-
εκλεισε ο ρουκαβινα. εξαιρετικη μεταγραφή. δειτε το γκολ που εβαλε με την εθνικη μας των ελπιδων και χαζεψτε. κανει πλακα σε 5 αμυντικους και βαζει το γκολ ετσι απλα!
Youtube Video -
Ο χρήστης balo έγραψε:
εκλεισε ο ρουκαβινα. εξαιρετικη μεταγραφή. δειτε το γκολ που εβαλε με την εθνικη μας των ελπιδων και χαζεψτε. κανει πλακα σε 5 αμυντικους και βαζει το γκολ ετσι απλα!
http://www.youtube.com/watch?v=zwBXF1H8ER8' target='_blank' target='_blank' target='_blankΠοιοι ειναι οι αμυντικοι;; Μη μου πεις ο...Παπασταθοπουλος με τον Αβρααμ
Πασχο ειπες οτι ο Αβρααμ ειναι σαν τον Ανατολακη (φανταζομαι με αυτο θελεις να πεις οτι ειναι παλτο) και οτι ευτυχως θα κλεισει στον ΠΑΟ γιατι εσυ δεν τον θες.
Ετσι και βγεις καποια στιγμη να τον αποθεωσεις θα σε παρω με τις ντοματες να ξες.Στο μεταξυ ο Τεν Κατε λεει οτι θελει 3 βασικους ακομα...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Τελος να ευχηθω να δωσει ο Σκορδας τον Αβρααμ στον Βαο να ησυχασουμε γιατι προκειται περι ενος ακομα παλτου που αγοραζει ο βαο.. plz θεε μου...τι λεει η καινουργια μεταγραφαρα, ε πασχο;
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Ετσι και βγεις καποια στιγμη να τον αποθεωσεις θα σε παρω με τις ντοματες να ξες.Αγορινα μου σου ειπα και πιοπριν οτι αλλο βαρος εχει η φανελα του Οσφπ κι αλλο του βαο. Αν παιζει καλα και τιμει τα λεφτα που παιρνει γιατι να μην τον αποθεωσω και αυτον και τον καθε ανατολ..εεεε...παπαδοπουλο;;; Μεχρι τωρα ειπαμε οτι δεν δικιολογει τα λεφτα που θα παρει ο αρης.ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.Ελεος.
-
ωωωωωωωω....the lord of the kwlotoumba!!!!
scripta manent... -
Την παλευεις;
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
ωωωωωωωω....the lord of the kwlotoumba!!!!
scripta manent...Oύτε να κρατήσει τα προσχήματα!! λίγο να περάσει ο καιρός ρε παιδί μου να ξεχαστεί!
Αμέσως τσιμπάει ο τουμπαδόρος!Από παλτό που 'μακάρι να τον πάρει ο αντίπαλος', σε παίκτη 'ας τον δούμε πρώτα και ας τον κρίνουμε μετά'
-
Ρε μλκ την φραση 'ας τον δούμε πρώτα και ας τον κρίνουμε μετά' την εγραψα εγω και δεν το ξερω;Τεσπα,δεν προκειται να συμφωνησουμε πεστονα παλτο να τελειωνουμε. Doh.
-
ΑΠΑΙΤΩ αυτες οι 3-4 τελευταιες σελιδες να μπουν στο αρχειο του φορουμ, γιατι εδω αποκαλυφθηκε η μεγαλυτερη κωλοτουμπα του φορουμ
Συμφωνα με τον πασχο:
1)Ο αβρααμ παπαδοπουλος ειναι ΠΑΛΤΟ-ανατολακης σε γενικες γραμμες (οπως παλια ο κων/νου και η αντωνιτσα μας)
2)Ο Αβρααμ παπαδοπουλος ΔΕΝ ειναι παλτο-ανατολακης αν φορεσει την φανελα του gayρου, αλλα γινεται ξαφνικα υπερπαικταρας στην αμυναΤελικα τι ειναι ο Αβρααμ παπαδοπουλος, δεν βγαζουμε ακρη
Btw, ειναι εμφανες πως εχει διχαστει το παιδι, τι να υποστηριξει; Τον κοκκινο καρναβαλο ή τον ΠΡΑΣΙΝΟ Αυτοκρατορα; Το βλεπετε εξαλλου και στην υπογραφη του, ολο τρυφιλλακια ειναι. Αντε και με βαζελοαβαταρ πασχοοοοο
-
whatever ε;
-
ρε....
αφήστε το παιδί ήσυχο.......... -
οχι ρε..δεν το αφηνουμε!
-
είστε πολύ σκληροί........
-
και ασπλαχνοι...
-
Τί σημασία έχει που θα πάει ο Αβραάμ.
Αφού φέτος το πρωτάθλημα θα το πάρει ο βάζελος... -
-
πολύ καλό.....
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Τελος να ευχηθω να δωσει ο Σκορδας τον Αβρααμ στον Βαο να ησυχασουμε γιατι προκειται περι ενος ακομα παλτου που αγοραζει ο βαο.. plz θεε μου...Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αβραάμ Παπαδόπουλου από τον Aρη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τετραετούς διάρκειας.
-
Όσο για το γεγονός πως προτίμησε τον Ολυμπιακό από τον Παναθηναϊκό, ο κεντρικός αμυντικός υπογράμμισε:
'Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ιδανική επιλογή και δεν θέλω να πω τίποτα άλλο' -
We will see.. You will see..
Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009