-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Αδρανεια? Ναι, επεσε κι εσπασε...
11.30 τελειωσε η συναντηση -λογω αδρανειας - με τον διοικητη της Τροχαιας Πειραια.
Επισης λογω αδρανειας σημερα το απογευμα 5.30 συναντηση με Προεδρο ΕΘΕΑ για ενημερωση, 6.30 -...οσο συνεδριαση ΟΕΠ, και αυριο, παλι λογω αδρανειας, συναντηση στον Πειραια με κ.κ Φασουλα και Βροντο.
Μου ειπανε οτι θα ερθεις εσυ να φτιαχνεις τα δοντια...
Σ ευχαριστω λοιπον που περιμενεις πολλα, σε παρακαλω ομως πρωτα να αναλογιζεσαι 2 πραγματα.- οτι τα πολλα θελουν και πολλη προετοιμασια
- Οτι τα πολλα θελουν και χορηγους, κι αναθεμα την γκαντεμια μου, διαλεξαμε την εποχη και τα αδεια ταμεια για να τους ψαξουμε.
Συνεπως: Υπομονη και συμπαρασταση.
Εκτονωθηκα.
....Κατ' αρχας σου λεω πως τα εχω παρει τα χαπια μου..!!!
.....γι αυτο μην αρχισεις!
Κατα δευτερον οτι 'ΣΥΜΠΑΣΧΟΥΜΕ'........(απο το συν + ΠΑΣΧΩ!!!)
Μια ερωτηση μονο.
Λιγο υποθετικη,...αλλα ερωτηση.
Ας υποθεσουμε οτι εν μεσω δυσκολων εποχων,οικονομικων, πες κλεινει ο Θεος τα ματια του και βρισκεται χορηγος.
ΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΔΑΠΑΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΕΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΚΔΟΣΕΙ???....Εκτονωθηκα!!
-
Να σου πω εσυ τι ρολο παιζεις τωρα ?
Εσενα δεν σου εκοψε τις χαρουλες ο Νερωνας ?
Η πας φιρι φιρι να σου πει οτι δεν εχεις δικαιωμα να μιλας και του χαλας το εργο ... αφου πουλας τους προβολεις ακριβα ?
Για σημαζεψου ... τι τιμολογια κι αηδιες , και μην χαλας τα ονειρα στους πριγκιπες , η μηπως μπηκες στην Αυλη και μας δουλευεις ψηλο γαζι ?
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Να σου πω εσυ τι ρολο παιζεις τωρα ?Εσενα δεν σου εκοψε τις χαρουλες ο Νερωνας ?
Η πας φιρι φιρι να σου πει οτι δεν εχεις δικαιωμα να μιλας και του χαλας το εργο ... αφου πουλας τους προβολεις ακριβα ?
Για σημαζεψου ... τι τιμολογια κι αηδιες , και μην χαλας τα ονειρα στους πριγκιπες , η μηπως μπηκες στην Αυλη και μας δουλευεις ψηλο γαζι ?
...ΣΥΜΑΖΕΥΟΜΑΙ ΜΑΣΤΟΡΑ...!!!!!
-
....Κατ' αρχας σου λεω πως τα εχω παρει τα χαπια μου..!!!
.....γι αυτο μην αρχισεις!
Κατα δευτερον οτι 'ΣΥΜΠΑΣΧΟΥΜΕ'........(απο το συν + ΠΑΣΧΩ!!!)
Μια ερωτηση μονο.
Λιγο υποθετικη,...αλλα ερωτηση.
Ας υποθεσουμε οτι εν μεσω δυσκολων εποχων,οικονομικων, πες κλεινει ο Θεος τα ματια του και βρισκεται χορηγος.
ΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΔΑΠΑΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΕΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΚΔΟΣΕΙ???....Εκτονωθηκα!! [/quote]
Ειπαμε, υπομονη κι αυτοσυγκρατηση.
Σκελος 1. Αν εννοεις τον (μακαρι) χορηγο για το πρωταθλημα ταχυτητας, εχω απαντησει σε αντιστοιχη δημοσιευση, στο θεμα για την ταχυτητα.. Η προσπαθεια ειναι να του δινονται ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ τα τιμολογια μεταφορας των αγωνιστικων και φιλοξενιας των ατομων. Ξαναδιαβασε.
Σκελος 2. Σχετικα με Καστελα. Η το ολο 'εργο' θα δοθει σε εταιρια Promotions αφου θα εχει εγκριθει απο Δημο Πειραια κ.λ.π. η θα ανατεθει σε λεσχη οργανωσης. Σιγα μην ειμαστε ικανοι , 5 ανθρωποι, να φερουμε σε περας τετοια ιστορια.
