-
Ο χρήστης tm έγραψε:
εγω παντως και να πιαναν τα χερια μου δεν θα το επιχειρουσα... εδω λαμπες αλλαζεις και σου χτυπαει αλερτ ο εγκεφαλος, φαντασου να ανιχνευσει καμμια βιδα να λειπει.. Μπορει να κανει κανενα lock down στο συστημα και να τρεχεις αντιπροσωπειες... το can bus ειναι ο διαβολος ο ιδιος!!Ενταξει και να μην βαλεις σωστα την λαμπα απλα θα σου βγαλει μήνυμα οτι εχει καει ,θα την βαλεις σωστα και θα σβησει η ενδειξη.Μην το φοβομαστε τοσο πολυ το αμαξι αλλιως να μην γκρινιαζουμε οταν στα σερβις μας πιανουν τον κwλο.
-
ενταξει για να το παμε στο πιο σοβαρο, σε golf 5 αλλαξαν τα φωτα θεσης επειδη θελαν να βαλουν ασπρα led... και εδειχνε σφαλμα.. επρεπε τα led να εχουν μια ειδικη αντισταση και δεν ξερω εγω τι σκατα. Στα συγχρονα αυτοκινητα που το παραμικρο ελεγχεται απο τον εγκεφαλο, δεν ξερεις ποια αλλαγη ή 'επεμβαση' κανεις μπορει σε να στειλει στην αντιπροσωπεια - εστω κα για να το συνδεσουν στο διαγνωστικο κα να σου σβησουν το σφαλμα. αυτο λεω
-
E από το να σκας 200αρες, 300αρες τσε βάλε, ας πας και αντιπροσωπεία για έναν ελεγχο/προγραμματισμό...
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ενταξει για να το παμε στο πιο σοβαρο, σε golf 5 αλλαξαν τα φωτα θεσης επειδη θελαν να βαλουν ασπρα led... και εδειχνε σφαλμα.. επρεπε τα led να εχουν μια ειδικη αντισταση και δεν ξερω εγω τι σκατα. Στα συγχρονα αυτοκινητα που το παραμικρο ελεγχεται απο τον εγκεφαλο, δεν ξερεις ποια αλλαγη ή 'επεμβαση' κανεις μπορει σε να στειλει στην αντιπροσωπεια - εστω κα για να το συνδεσουν στο διαγνωστικο κα να σου σβησουν το σφαλμα. αυτο λεωΌχι κάτι το ειδικό ή εξεζητημένο, απλά πρέπει να βάλεις παράλληλα και μια κατάλληλη (σε Ώμ και ισχύ) αντίσταση για να βλέπει την προβλεπόμενη αντίσταση ο εγκέφαλος και να θεωρεί ότι υπάρχει μη καμένη λάμπα.
προβλημα σε εσωτερικο καθρεφτη που σκουραινει...