκ να σου την πει με ένα εύστοχα ειρωνικό (ή ειρωνικά εύστοχο; για να σκεφτώ με λίγο blue label) σχόλιο...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Tωρα έρχεται ο σαρμάκ να σου την πει με ένα εύστοχα ειρωνικό (ή ειρωνικά εύστοχο; για να σκεφτώ με λίγο blue label) σχόλιο...ευχαριστώ για το κοπλιμαν
Έχει δίκιο ο Bayern. Ότι έχω δει από dr House είναι ιατρικά σωστό. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα είναι 1. Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η διάγνωση. Νταξ, ξεκινάνε κάθε φορά με μια απίθανη εκδήλωση μιας απίθανης πάθησης και όχι από κάτι πιο συχνό. 2. υπάρχουν ειδικότητες γιατρών και δεν κάνουν όλοι τα πάντα (από εγχειρήσεις μέχρι ξερωγωτι)
Και το ER που έβλεπα παλιότερα και μ' αρεσε ήταν σωστό.
Αυτό που βλέπω ΠΑΝΤΑ και είναι λάθος:
όταν το καρδιογράφημα βγάλει παύλα ο ασθενής ΔΕΝ σώζεται με απινίδωση. -
Καλά, η φάση με το 1,2,3, clear, βζζζζζττττ, αααργκκκκ είναι για πολλά γέλια.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Έχει δίκιο ο Bayern. Ότι έχω δει από dr House είναι ιατρικά σωστό. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα είναι 1. Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η διάγνωση. Νταξ, ξεκινάνε κάθε φορά με μια απίθανη εκδήλωση μιας απίθανης πάθησης και όχι από κάτι πιο συχνό. 2. υπάρχουν ειδικότητες γιατρών και δεν κάνουν όλοι τα πάντα (από εγχειρήσεις μέχρι ξερωγωτι)
όταν το καρδιογράφημα βγάλει παύλα ο ασθενής ΔΕΝ σώζεται με απινίδωση.- E καλά αυτό οφείλεται στον χαρακτήρα του House, δεν έχει να κάνει με αυτή καθεαυτή την διαδικασία της διάγνωσης αλλά με τον τρόπο αντιμετώπισης των περιστατικών και των ασθενών από τον House.
- O House και καλά είναι ειδικός στις διαγνώσεις και έχει διπλή ειδικότητα σε νεφρολογία και μολυσματικές ασθένειες. Ο Foreman είναι νευρολόγος.
Τον Chase τον βλέπω να παίζει πολύ χειρουργείο, οπότε μάλλον για ειδικότητα χειρουργικής τον κόβω... Η Cameron είναι φλου.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Tωρα έρχεται ο σαρμάκ να σου την πει με ένα εύστοχα ειρωνικό (ή ειρωνικά εύστοχο; για να σκεφτώ με λίγο blue label) σχόλιο...
ευχαριστώ για το κοπλιμαν
όταν το καρδιογράφημα βγάλει παύλα ο ασθενής ΔΕΝ σώζεται με απινίδωση.Θα ηταν ενδιαφέρον να μας πεις μερικά πράγματα που έχουν αλλοιωθεί για χάρη της τηλεθέασης. Όπως αυτό με τον απινιδωτή, στην πραγματικότητα τι ισχύει;
-
Κυριολεκτικά είμαι κρεμασμένις απο το στόμα του charmak!!! Έζω πάθει τη πλάκα μου με αυτον το ... 'Σπίτι' τύπο!!!
Πες τα μας κι άλλα ρε παιδιά για τη σειρά!!! -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
όταν το καρδιογράφημα βγάλει παύλα ο ασθενής ΔΕΝ σώζεται με απινίδωση.Θα ηταν ενδιαφέρον να μας πεις μερικά πράγματα που έχουν αλλοιωθεί για χάρη της τηλεθέασης. Όπως αυτό με τον απινιδωτή, στην πραγματικότητα τι ισχύει;
Απινίδωση κάνουμε σε κοιλιακή μαρμαρυγή, μοιάζει με μια μουτζούρα.
Στην παύλα θέλει ατροπίνες και τοποθέτηση βηματοδότη, η οποία όμως δεν πιάνει μία σαν τηλεοπτικό θέαμα μπροστά στην απινίδωση. Θα έπρεπε να σου δείξουν πως περνάνε το ηλεκτρόδιο από την υποκλείδιο, πράγμα σχετικά περίπλοκο και πολύ βαρετό (αν δεν πεθαίνει ο άρρωστος στα χέρια σου )Αν έχετε άλλες απορίες και μπορώ να σας χαλάσω το μύθο, πείτε
-
-
Δε μου θυμιζει κάτι, ακόμη και μετά το κλέψιμο.
Έχει πλούσιο χαρακτήρα όμως..
Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]