Κριμα ομως που εσυ ρωτας ακομα, χωρις να συμμεριζεσαι την οποια καλη διαθεση για προσπαθεια, κριμα που ο 'αλλος ' (ο γερο φιλος σου) δεν χανει ευκαιρια για λασπη και θαψιμο.
Φευγω γιατι αργησα και τα λεμε.Αλλοτε 'Τσατσενκο μου' κι αλλοτε Νερωνας...
-
Ειπαμε, υπομονη κι αυτοσυγκρατηση.
....ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ !!!
ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ!Σκελος 1. Αν εννοεις τον (μακαρι) χορηγο για το πρωταθλημα ταχυτητας, εχω απαντησει σε αντιστοιχη δημοσιευση, στο θεμα για την ταχυτητα.. Η προσπαθεια ειναι να του δινονται ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ τα τιμολογια μεταφορας των αγωνιστικων και φιλοξενιας των ατομων. Ξαναδιαβασε.
....ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΑΥΤΟΝ.
Σκελος 2. Σχετικα με Καστελα. Η το ολο 'εργο' θα δοθει σε εταιρια Promotions αφου θα εχει εγκριθει απο Δημο Πειραια κ.λ.π.
....ΑΠΟ **ΠΟΙΟΝ **ΘΑ ΔΟΘΕΙ?????????
η θα ανατεθει σε λεσχη οργανωσης.
....ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΑΝΑΤΕΘΕΙ????????????
Σιγα μην ειμαστε ικανοι , 5 ανθρωποι, να φερουμε σε περας τετοια ιστορια.
...ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ''ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΕΣ''
...ΒΛ. ΤΑΤΟΙ !!!Κριμα ομως που εσυ ρωτας ακομα, χωρις να συμμεριζεσαι την οποια καλη διαθεση για προσπαθεια,
...ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΕΙ ΣΤΟΝ ΧΥΛΟ....ΦΥΣΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ !!!
κριμα που ο 'αλλος ' (ο γερο φιλος σου) δεν χανει ευκαιρια για λασπη και θαψιμο.
Φευγω γιατι αργησα και τα λεμε....ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΕΙΣ !!
-
Δελτίο Τύπου Νο 6. 14/10/2008
Σήμερα Τρίτη 14/10 πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση της ΟΕΠ. Τα θέματα με τα οποία ασχολήθηκε είναι:
- Φεστιβάλ Αυτοκινήτου Καστέλας. Εγινε ενημέρωση για την σημερινή συνάντηση με τον Διοικητή Τροχαίας Πειραιά. Εστάλη ευχαριστήρια επιστολή στον Αντιδήμαρχο Πειραιά κ. Βρόντο και τον Διοικητή Τροχαίας κ. Χασομέρη, για την εξαιρετική υποδοχή των προτάσεων μας. Εν όψει της αυριανής συνάντησης με τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Φασούλα, έγινε η σχετική προετοιμασία και συζητήθηκαν διαδικαστικά και οργανωτικά θέματα.
- Κλήση σε συνεργασία των Marketing Managers των εταιριών αυτοκινήτων και των χορηγών. Συζητήθηκε το θέμα και ανατέθηκε στους κ.κ. Νέγκα και Βασιλόπουλο η διαδικασία υλοποίησης σε συνεργασία με την ΕΘΕΑ.
- Παραγωγή CD για διανομή στα Μ.Μ.Ε. Μετά την δέσμευση του Προέδρου του ΣΟΑΑ να προωθήσει την παραγωγή του, και του Προέδρου της ΕΘΕΑ να την χρηματοδοτήσει, αποφασίσθηκε να γίνει νέα εισήγηση στην ΕΘΕΑ για την ταχεία υλοποίηση του σχεδίου, ώστε να υπάρξει το χρονικό περιθώριο για τις απαραίτητες συνεννοήσεις με τα μέσα.
- Προσέγγιση των φοιτητών και σπουδαστών των τεχνικών σχολών. Ο κ. Φωτόπουλος σε συνεργασία με τον κ. Βασιλόπουλο ανέλαβαν να συντάξουν σχετική επιστολή και να την προωθήσουν στις σχολές, ώστε ανάλογα με τις απαντήσεις που θα λάβουμε, να προχωρήσουμε σε περαιτέρω ενέργειες.
- Δημογραφική έρευνα. Ο κ. Ζακχαίος ολοκλήρωσε την προετοιμασία και ανέλαβε να την προωθήσει σύντομα , στους σχετικούς με το αυτοκίνητο και τους αγώνες δικτυακούς τόπους.
