-
θα ηθελα
τη βοηθεια σας(οποιος ξερει)σχετικα με τον εσωτερικο που σκουραινει...
ο δικος μου με τον καιρο,χανει την ιδιοτητα του
και καλυπτει πλεον το 1\3 της επιφανειας του το σκουρο το βραδυ
και ολο και λιγοστευει...το αφησα ο μαπας στην αρχη του προβληματος,
νομιζωντας το στασιμο και πλεον εχασα την εγγυηση.σαν ανταλλακτικο θελουν 230€χωρια τα περαστικα(εχει και καρουμπαλο συναγερμου...).
καμμια λυση εκτος της αντικαταστασης??? -
θα ηθελα
νομιζωντας το στασιμο και πλεον εχασα την εγγυηση.σαν ανταλλακτικο θελουν 230€χωρια τα περαστικα(εχει και καρουμπαλο συναγερμου...).
θα ηθελα
Από τη στιγμή που φαίνεται ότι είναι πρόβλημα του εξαρτήματος για το οποίο καθαρά δεν ευθύνεσαι εσύ, γιατί πρέπει να το πληρώσεις?
Πίεσέ τους να σου το περάσουν ως ελαττωματικό ανταλλακτικό και να πληρώσεις εσύ τα εργατικά.Νομίζω ότι θα βρεις άκρη.
(με επιμονή, μπορείς να βάλεις μέχρι και καινούριο σασμάν τσάμπα, αν φαίνεται ότι δεν φταις εσύ )Από κει και πέρα, μπορείς να βάλεις κάποιον μεταχειρισμένο, αλλά που ξέρεις ΑΝ αυτός θα έχει πρόβλημα?
Τα εργατικά δε βλέπω να τα γλυτώνεις ούτως ή άλλως. -
Σε τι μάρκα αυτ/το αν επιτρέπεται?
-
Σε μπέμπα μάλλον!
Μια χαρά τιμούλα πάντως!
Για CLK που είχα ρωτήσει μου είπαν 700 το ανταλλακτικό -
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Σε μπέμπα μάλλον!Σε Χ3 αν κρίνουμε κι από το avatar.
Μια χαρά τιμούλα πάντως!
Για CLK που είχα ρωτήσει μου είπαν 700 το ανταλλακτικόΠραγματικά μια χαρούλα είναι τα 230€.(δεν ξέρω τι εργατικά έχει βέβαια, αν και δε νομίζω να είναι πάνω από 40-50€.Ένας καθρέφτης είναι πια)
Κι εγώ γύρω στα 600-700€ είχα ακούσει για το ανταλλακτικό αυτό και το επιβεβαίωσα και σήμερα το απόγευμα. -
40 - 50 euro περαστικά σε premium γερμανικό ;;;;
-
Αποκλείεται να πάρει πάνω από 20 λεπτά εργασίας (και πολλά λέω)
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Αποκλείεται να πάρει πάνω από 20 λεπτά εργασίας (και πολλά λέω)Το κόλπο είναι παλαιό και γνωστό και λέγεται «ελάχιστη χρέωση».
Εφαρμόζεται δε από πολλές εταιρείες και για εντελώς διαφορετικές υπηρεσίες.Ο πελάτης καλείται να πληρώσει την εργασία συνήθως με την ώρα και σε περίπτωση που αυτή ολοκληρωθεί ποιό νωρίς χρεώνεται υποχρεωτικά με την ελάχιστη χρέωση που συνήθως είναι 1 ώρα.
Την είχα πάθει πριν πάρα πολλά χρόνια στον πάλαι ποτέ Πουλιάδη όπου το 5λεπτο που σπατάλησε ένας τεχνικός του να μου περάσει μια μνήμη σε λαπτοπ το πλήρωσα τότε 12000 δραχμές... (ελάχιστη χρέωση τεχνικού)
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Το κόλπο είναι παλαιό και γνωστό και λέγεται «ελάχιστη χρέωση».
Εφαρμόζεται δε από πολλές εταιρείες και για εντελώς διαφορετικές υπηρεσίες.Ο πελάτης καλείται να πληρώσει την εργασία συνήθως με την ώρα και σε περίπτωση που αυτή ολοκληρωθεί ποιό νωρίς χρεώνεται υποχρεωτικά με την ελάχιστη χρέωση που συνήθως είναι 1 ώρα.
Την είχα πάθει πριν πάρα πολλά χρόνια στον πάλαι ποτέ Πουλιάδη όπου το 5λεπτο που σπατάλησε ένας τεχνικός του να μου περάσει μια μνήμη σε λαπτοπ το πλήρωσα τότε 12000 δραχμές... (ελάχιστη χρέωση τεχνικού)
Δεν είναι έτσι όπως τα λες.Οι τιμές που σε χρεώνουν εργατικά είναι στάνταρ.Πχ για να σου αλλάξουν συμπλέκτη, ξέρουν ότι ένας μηχανικός (χαμηλής μάλλον απόδοσης) θα χρειαστεί χ ώρες, οπότε 45€/ώρα...πάει τόσα ευρώ.Αν κάνει νωρίτερα έχει καλώς.Αν κάνει περισσότερα τους έβαλες και μέσα.
Οι τιμές είναι fix ευτυχώς ή δυστυχώς -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Το κόλπο είναι παλαιό και γνωστό και λέγεται «ελάχιστη χρέωση».
Δεν είναι έτσι όπως τα λες.Οι τιμές που σε χρεώνουν εργατικά είναι στάνταρ.Πχ για να σου αλλάξουν συμπλέκτη, ξέρουν ότι ένας μηχανικός (χαμηλής μάλλον απόδοσης) θα χρειαστεί χ ώρες, οπότε 45€/ώρα...πάει τόσα ευρώ.Αν κάνει νωρίτερα έχει καλώς.Αν κάνει περισσότερα τους έβαλες και μέσα.