- Προκήρυξη Επάθλου Γυναικών Οδηγών Αγώνων. Η ΟΕΠ, ευρισκόμενη σε συνεργασία με εταιρία αντιπροσώπευσης και πώλησης προιόντων που ενδιαφέρουν την γυναίκα, πρότεινε την προκήρυξη Επάθλου Γυναικών Οδηγών Αγώνων, που θα φέρει το όνομα της συγκεκριμένης χορηγού εταιρίας. ( Π.χ. αβεχψω-Επαθλο Γυναικών Οδηγών Αγώνων).
Η Πρόταση της ΟΕΠ έχει ως εξής:
-Στο έπαθλο θα περιλαμβάνονται 6 αγώνες, από τους οποίους θα μετρήσουν οι 5. Τρεις αναβάσεις, Δυο Ράλλυ Σπριντ και ένα ασφάλτινο Ραλλύ εντός περιοχής Αθηνών.
-Μικτά η αμιγή γυναικεία πληρώματα, με την προυπόθεση ότι οδηγός θα είναι ΠΑΝΤΟΤΕ γυναίκα.
-Ξεχωριστή βαθμολογία για τις γυναίκες, με το σύστημα γενικής, ανεξαρτήτως ομάδας και κυβισμού. (1η 20β. 2η 16β κοκ.) Η ΟΕΠ κρίνει ότι σε πρώτη φάση, είναι αδύνατος ο χωρισμός σε κατηγορίες κ.λ.π.
-Υποχρεώσεις χορηγού: Σε κάθε αγώνα η καταβολή του παράβολου συμμετοχής + 150 Ευρώ επιπλέον. Στην νικήτρια του επάθλου καταβολή στο τέλος του έτους 5000 Ευρώ, στην δεύτερη 3.000 Ευρώ και στην τρίτη 2000 Ευρώ. Στις υπόλοιπες της ετήσιας κατάταξης Δωροεπιταγές σημαντικής αξίας για αγορά ειδών, από τα καταστήματα της χορηγού εταιρίας.\
Η χορηγός εταιρία αντιπροτείνει:
-Δήλωση συμμετοχής στο έπαθλο των μελλουσών να συμμετέχουν οδηγών, μέχρι τις 20/12/2008, χωρίς δυνατότητα παράτασης.
-Συμμετοχή μέχρι 8 οδηγών. Σε περίπτωση περισσοτέρων δηλώσεων, θα γίνει δημόσια κλήρωση.
-Υποχρεωτική παρουσία των οδηγών στους 5 από τους 6 αγώνες.
-Υπογραφή ιδιωτικού συμφωνητικού τήρησης των υποχρεώσεων των αγωνιζομένων, χωρίς ρήτρα σε περίπτωση ασυνεπείας, αλλά με στέρηση δικαιώματος στα χρηματικά βραβεία.
-Συμμετοχή σε διαφημιστικές εκδηλώσεις του χορηγού. Στο σημείο αυτό η ΟΕΠ ζητά την πλήρη κάλυψη των εξόδων φιλοξενίας και μεταφοράς οδηγών και αυτοκινήτων, στον τόπο της εκδήλωσης.
Η διαπραγμάτευση συνεχίζεται , και ελπίζεται ότι θα έχει καλά αποτελέσματα.
Η επόμενη συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21/10/2008 στις 19.00
Για την ΟΕΠ
Χρήστος Πλατής
-
Δελτίο Τύπου Νο 7.
Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί συνάντηση εκπροσώπων της ΟΕΠ με τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Φασούλα και τον Αντιδήμαρχο κ. Βρόντο.
Στη συνάντηση πού διήρκεσε 45 λεπτά, αναπτύξαμε με κάθε λεπτομέρεια την πρόταση μας στους δημοτικούς άρχοντες και αναφερθήκαμε στις ανάγκες και την υποδομή που απαιτεί μια τέτοια διοργάνωση.
Πρέπει να σημειωθεί η ευχέρεια με την οποία οι δύο συνομιλητές μας αντελήφθησαν τα ειδικά γι αυτούς θέματα που ετέθησαν, και φυσικά η φράση του Δημάρχου με την οποία έκλεισε την συνάντηση:
«Πάμε με χίλια»…
Τους ευχαριστούμε θερμά!Η ΟΕΠ θα αναζητήσει άμεσα ημερομηνία , κατά την οποία θα συνδυάζεται η δυνατότητα παραχώρησης χώρων του Σ.Ε.Φ, του Σταδίου Καραισκάκη και παρουσίας στην εκδήλωση της Formula της Ολυμπιακός ΠΑΕ. Θα προχωρήσει δε στις τυπικές και κατά νόμον διαδικασίες αναγνώρισης και αδειοδότησης , υπό την Αιγίδα του Δήμου Πειραιά.
Επόμενη συνεδρίαση της ΟΕΠ την Τρίτη 21/10 στις 18.30
Γιά την ΟΕΠ.
Χρήστος ΠλατήςΥ.Γ Προσωπική παρέμβαση:
-
ΟΥΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ...ΚΑΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ?
-
ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΝΕΑ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΠΟΡ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
-
γιατρούλη βιάστηκες παλι !
Ως συνήθως κάνεις !
ΦΙΛΑΚΙΑ
-
-
Ο χρήστης kostas1965 έγραψε:
:iconcool:γιατρούλη βιάστηκες παλι !
Ως συνήθως κάνεις !
ΦΙΛΑΚΙΑ
Δεν σε ξερω, και δεν θελεις να με μαθεις.. Αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι να εχετε τοσα κομπλεξ μεσα σας, εστω και ειναι λαθος ο γιατρος, πρεπει να πεις την εξυπναδα τωρα? Ασε να την πεις μετα το αποτελεσμα. Για εμενα δε, εχει σημασια το αποτελεσμα, αλλα η προσπαθεια, οτι υπαρχουν ανθρωποι που θυσιαζουν τον προσωπικο τους χρονο, και χρημα κατ'επεκταση για να χαρουμε ολοι..και αυτο και μονο απαιτει το σεβασμο μας...
Φτανει πια η ελευθερια γνωμης μονο και μονο για να για να πουμε κατι... Κρυβεστε πισω απο τα πληκτρολογια σας, ελατε να βοηθησετε και να πειτε τις οποιες αντιρησεις και προτασεις οταν μαζευετε η ΟΕΠ.. -
Ο χρήστης El Nak Jr έγραψε:
Για εμενα δε, εχει σημασια το αποτελεσμα, αλλα η προσπαθεια, οτι υπαρχουν ανθρωποι που θυσιαζουν τον προσωπικο τους χρονο, και χρημα κατ'επεκταση για να χαρουμε ολοι..και αυτο και μονο απαιτει το σεβασμο μας...+10000!!!
....''Θα προχωρήσει δε στις τυπικές και κατά νόμον διαδικασίες αναγνώρισης και αδειοδότησης , υπό την Αιγίδα του Δήμου Πειραιά. ''
ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ,....
...ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ???
..........ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ!!!
Η ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ.......?????
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ. -
Ο χρήστης El Nak Jr έγραψε:
:iconcool:
γιατρούλη βιάστηκες παλι !
Ως συνήθως κάνεις !
ΦΙΛΑΚΙΑ
Δεν σε ξερω, και δεν θελεις να με μαθεις.. Αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι να εχετε τοσα κομπλεξ μεσα σας, εστω και ειναι λαθος ο γιατρος, πρεπει να πεις την εξυπναδα τωρα? Ασε να την πεις μετα το αποτελεσμα. Για εμενα δε, εχει σημασια το αποτελεσμα, αλλα η προσπαθεια, οτι υπαρχουν ανθρωποι που θυσιαζουν τον προσωπικο τους χρονο, και χρημα κατ'επεκταση για να χαρουμε ολοι..και αυτο και μονο απαιτει το σεβασμο μας...
Φτανει πια η ελευθερια γνωμης μονο και μονο για να για να πουμε κατι... Κρυβεστε πισω απο τα πληκτρολογια σας, ελατε να βοηθησετε και να πειτε τις οποιες αντιρησεις και προτασεις οταν μαζευετε η ΟΕΠ..Μικρέ, όσο κι αν σ αγαπάω, όσο κι αν η οικογενειακή σου αγωνιστική ιστορία ειναι μεγάλη, εσύ προσωπικά έχεις να κάνεις πολλά χιλιόμετρα ακόμη γιά να στρώσει το μοτέρ σου και ν ανεβάζει τόσες στροφές. Προς το παρόν δούλευε στη ροπή και δεν θα χάσεις...
Τάκη, η ΟΕΠ είναι ανεξάρτητη επιτροπή που ξεκίνησε και δουλεύει σε συνεργασία με την ΕΘΕΑ. ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ είναι να συνεχίσει να προσφέρει έτσι, όσες τρικλοποδιές κι αν φάει. Κι απ όπου τις φάει. Γιατί εγώ όταν αρχίζω κάτι, το τελειώνω κατά όπως το άρχισα κι όχι κατά πως φυσάει ο άνεμος.