Οι τιμές είναι fix ευτυχώς ή δυστυχώςΔεν αντιλέγω αλλά δεν νομίζω ότι έχουν κάτσει να μετρήσουν πόση ώρα χρειάζεται για να κάνει την κάθε πιθανή ή απίθανη εργασία...
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Δεν αντιλέγω αλλά δεν νομίζω ότι έχουν κάτσει να μετρήσουν πόση ώρα χρειάζεται για να κάνει την κάθε πιθανή ή απίθανη εργασία...Βασικά οι εργατο-ώρες δεν ξέρω πώς έχουν βγει και ποιός τις μέτρησε.
Εμένα μου τη δίνει που τις χρεώνουν διπλές
Ας πούμε πας να αλλάξεις δίσκους-τακάκια στο αμάξι σου μπρος πίσω:
για αλλαγή τακακιόυ εμπρός δεξιά πχ σου χρεώνει ότι πρέπει να βγάλει και να ξαναβάλει τη ρόδα (όπως και τη σιαγόνα).
Για αλλαγή δίσκου (πάλι εμπρός δεξιά) σου ξαναχρεώνει βάλσιμο-βγάλσιμο ρόδας, παρότι αυτός τα έκανε μαζί...
Έχω τσακωθεί πολλές φορές στο συνεργείο αντιπροσωπείας γι'αυτό το θέμα αλλά και σε άλλα εξουσιοδοτημένα συνεργεία. Στο τέλος αυτό που μπορεί και να καταφέρω είναι να μου αφαιρέσουν (μόνο εμένα ) τη διπλή εργασία.Αλήθεια, πόσοι από σας έχετε προσέξει τι σας χρεώνουν στην εργασία?
Οπότε δεν είναι μόνο πόση ώρα 'λένε' ότι κάνει ο μηχανικός και σε χρεώνουν ανάλογα... -
O δικός μου μηχανικός μου είπε ότι χρεώνει πάνω-κάτω στάνταρ εργατοώρες για κάποιες συχνά εκτελούμενες εργασίες. Μου λεγε για κάποια που χρειάζεται συνήθως 3 ώρες, αλλά του πήρε πάνω από 5 σε μια άλφα, επειδή έπρεπε να ξηλώσει το μισό αυτοκίνητο, σε αντίθεση με άλλα. Παρ' όλα αυτά, ο πελάτης πάλι 3 ώρες χρεώθηκε γιατί 'δεν θα τον γδάρω επειδή το αυτοκίνητό του είναι ηλίθιο '
-
Στα 100,000χλμ στο Golf IV o αυτόματος καθρέπτης σταμάτησε να σκουρένει.
Ρωτάω στο service
-Πόσο?
-300 euria
-Δεν πειράζει άστο έτσι!!!!Το πούλησα έτσι....
όταν πήγα στην AUDI για να παραγγείλω το Α4 το πρώτο που τους τόνιζα
'Προσοχή, δεν θέλω αυτόματο καθρέπτη' -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ρωτάω στο service
-Πόσο?
-300 euria
'Προσοχή, δεν θέλω αυτόματο καθρέπτη'Σωστος γιατι ετσι τουλαχιστον εχεις το διακοπτακι για χειροκινητο σκουρεμα...
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ρωτάω στο service
-Πόσο?
-300 euria
'Προσοχή, δεν θέλω αυτόματο καθρέπτη'2 επισημάνσεις:
1)Έβγαινε Golf IV με αυτόματο εσωτερικό αντιθαμπωτικό καθρέφτη? (μάλλον βέβαια, για να το είχες εσύ )
2)Βρε άνθρωπε, τώρα το λες, που παρήγγειλα το αμάξι με αυτόματο εσωτερικό αντιθαμπωτικό καθρέφτη?Βέβαια του πατέρα μου (6,5 ετών mercedes C ) και της μάνας μου (4 ετών Golf V) που έχουν και τα 2 αυτόματους καθρέφτες (μάλιστα στο mercedes μαυρίζουν και οι εξωτερικοί), δεν έχουν πάθει τίποτα.
Ειλικρινά πρώτη φορά το ακούω ότι χαλάει ο αυτόματος καθρέφτης.Είναι συχνή βλάβη γενικά?
(με αγχώσατε τώρα ) -
Golf IV GTI (standard εξοπλισμός)
-
Τον αισθητήρα μόνο αν αλλάξεις δεν είναι τπτ, ούτε 40-50 ευρώ!
Αλλά αν χαλάσει σου φορτώνουν όλο τον καθρέπτη σαν ανταλλακτικόΠχ εσωτερικός καθρέπτης με μικρόφωνο για το τηλέφωνο, κουμπιά χειρισμού γκαραζόπορτας, φωτισμό καμπίνας και με επιπλέον αισθητήρες κλιματισμού, γτ δλδ να τα πληρώσεις όλα αυτά από την αρχή αφού χάλασε μόνο ο αισθητήρας του κρυστάλλου?
Άμα πιάνουν τα χεράκια σου καλύτερα μόνος!
-
εγω παντως και να πιαναν τα χερια μου δεν θα το επιχειρουσα... εδω λαμπες αλλαζεις και σου χτυπαει αλερτ ο εγκεφαλος, φαντασου να ανιχνευσει καμμια βιδα να λειπει.. Μπορει να κανει κανενα lock down στο συστημα και να τρεχεις αντιπροσωπειες... το can bus ειναι ο διαβολος ο ιδιος!!
προβλημα σε εσωτερικο καθρεφτη που σκουραινει...