Να, τώρα σε λίγο θα βγω στο δρόμο και θα φοράω παντελόνια, όχι σορτσάκι.
Οταν τελειώσει το έργο που ανέλαβα, θα επανεξετάσω την κατάσταση, θα διαβάσω τη νομολογία και θα σου απαντήσω τότε. Τώρα σκέφτομαι το πώς αυτό που πάει να γίνει, θα γίνει καλύτερο γιά το σπόρ. Αν υπάρχει αντίρηση σ αυτό, τη συζητάμε. Ολα τ άλλα είναι εκ του πονηρου και ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ... -
Ο χρήστης platis έγραψε:
:iconcool:
Μικρέ, όσο κι αν σ αγαπάω, όσο κι αν η οικογενειακή σου αγωνιστική ιστορία ειναι μεγάλη, εσύ προσωπικά έχεις να κάνεις πολλά χιλιόμετρα ακόμη γιά να στρώσει το μοτέρ σου και ν ανεβάζει τόσες στροφές. Προς το παρόν δούλευε στη ροπή και δεν θα χάσεις...
Γιατρε μου... Η δικη μου ή της οικογενειας μου εμπειρια στους αγωνες δεν ειναι το ζητουμενο στο συγκεκριμενο θεμα μας... Η ηθικη και οι τροποι δεν εχουν να κανουν με το αυτο το σπορ μονο, αλλα με ολα...Ετσι, εχοντας μεσα μου το συναισθημα της ειλικρινης αντιδρασης απεναντι σε ανθρωπους που αποζητουν την αναγνωριση μεσα απο την κακη κριτικη αλλων και οχι μεσα απο πραξεις, δεν μπορω παρα να γραψω αυτα τα λιγα..Θα μπορουσα καλλιστα να στα πω και τηλεφωνικα, αλλα θα μου ουρλιαζες...και ετσι ισως καταλαβουν και αλλοι το γιατι ...
Τωρα για να ειμαι σιγουρος λεω να κλεισω το τηλεφωνο.... -
...ΤΡΙΤΟΣ................ ΟΡΟΦΟΣ!!!!
...ΚΑΙ Η ΕΥΧΗ ,ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΙΝ...
....ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑ !!!!...ΑΠΑΝΤΑΩ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΕ PRIVE ΜΗΝΥΜΑΤΑΚΙΑ!
-
Γεια σου Αντώνη. Ολα καλα.
Μονο μην ξεχνας οτι δεν ειμαι μονος. Δουλευουνε κι αλλοι μαζι μου, οι ευχες σε ολους...
Καλησπερα.Με την ευκαιρια, μια μικρη ενημερωση. Σταλθηκαν γραμματα σε Καραισκακη , Ολυμπιακο (φορμουλα) και ΣΕΦ για να βρουμε ημερομηνια. Ζητουμενο 15/1-16/3/2008. Περιμενουμε απαντησεις για να προχωρησουμε.
ΣΚ, θα δουλεψουμε τις επιστολες και αιτησεις επισημοποιησης, κι αλλη αλληλογραφια.
Την Τριτη πρωι 9.00 συναντηση με Γεν Δ/ντη ΕΡΤ για προσπαθεια καλυψης Καστελας και Σερρων.
Κι ενα ευχαριστο και οχι συνηθισμενο. Εταιρια Sports Marketing kai Promotion, εστειλε επιστολη και ζηταει συνεργασια.
Μακαρι ολα να πανε καλα. -
Ενδιαφεροντα και σχετικα αισιοδοξα τα νεα απο την συναντηση με τον Γεν. Δ/ντη της ΕΡΤ σημερα το πρωι, αλλά και απο την απογευματινη συνεδριαση της ΟΕΠ.
Λογω του περασμενου της ωρας ( 1 παρα 10), θα εκδοθει αυριο λεπτομερες δελτιο τυπου. -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Ενδιαφεροντα και σχετικα αισιοδοξα τα νεα απο την συναντηση με τον Γεν. Δ/ντη της ΕΡΤ σημερα το πρωι, αλλά και απο την απογευματινη συνεδριαση της ΟΕΠ.
Λογω του περασμενου της ωρας ( 1 παρα 10), θα εκδοθει αυριο λεπτομερες δελτιο τυπου.Μπραβο 'προεδρε' βλέπω οι απειλές του Καλαφατα έπιασαν τόπο και πας νωρις για ύπνο.
-
οι γέροι είναι σαν τα παιδία !
πρέπει να τους μαλώνεις !
Ομαδα Εργασιας για την Προβολη (Ο.Ε.Π.)